Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
"2 апартамента в СФ съм купил..."
Нали не си забравил, че - тати е печелил и купувал апартаменти и имоти, а ти сега "осребряваш"/продаваш... Толкова имот е купил тоя човек, че ти не моЕш само да ги боядисаш...
И му завиждаш на тоя човек, и го определяш като "лош инвеститор" - и ЗАЕДНО с останалите наследници - "осребрявате"... , т.е. - придобиваТЕ "ново" имущество.
"2 апартамента в СФ съм купил" - при горните условия и с парите от влога на мама в ДСК, а тя е наследника на (кого) ... на тати....(със слабата инвестиционна култура)...
Айде сега - ти имаш думата: кажи как си работил на 2 места и си купувал маркови костюми (и боксерки) и как си пестил "от закуски" и как си спестил милион и половина за 2 апартамента в СФ.
Ама аз ти вЕрвам, де!Last edited by mibova; 18.06.2025, 17:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
.....
Аз също имам своите постижения, но отчет тук няма да давам. 2 апартамента в СФ съм купил, знаеш колко поскъпнаха напоследък.
"2 апартамента в СФ съм купил..."
Нали не си забравил, че - тати е печелил и купувал апартаменти и имоти, а ти сега "осребряваш"/продаваш... Толкова имот е купил тоя човек, че ти не моЕш само да ги боядисаш...
И му завиждаш на тоя човек, и го определяш като "лош инвеститор" - и ЗАЕДНО с останалите наследници - "осребрявате"... , т.е. - придобиваТЕ "ново" имущество.
"2 апартамента в СФ съм купил" - при горните условия и с парите от влога на мама в ДСК, а тя е наследника на (кого) ... на тати....(със слабата инвестиционна култура)...
Айде сега - ти имаш думата: кажи как си работил на 2 места и си купувал маркови костюми (и боксерки) и как си пестил "от закуски" и как си спестил милион и половина за 2 апартамента в СФ.
Ама аз ти вЕрвам, де!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
нямам апартаменти а маломерки
и не ме замесвай във вашите си отношения с пирамид
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Какво ниво имаш пък ти?Какво си постигнал в личен и професионален план?Смеят ти се хората на"изобретенията",жените бягат от теб.Не си богаташ като Матейко.Нито имаш кариера като Селенка, или пък да имаш 10 апартамента в София като Радко. Живееш си в някакъв измислен свят.
и не ме замесвай във вашите си отношения с пирамидпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Недей да гомислиш бай си Тодора. (Не си му нито на годините, нито на акъла, нито на нивото.) И не.му измисляй глупости за личния живот, дето никога не ги е имало. И дай да ти видим НЛО-тата, че досега, само ментета.
Коментар
-
Мен много точно ме беше описал какъв психологически тип съм. Като за тоя тип било характерно,че често работели в правоохранителните органи.А аз тогава не съм казвал къде работя,щото още бях на служба.
А за бай Тодор няма нужда професионален психолог да му прави анализ. Живота му е провал-две жени са избягали от него, мисли се за велик изобретател, а всъщност нищо не е изобретил и си избива комплексите в тоя форум.
Но ми е чудно,че точно мен е взел на прицел при положение, че и двамата сме от малки градове, сами сме си пробивали път в живота, работели сме във военизирани структури и двамата сме по-скоро ляво настроени,а не ултрадесни каквито са повечето във форума.Но явно не може да преживее факта, че не лижа задника на Путин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеЖените реагират на едно и също мъжко поведение на всякаква възраст. [По различен начин] Имам приятел на 51 години,а гаджето му е на 25 години И доста прилично си изглежда. А той дори няма собствено жилище в София, а живее под наем. Добре е финансово,но в никакъв случай не е богат,а и си пада доста скръндза и не е по харченето на пари. Нито пък изглежда добре,щото вече е побелял и с шкембе.
Подобни примери колкото щеш,така че изобщо не е проблем за Евго да си хване жена в София стига да спазва това, което му казвам. [А, да ти е хрумвало че, и той може Правилната, Своя човек, да търси?] А и не само аз.
Коментар
-
Така е.
Обаче съм забелязал и друго, при хора на 30+ и 40+, които имат деца от други връзки. Жените не искат да раждат от новия си партньор и мъжът не иска да гледа чуждо дете. И мъжете се стискат, искат да правят секс, но не искат да си харчат парите по новата жена и да дават пари за сметки. Казвам го на база двойки, които са били мои наематели.
- 1 like
Коментар
-
Пълно е с примери,когато необразовани мъже свалят образовани жени. Даже на морето съм виждал някакъв ръб ,че беше свалил една чехкиня.Супер красавица, а оня ръб не знаеше английски и разговаряха с жестове. Да не говорим, че има случаи жени с положение в обществото да стават любовници на най-големите отрепки,които са лежали по затворите.
Обаче съм забелязал и друго, при хора на 30+ и 40+, които имат деца от други връзки. Жените не искат да раждат от новия си партньор и мъжът не иска да гледа чуждо дете. И мъжете се стискат, искат да правят секс, но не искат да си харчат парите по новата жена и да дават пари за сметки. Казвам го на база двойки, които са били мои наематели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
4 броя - това от битака ли си ги купи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Епа той си пише от времето на Ендер.
Да, липсва ни Ендер. Щеше диво да се забавлява с нас. Ние му бяхме лабораторните свинчета.
Казваше, че човек всичко сам си казва, но никой не му обръща внимание.
Жалко, че ни напусна толкова млад. Талантливо момче беше.
А за бай Тодор няма нужда професионален психолог да му прави анализ. Живота му е провал-две жени са избягали от него, мисли се за велик изобретател, а всъщност нищо не е изобретил и си избива комплексите в тоя форум.
Но ми е чудно,че точно мен е взел на прицел при положение, че и двамата сме от малки градове, сами сме си пробивали път в живота, работели сме във военизирани структури и двамата сме по-скоро ляво настроени,а не ултрадесни каквито са повечето във форума.Но явно не може да преживее факта, че не лижа задника на Путин.Last edited by mirodes; 18.06.2025, 16:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Ма си упорито! От валидация няма нужда! ВИШУ 4 броя Възпитание- всяка жаба да си знае гьола!
Възпитание йок - то се вижда с просто око.
На излязъл от някаква религиозна секта мязаш.
Вари го, печи го все на патриархат те избива. А те е гепнала възрастта на розата повече от мене, Миро и Тошо взети заедно.
Седнал оценки да раздава. Хайде холан.Last edited by Selena2024; 18.06.2025, 16:02.
Коментар
-
Досега никога не беше писал в тая тема.Ама е разбрал, че аз пиша тук и веднага се появи. Ако беше жив Ендър щеше да му направи психопрофил.
Да, липсва ни Ендер. Щеше диво да се забавлява с нас. Ние му бяхме лабораторните свинчета.
Казваше, че човек всичко сам си казва, но никой не му обръща внимание.
Жалко, че ни напусна толкова млад. Талантливо момче беше.
Коментар
-
Прав си, но простакът може да свали жени на неговото ниво, неучила или простакеса.
Тези, които не са учили (без висше) се женят по-рано и имат деца на млади години. Обаче са малко изостанали ментално и личи, че не са учили много. Много често нямат и хубава работа.
Познавам един ултрас на Левски, на 40 +. Работи като хамалин, 2 м. Здрав, татуиран. И той не може да си намери млада жена, иначе си беше хванал кака (лелка) за секс. Един път по една случайност се засякохме в болницата. Появи се там по клин и отгоре панталони и носеше шише швепс (да си пие),И му казаха да го остави някъде и да влезе за преглед.
- 1 like
Коментар
Коментар