IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Затова не си вземай никога жена с дете. Аз например бих взел някоя с пораснали деца,които живеят отделно, но ти като нямаш деца трябва да създадеш свои,а не да гледаш чужди деца.Едно е някоя наборка с дете на 25 години,друго жена на 30 с дете в детската градина. Бягай от такива.
    Защо пък да е задължително всеки да има дете?! Има и мода на бездетни!

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

"2 апартамента в СФ съм купил..."

Нали не си забравил, че - тати е печелил и купувал апартаменти и имоти, а ти сега "осребряваш"/продаваш... Толкова имот е купил тоя човек, че ти не моЕш само да ги боядисаш...

И му завиждаш на тоя човек, и го определяш като "лош инвеститор" - и ЗАЕДНО с останалите наследници - "осребрявате"... , т.е. - придобиваТЕ "ново" имущество.

"2 апартамента в СФ съм купил" - при горните условия и с парите от влога на мама в ДСК, а тя е наследника на (кого) ... на тати....(със слабата инвестиционна култура)...

Айде сега - ти имаш думата: кажи как си работил на 2 места и си купувал маркови костюми (и боксерки) и как си пестил "от закуски" и как си спестил милион и половина за 2 апартамента в СФ.

Ама аз ти вЕрвам, де!
      Мани го бе
      Last edited by mibova; 18.06.2025, 17:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

.....

Аз също имам своите постижения, но отчет тук няма да давам. 2 апартамента в СФ съм купил, знаеш колко поскъпнаха напоследък.

"2 апартамента в СФ съм купил..."

Нали не си забравил, че - тати е печелил и купувал апартаменти и имоти, а ти сега "осребряваш"/продаваш... Толкова имот е купил тоя човек, че ти не моЕш само да ги боядисаш...

И му завиждаш на тоя човек, и го определяш като "лош инвеститор" - и ЗАЕДНО с останалите наследници - "осребрявате"... , т.е. - придобиваТЕ "ново" имущество.

"2 апартамента в СФ съм купил" - при горните условия и с парите от влога на мама в ДСК, а тя е наследника на (кого) ... на тати....(със слабата инвестиционна култура)...

Айде сега - ти имаш думата: кажи как си работил на 2 места и си купувал маркови костюми (и боксерки) и как си пестил "от закуски" и как си спестил милион и половина за 2 апартамента в СФ.

Ама аз ти вЕрвам, де!

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

нямам апартаменти а маломерки
          и не ме замесвай във вашите си отношения с пирамид
          Давам те като пример за успял човек.А какво означава маломерка-не е ли апартамент ,но с по-малка квадратура?

Коментар

Какво ниво имаш пък ти?Какво си постигнал в личен и професионален план?Смеят ти се хората на"изобретенията",жените бягат от теб.Не си богаташ като Матейко.Нито имаш кариера като Селенка, или пък да имаш 10 апартамента в София като Радко. Живееш си в някакъв измислен свят.
            нямам апартаменти а маломерки
            и не ме замесвай във вашите си отношения с пирамид
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Недей да гомислиш бай си Тодора. (Не си му нито на годините, нито на акъла, нито на нивото.) И не.му измисляй глупости за личния живот, дето никога не ги е имало. И дай да ти видим НЛО-тата, че досега, само ментета.
              Какво ниво имаш пък ти?Какво си постигнал в личен и професионален план?Смеят ти се хората на"изобретенията",жените бягат от теб.Не си богаташ като Матейко.Нито имаш кариера като Селенка, или пък да имаш 10 апартамента в София като Радко. Живееш си в някакъв измислен свят.

Коментар

Мен много точно ме беше описал какъв психологически тип съм. Като за тоя тип било характерно,че често работели в правоохранителните органи.А аз тогава не съм казвал къде работя,щото още бях на служба.
                А за бай Тодор няма нужда професионален психолог да му прави анализ. Живота му е провал-две жени са избягали от него, мисли се за велик изобретател, а всъщност нищо не е изобретил и си избива комплексите в тоя форум.
                Но ми е чудно,че точно мен е взел на прицел при положение, че и двамата сме от малки градове, сами сме си пробивали път в живота, работели сме във военизирани структури и двамата сме по-скоро ляво настроени,а не ултрадесни каквито са повечето във форума.Но явно не може да преживее факта, че не лижа задника на Путин.
                Недей да гомислиш бай си Тодора. (Не си му нито на годините, нито на акъла, нито на нивото.) И не.му измисляй глупости за личния живот, дето никога не ги е имало. И дай да ти видим НЛО-тата, че досега, само ментета.

Коментар

Жените реагират на едно и също мъжко поведение на всякаква възраст. [По различен начин] Имам приятел на 51 години,а гаджето му е на 25 години И доста прилично си изглежда. А той дори няма собствено жилище в София, а живее под наем. Добре е финансово,но в никакъв случай не е богат,а и си пада доста скръндза и не е по харченето на пари. Нито пък изглежда добре,щото вече е побелял и с шкембе.
                  Подобни примери колкото щеш,така че изобщо не е проблем за Евго да си хване жена в София стига да спазва това, което му казвам. [А, да ти е хрумвало че, и той може Правилната, Своя човек, да търси?] А и не само аз.
                  И да допълня: НАЙ - важното е, пред своя о ект на желанията, да НЕ се правиш на маймуна. Ако в Господ решил, по-късно, той(тя) ще те прави.

Коментар

Така е.

Обаче съм забелязал и друго, при хора на 30+ и 40+, които имат деца от други връзки. Жените не искат да раждат от новия си партньор и мъжът не иска да гледа чуждо дете. И мъжете се стискат, искат да правят секс, но не искат да си харчат парите по новата жена и да дават пари за сметки. Казвам го на база двойки, които са били мои наематели.
                    Затова не си вземай никога жена с дете. Аз например бих взел някоя с пораснали деца,които живеят отделно, но ти като нямаш деца трябва да създадеш свои,а не да гледаш чужди деца.Едно е някоя наборка с дете на 25 години,друго жена на 30 с дете в детската градина. Бягай от такива.

Коментар

Пълно е с примери,когато необразовани мъже свалят образовани жени. Даже на морето съм виждал някакъв ръб ,че беше свалил една чехкиня.Супер красавица, а оня ръб не знаеше английски и разговаряха с жестове. Да не говорим, че има случаи жени с положение в обществото да стават любовници на най-големите отрепки,които са лежали по затворите.
                      Така е.

Обаче съм забелязал и друго, при хора на 30+ и 40+, които имат деца от други връзки. Жените не искат да раждат от новия си партньор и мъжът не иска да гледа чуждо дете. И мъжете се стискат, искат да правят секс, но не искат да си харчат парите по новата жена и да дават пари за сметки. Казвам го на база двойки, които са били мои наематели.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

4 броя - това от битака ли си ги купи?
                        Твоите оттам ли ги взе, не знаех, че и там каките се обслужват първи!

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Епа той си пише от времето на Ендер.

Да, липсва ни Ендер. Щеше диво да се забавлява с нас. Ние му бяхме лабораторните свинчета.

Казваше, че човек всичко сам си казва, но никой не му обръща внимание.

Жалко, че ни напусна толкова млад. Талантливо момче беше.
                          Мен много точно ме беше описал какъв психологически тип съм. Като за тоя тип било характерно,че често работели в правоохранителните органи.А аз тогава не съм казвал къде работя,щото още бях на служба.
                          А за бай Тодор няма нужда професионален психолог да му прави анализ. Живота му е провал-две жени са избягали от него, мисли се за велик изобретател, а всъщност нищо не е изобретил и си избива комплексите в тоя форум.
                          Но ми е чудно,че точно мен е взел на прицел при положение, че и двамата сме от малки градове, сами сме си пробивали път в живота, работели сме във военизирани структури и двамата сме по-скоро ляво настроени,а не ултрадесни каквито са повечето във форума.Но явно не може да преживее факта, че не лижа задника на Путин.
                          Last edited by mirodes; 18.06.2025, 16:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Ма си упорито! От валидация няма нужда! ВИШУ 4 броя Възпитание- всяка жаба да си знае гьола!
                            4 броя - това от битака ли си ги купи?

Възпитание йок - то се вижда с просто око.

На излязъл от някаква религиозна секта мязаш.

Вари го, печи го все на патриархат те избива. А те е гепнала възрастта на розата повече от мене, Миро и Тошо взети заедно.

Седнал оценки да раздава. Хайде холан.
                            Last edited by Selena2024; 18.06.2025, 16:02.

Коментар

Досега никога не беше писал в тая тема.Ама е разбрал, че аз пиша тук и веднага се появи. Ако беше жив Ендър щеше да му направи психопрофил.
                              Епа той си пише от времето на Ендер.

Да, липсва ни Ендер. Щеше диво да се забавлява с нас. Ние му бяхме лабораторните свинчета.

Казваше, че човек всичко сам си казва, но никой не му обръща внимание.

Жалко, че ни напусна толкова млад. Талантливо момче беше.

Коментар

Прав си, но простакът може да свали жени на неговото ниво, неучила или простакеса.

Тези, които не са учили (без висше) се женят по-рано и имат деца на млади години. Обаче са малко изостанали ментално и личи, че не са учили много. Много често нямат и хубава работа.

Познавам един ултрас на Левски, на 40 +. Работи като хамалин, 2 м. Здрав, татуиран. И той не може да си намери млада жена, иначе си беше хванал кака (лелка) за секс. Един път по една случайност се засякохме в болницата. Появи се там по клин и отгоре панталони и носеше шише швепс (да си пие), И му казаха да го остави някъде и да влезе за преглед.
                                Пълно е с примери,когато необразовани мъже свалят образовани жени. Даже на морето съм виждал някакъв ръб ,че беше свалил една чехкиня.Супер красавица, а оня ръб не знаеше английски и разговаряха с жестове. Да не говорим, че има случаи жени с положение в обществото да стават любовници на най-големите отрепки,които са лежали по затворите.

Коментар

Working...
                                X