IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://vm.tiktok.com/ZNdmdEt9e/
    Тоя случай много нашумя.На концерт на ColdPlay прожектор осветява двама прегърнати мъж и жена ,като подобно нещо често се случва на концерти да се показват хора от публиката, които показват любов един към друг. Само дето те веднага се скриха и предизвикаха подозрение ,че имат тайна връзка .И се оказа точно така. Мъжът бил изпълнителен директор на голяма фирма, а жената негова подчинена. И сега всички са наясно с това.Ако бяха си стояли, без да се крият едва ли на някой щеше да направи впечатление. Аз съм имал случай познат да ме види с чужда жена и изобщо не се смутих, поздравихме се и последствия нямаше. Ако мен ме бяха така снимали не само нямаше да се крия,но и щях да я целуна, за да направя шоу.

Коментар

• Какво стана сега?

Човекът, който искаше да напуска - най-много бута темата!

Ей т'ва е мъж на място - тежи му думата! Каже ли нещо - прави го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

+1000 браво, Тоше, най-после нещо точно и готино.

Миро, като изключим, че е презатегнат малко по тънката част на други места ти казва истини дето всички ги знаем, но си мълчим.

За всички има място под слънцето.
        Кое ми е пренатегнатото по тънката част?Аз проблеми с жените нямам.Да си прочела лоши думи по отношение на жените от мен. Напротив допадат ми жените, знам какво харесват в мъжете и знам как да ги накарам да ме харесат(е не всички де, нямам илюзията, че някоя 20 годишна ще си падне по мен,ама аз такива и не търся).
        Така че споделям как трябва един мъж да се държи с жените,за да го харесат.А това, че на някой не му допада истината за женската психика не е мой проблем.
        И то точно това им е най-хубавото на жените, щото представяш ли си наистина да харесваха мили,грижовни и отзивчиви мъже както твърдят?Тогава щяха да са много популярни самотните нърдове,а такива като мен щяха да са самотни. Само дето истината е различна.
        Друг въпрос е,че между трите жени в дома ми има ежедневни караници и аз трябва да разрешавам тия конфликти, без да вземам страна, което често е доста трудно.
        Last edited by mirodes; 18.07.2025, 09:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Аааа, не е добре там! Лошо, по-лошо, най-лошо!

И - не ходете - особено да не се излъже да отиде Евго! Да не чупи излишни пари и да си ги къта! Дори някой да му плати (масрафа) - твърдо НЬЕ!

Нито - на Закинтос, нито - на другият от трите Йонийски острова - Кефалония - става! Скука и тъпотия!

Е, трябваше да се убедя, че не става, защото на третият (първият) остров Лефкада (Левкада) вече съм бил, около островите на Онасис и на Итака също съм плажувал, ама - НЬЕ! Евго да си остане "на вилата"! Ще се разочарова, ако тръгне нанякъде! Няма ги и бабичките наоколо, които да му "правят вятър" - колко млад чичак изглеждал...

Ама, каква е тая храна, бе! Друго си е с домашната храна в София! Да се храниш навън, ли?!? И Евго ще ти го каже - ДРАМА! Собственикът те посреща и с усмивка ти предлага най-доброто, келнерите те гледат в очите и само чакат да вдигнеш ръка, за да долетят... Не е това нещо за нас! Не става!
          Отбелязвам си .

Коментар

Нищо не разказваш за Закинтос.

Аааа, не е добре там! Лошо, по-лошо, най-лошо!

И - не ходете - особено да не се излъже да отиде Евго! Да не чупи излишни пари и да си ги къта! Дори някой да му плати (масрафа) - твърдо НЬЕ!

Нито - на Закинтос, нито - на другият от трите Йонийски острова - Кефалония - става! Скука и тъпотия!

Е, трябваше да се убедя, че не става, защото на третият (първият) остров Лефкада (Левкада) вече съм бил, около островите на Онасис и на Итака също съм плажувал, ама - НЬЕ! Евго да си остане "на вилата"! Ще се разочарова, ако тръгне нанякъде! Няма ги и бабичките наоколо, които да му "правят вятър" - колко млад чичак изглеждал...

Ама, каква е тая храна, бе! Друго си е с домашната храна в София! Да се храниш навън, ли?!? И Евго ще ти го каже - ДРАМА! Собственикът те посреща и с усмивка ти предлага най-доброто, келнерите те гледат в очите и само чакат да вдигнеш ръка, за да долетят... Не е това нещо за нас! Не става!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
              Не 3-то, ами 33-то "напускане". Като ги докара до 100, на 101-то, вече може и да го послушат. Модераторите. И да му изтрият профилите.
              Обаче, той ще си регистрира нов, само след седмица-две. Щото увличат, пусти форуми. Пък и той вероятно е разбрал че, Отделно, дето има и той проблясъци и не всичко му е (без)крайна тъпотия а също, ако наистина би бил смел и порядъчен, тук щяхме да побръмчим, да попсуваме, пък да го приемем с всичките кусури. Свят голям, всички допринасяме с по нещо. Досега обаче, ви даде неовладян сексизъм и мерак за нерегламентирано доминиране, щото някой някога нещо бил рекъл. А аз да му река:
              Вергилчо, жените харесват вЕдри мъже, които, НЕ ги натоварват психически и с които да им е приятно. Хубави ли като Евго или грозни като мен, тях толкова не ги бърка: Весели ли я, ПАЗИ ли я, леко ли и е с него (а не да я товари с глупостите и битовизмите на мачизма сини да тупа по масата "ЖЕНА, ДАЙ САЛАТА!"- жената дава. Не само сърце и усмивка дава, дава сърашно много. Ама да си търси "владетел" ... това не са времената на неандерталците, момко. Не е лошо и да си тактичен да имаш чувство за хумор, да си уравновесен без неовладяна агресия... Кое от ТЕЗИ неща ти е близко, момче?
              +1000 браво, Тоше, най-после нещо точно и готино.

Миро, като изключим, че е презатегнат малко по тънката част на други места ти казва истини дето всички ги знаем, но си мълчим.

За всички има място под слънцето.

Last edited by Selena2024; 18.07.2025, 08:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                Не 3-то, ами 33-то "напускане". Като ги докара до 100, на 101-то, вече може и да го послушат. Модераторите. И да му изтрият профилите.
                Обаче, той ще си регистрира нов, само след седмица-две. Щото увличат, пусти форуми. Пък и той вероятно е разбрал че, Отделно, дето има и той проблясъци и не всичко му е (без)крайна тъпотия а също, ако наистина би бил смел и порядъчен, тук щяхме да побръмчим, да попсуваме, пък да го приемем с всичките кусури. Свят голям, всички допринасяме с по нещо. Досега обаче, ви даде неовладян сексизъм и мерак за нерегламентирано доминиране, щото някой някога нещо бил рекъл. А аз да му река:
                Вергилчо, жените харесват вЕдри мъже, които, НЕ ги натоварват психически и с които да им е приятно. Хубави ли като Евго или грозни като мен, тях толкова не ги бърка: Весели ли я, ПАЗИ ли я, леко ли и е с него (а не да я товари с глупостите и битовизмите на мачизма сини да тупа по масата "ЖЕНА, ДАЙ САЛАТА!"- жената дава. Не само сърце и усмивка дава, дава сърашно много. Ама да си търси "владетел" ... това не са времената на неандерталците, момко. Не е лошо и да си тактичен да имаш чувство за хумор, да си уравновесен без неовладяна агресия... Кое от ТЕЗИ неща ти е близко, момче?
                Делюзията ти достига нови висоти, или по-скоро дъна при положение, че си самотник, две жени са избягали от теб,да даваш акъл на мен, който съм женен и доста харесван от жените над 40 годишна възраст,как да се държа с жените.
                И моето чувство за хумор е една от основните причини, които привличат жените. Затова и бях толкова популярен сред жените на предишната си работа. А агресия проявявам ЕДИНСТВЕНО, когато съм провокиран.Има хора в тоя форум, за които не съм написал и една лоша дума.Ама с боклуците се отнасям като с боклуци.На зло куче,зъл прът.

Коментар

ДРАМА? (това определение очевидно е мнение на майка ти)

В какво се състои "драмата" - някой да се "храни навън"?

Вече съм коментирал казуса. Самият ти, къде се храниш през обедната (ти) почивка?

Баничка ли ядеш на обед, за да пестиш от "топлата витрина" ?
                  носи си от вкъщи - я мусака, я пълнени чушки, а може би сърмички .... уф че се размечтах
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                    Това му е барем 3-то поред напускане на форума, но не мисля, че ще е последното!

Още не сме видели "най-доброто" от него ми се струва!?

пп
                    Проблемът му е, че не знае как да общува във форум и постоянно се вкарва в някакви филми! Махалото му като се залюля от едната крайност - на призиви за физическа саморазправа (в стил напушен 10-класник)... та спре чак в другата крайност - сръдня, напускане на форума и изтриване на профила! Такива емоционални изблици са по-характерни за.........
                    Обаче, той ще си регистрира нов, само след седмица-две. Щото увличат, пусти форуми. Пък и той вероятно е разбрал че,
                    По-добре на хората в устата, отколкото в краката.
                    Отделно, дето има и той проблясъци и не всичко му е (без)крайна тъпотия а също, ако наистина би бил смел и порядъчен, тук щяхме да побръмчим, да попсуваме, пък да го приемем с всичките кусури. Свят голям, всички допринасяме с по нещо. Досега обаче, ви даде неовладян сексизъм и мерак за нерегламентирано доминиране, щото някой някога нещо бил рекъл. А аз да му река:
                    Last edited by Pyramid; 18.07.2025, 07:56.

Коментар

• Отварям темата и кво да видя, тя се върнала е нормалното си русло. Някви гора обясняват на евгото някви неща, а той "ти не си от София" и комшии та камшии.
                      Каузата е загубена, търпението изчерпано, той няма да отиде на слънчака няма и на бар в петък вечер да отиде. Той ще обяснява за комшията и стегнатия 30г ФБ приятел......

Коментар

Ти - щом си от София - как така все още не си чувал - къде пускат лесно?

На Околовръстното.

Испанката - знае ли, че търсиш жени, които "лесно пускат"?
                        Нищо не разказваш за Закинтос.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Кака мъжемразка и чичак женомразец , идилия!
                          По-скоро културни хора с образовние. Мъка, а

Така и не го разбрахме твойто образование какво точно е и ти кой точно си.

Кой те знае какво ароматно такси караш нейде из линията Ботунец-Коньовица. Хайде холан да не изреждам други работни версии.

Легай си не ни занимавай, Пачангич.
                          Last edited by Selena2024; 18.07.2025, 02:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Имам комшия на 50 г, разведен, висок и симпатичен. Живее сам и не влачи мадами. Има син.

Преди 25 г. дойде в блока и беше страшно готин. Сега не е точно така, но го бива. Въпреки това не се занимава с жени заради лошия опит с бившата му.

Друг комшия, на 46 г, разведен, има гадже, но не живеят заедно. Храни се навън и от топлата витрина. Та всеки си има някаква драма.

И аз на 20+ бях много симпатичен, но не беше оценено от жените. Дори мъже са ми казвали тогава "Много си хубав!" без сексуален контекст.
                            Енциклопедия на мъжкия УТпадък!! Еваларка ...

Коментар

Опитвам се да приключа преди да се прибера. Много работа и много жега, та още не съм успяла.

В София те каня на кафе някъде ако ни съвпаднат програмите. Сега е моментът да се харчи - преди еврото .

Ще обсъдим всички мъже от форума в стил хаджи Ровоама и посестрима )))))) Един няма да оставим необсъден. Да им горят ушите пък
                              Кака мъжемразка и чичак женомразец , идилия!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                Рекох да вляза в темата и да прочета, дали има някакво развитие относно какво ми се иска и какво - не. Щото, започнах да се изнервям вече с тази неопределеност.
                                Обаче, пак греда. Отново на дневен ред са драмите на Евго и красивите мъже около него.
                                Мъка, мъка, мъка....
                                Наздраве!
                                Завист ли долавям?

пп
                                И за къде е цялото това бързане? Провери пак след 10-на год.
                                Last edited by Julius_BG; 17.07.2025, 22:59.

Коментар

Working...
                                X