Първоначално изпратено от Evgo
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Евго си е сороско славейче и от 5 години пее точно три изречения.
Иначе темата е весела и още по весела става, когато някой искено дава съвети на Евго..
Коментар
-
По онова време тя все още обичаше мъжа си.
Ако беше мома, щях да я атакувам.
Коментар
-
По онова време тя беше все с детето си. Аз също съм ходил у тях. Тя дори сравняваше моя и техния апартамент. Те го купуват готов от някакъв баровец, който го ремонтирал набързо и повечето от моите неща бяха по-хубави,
Купиха го на ниските цени през 2015 г. готов, ремонтиран и обзаведен, но за съжаление не можаха да запазят любовта си.
Аз съм ходил по доста апартаменти при жени и не си спомням нито един как изглеждаше,още по-малко на какви цени е купен.
Ти се интересуваш от неща,от които се интересуват бабичките пред блока.Като мъж трябва да те интересува единствено е..а ли е ,ще ти пусне ли и къде да я оправиш .Last edited by mirodes; 16.05.2025, 16:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Това няма никакво значение. Трябва да те интересува единствено, че ти е дошла в апартамента и е била готова да я оправиш, дори да й направиш дете. А не какви са отношенията с мъжа й.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Тя роди второ от него и правеха опити.
Той й даваше пари всеки месец, ходеха му често на гости и той си я помпеше,.
Но това че дълго време беше в чужбина охлади отношенията им и преди 6 г тя си намери друг мъж, дори може да е било преди 7 г.
Коментар
-
Тя беше с малко дете, мъжът й работеше в чужбина. И се опитваха да имат и второ дете.
Тя много не се разбираше с хората в блока, но мен ме беше одобрила. Търсеше си компания, ако е искала секс, щеше да каже.
Мъжът й е хубав и културен, обаче сега си купува храна от топлата витрина. Но си е намерил гадже за секс.
Какво повече от това. Малко са като оная дето директно си иска помпане.
Коментар
-
Бас ловя, че ще изгледате това клипче с интерес, и ще ви падне мъжкото самочувствие.
https://www.facebook.com/watch?v=698117142605397
Коментар
-
Идвали са в самостоятелния ми апартамент. Понеже сме на едни години, бяхме се сприятелили по комшийски, без секс. Едната ми е споделяла и интимни неща. И ми е давала съвети за жените.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
е, как така
на крака са ти дошли
а без кекс!??
за какво изобщо са идвали
- 1 like
Коментар
-
Идвали са в самостоятелния ми апартамент. Понеже сме на едни години, бяхме се сприятелили по комшийски, без секс. Едната ми е споделяла и интимни неща. И ми е давала съвети за жените.
на крака са ти дошли
а без кекс!??
за какво изобщо са идвалипрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
ОК
Това, че ходим на едно и също място наистина не е много ОК, на Север при нас няма млади мацки от години, обикновено са улегнали и семейства. Обаче ми е безплатно и си го харесвам. Не издържам на пиянски изцепки, повръщане и силна музика нощем.
Това със сватосването съм го опитвал няколко пъти и не се получава.
Аз се разбирам с жените. В блока ми имаше 2 семейни жени с по 2 деца, с които бях приятел и все още сме. И двете избягаха при нов мъж, защото не бяха доволни от първия. Но са идвали у нас и се разбирахме,Едната ме е изпращала на среща с нейна приятелка.
Аз съм на 40+ и на тези години трудно се намира жена на 35-40 г., особено в България. Мъжете от работата ми имат сходен проблем. Чак по Тайланд ходят, до момента без резултат, само за забавление.
приятел си с жените
идвали са у вас и се рзбирхате
а те да избягат с друг мъж
какво се случи
мама ли не ги хареса
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Мислех да не пиша под твои коментари, но си го искаш.
Как бе всичко около теб е мъже, толкова ли няма леля с дъщеря или внучка за която да говорите?
Отново наблягаш на готини турчин. Как във всеки твой пост присъства добре описан "готин пич", турчин или друг мъж, как?!?
Ще ти нахвърлям само няколко проблем, които се виждат на първо четене:
- не можеш да комуникираш нормално с друго човешко същество, камо ли жена. Предложението да живее някоя при теб без наем не върви, тъпо е.
- от това което пишеш виждам, че нямаш чувство за хумор и самоирония.
- груба грешка е, че ходиш с мама и лели на море. Нямаш контакт с млади хора.
- груба грешка, че само на едно и също място ходиш и само с едни и същи хора комуникират.
-груба грешка, че нямаш социален живот, не излизаш, колко пъти си пил бира с колегите си да кажем?
- груба грешка е че очакваш секс или нещо сериозно веднага. Не става така.
- след всяко отхвърляне се навиваш, че жените са виновни, че не оценяват красивия, стегнат Евго.
- не се опитваш да вникнеш по дълбоко и да разбереш как мисли жената.
НАЙ-ГОЛЯМАТА ТИ ГРЕШКА Е ЧЕ НЕ СЕ ОПИТВАШ ДА ЧУЕШ И РАЗБЕРЕШ КАКВО ТИ КАЗВАТ ХОРАТА В ТАЗИ ТЕМА. Дори и в подмятанията има истини, които можеш да ползваш.
Айде ти си.
Това, че ходим на едно и също място наистина не е много ОК, на Север при нас няма млади мацки от години, обикновено са улегнали и семейства. Обаче ми е безплатно и си го харесвам. Не издържам на пиянски изцепки, повръщане и силна музика нощем.
Това със сватосването съм го опитвал няколко пъти и не се получава.
Аз се разбирам с жените. В блока ми имаше 2 семейни жени с по 2 деца, с които бях приятел и все още сме. И двете избягаха при нов мъж, защото не бяха доволни от първия. Но са идвали у нас и се разбирахме,Едната ме е изпращала на среща с нейна приятелка.
Аз съм на 40+ и на тези години трудно се намира жена на 35-40 г., особено в България. Мъжете от работата ми имат сходен проблем. Чак по Тайланд ходят, до момента без резултат, само за забавление.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
да, сериозно е
хубавото в случая е, че евго не се отказва
и в един момент може като ицко финци да стане млад татко на 80+
Евго си е сороско славейче и от 5 години пее точно три изречения.
Иначе темата е весела и още по весела става, когато някой искено дава съвети на Евго.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Мислех да не пиша под твои коментари, но си го искаш.
Как бе всичко около теб е мъже, толкова ли няма леля с дъщеря или внучка за която да говорите?
Отново наблягаш на готини турчин. Как във всеки твой пост присъства добре описан "готин пич", турчин или друг мъж, как?!?
Ще ти нахвърлям само няколко проблем, които се виждат на първо четене:
- не можеш да комуникираш нормално с друго човешко същество, камо ли жена. Предложението да живее някоя при теб без наем не върви, тъпо е.
- от това което пишеш виждам, че нямаш чувство за хумор и самоирония.
- груба грешка е, че ходиш с мама и лели на море. Нямаш контакт с млади хора.
- груба грешка, че само на едно и също място ходиш и само с едни и същи хора комуникират.
-груба грешка, че нямаш социален живот, не излизаш, колко пъти си пил бира с колегите си да кажем?
- груба грешка е че очакваш секс или нещо сериозно веднага. Не става така.
- след всяко отхвърляне се навиваш, че жените са виновни, че не оценяват красивия, стегнат Евго.
- не се опитваш да вникнеш по дълбоко и да разбереш как мисли жената.
НАЙ-ГОЛЯМАТА ТИ ГРЕШКА Е ЧЕ НЕ СЕ ОПИТВАШ ДА ЧУЕШ И РАЗБЕРЕШ КАКВО ТИ КАЗВАТ ХОРАТА В ТАЗИ ТЕМА. Дори и в подмятанията има истини, които можеш да ползваш.
Айде ти си.
от години се опитваш да помагаш със съвети на евго
а мен ме отряза още в мига, в който си направих устата
за безплатни консултации в твоята професионална сфера
препоръка е
- 1 like
Коментар
Коментар