IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Понеже спомена, че преди 10-15 г. си ползвал сайтове за запознанства (няма да ги изброявам....), на колко срещи отиде, които не минаха хубаво? Имаше несериозна мадама, много чат, почерпка, кино, обаче без хубав край. Тя се измъква и нищо не става.
    4-5 някъде, да имаше такива дето се виждах по един път - една много дебела, с големи хубави цици ама едва вървеше дет се вика, че и проста, нямаше втора среща. Имаше една която се представя на едни години в сайта, на живо поне на 40, адвокатка, стара мома, суха ми изглеждаше, черпихме се в НДК и не си писахме повече. Имаше някаква от аутсорса, ама и тя полу-проста от Благоевградско някъде, говореше ми за бившия си, а това не ми се нравеше, аз не говоря такива неща освен ако изрично не стане въпрос и наистина не се налага да споделя нещо си - не е мъжко. И с нея се видяхме няколко пъти, "изпращах я", ама нещо нямаше химия и спряхме да си пишем.
    Като цяло всичките съм ги черпил и плащал обеди, вечери, кафета аз. Една тъпуна студенка така ме изгледа като отидох с един шосеен велосипед на срещата, че си останахаме само с едното кафе
    Last edited by SlonN; 09.05.2025, 16:00.

Коментар

• Модераторе, нямаше заяждане, а констатация.
      Какво да направя, като нестабилен индивид се опитва да пише в темата. Ако му моделиране малко простите мнения, може и да не се стига до словесните пререкания.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga

Думата латентен говори ли ти нещо бе Евгич. За шамари си , спри с тая простотия вече!
        Не ми говори нищо.

Ти занимаваш ли се с жени или вече си кротичък,

Коментар

• Кое е неприемливо съдържание? Думата педерастия ли?! Моде стига с таЯ политкоректност , цяла Европа е пламнала с опити децата да ги правят безполови , многополови и прочие ИЗВРАЩЕНИЯ ,за всяко нещо си има конкретна дума на български език и използването и не е неприемливо !!!
          ПП Тук един латентен хомосексуалист /думата не е обидна!!!/ флуди форума непрекъснато , или това е толерирано?!

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Евгич, ти си мега зле! Що не спреш да ги пишеш тия дивотии, чат бота пише по добре от тебе. Или поне като пишеш нещо , дай ползвай поне чат бота за да е читаемо!
            подбирай си малко изразните средства, че ще се окажеш и ти селянин от дълбоката провинция, като мен

Коментар

Тя изглежда пуска лесно.

Това, че не е имало секс в последно време е мое предположение. Защото него все го нямаше и се прибираше рядко.
              Евгич, ти си мега зле! Що не спреш да ги пишеш тия дивотии, чат бота пише по добре от тебе. Или поне като пишеш нещо , дай ползвай поне чат бота за да е читаемо!

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Щом ти разправя толкова интимни неща,значи иска да й прекопаваш двора.
                Тя изглежда пуска лесно.

Това, че не е имало секс в последно време е мое предположение. Защото него все го нямаше и се прибираше рядко.

Коментар

Да ви разкажа нещо интересно:

една приятелка е на 42 г. с 3 деца и малко внуче (бебе). Беше си намерила приятел, разведен с дете. И живяха заедно няколко месеца. Обаче той не иска да гледа чуждо дете (само едно от децата е при тази приятелка) и не иска да дава пари всеки месец. Отделно и секс нямаше последните месеци. Той ходеше по обекти да работи и се прибираше рядко при нея. Тя го изчакваше няколко месеца и накрая скъса с него заради лъжите му.

Жената каза, че в днешно време няма любов между хората. Ще си гледа внучето и може да си намери някой дядо по градинките, сподели тя ,
                  Щом ти разправя толкова интимни неща,значи иска да й прекопаваш двора.

Коментар

• Да ви разкажа нещо интересно:

една приятелка е на 42 г. с 3 деца и малко внуче (бебе). Беше си намерила приятел, разведен с дете. И живяха заедно няколко месеца. Обаче той не иска да гледа чуждо дете (само едно от децата е при тази приятелка) и не иска да дава пари всеки месец. Отделно и секс нямаше последните месеци. Той ходеше по обекти да работи и се прибираше рядко при нея. Тя го изчакваше няколко месеца и накрая скъса с него заради лъжите му.

Жената каза, че в днешно време няма любов между хората. Ще си гледа внучето и може да си намери някой дядо по градинките, сподели тя ,

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Е как тъй един прост бачкатор си намира, а ти умния Евго, не?

Дали пък проблема не е другаде, а не кой колко е умен и какво работи?
                      айде да не се обиждаме на прост бачкатор, защо
                      аз кога бех прос' бачкатор
                      разни ЕнтИлигентни чиновнички, хем вишистки
                      искаха да са ми приятелки
                      препоръка е

Коментар

Бачкаторът си намира, но някоя обикновена женица, учила до 11-ти клас.

А пък братовчед ми е специалист по ромския етнос. Много е нервен и не може да стои с нормална жена повече от 1 месец. Събере се с някоя и бързо се разделят. И най-добре се чувства с весела ромка, която си знае работата и е похотлива,

Коментар

Просто така се е случило. За това нямам все още.

И за България това е голям проблем, че хората не могат да си намерят половинка.

Коментар

Поредната тъпня от училия Евго.
                            Понеже се имаш за много учил не би ли трябвало да имаш умна жена по твоята логика. А ти нито жена нито приятелка. Кво не е наред?!
                            Просто така се е случило. За това нямам все още.

И за България това е голям проблем, че хората не могат да си намерят половинка.

Коментар

Сигурно е било така по времето на Дикенс.

Днес бачкаторите се женят за глупави жени (неучили) или нямат приятелка.
                              Поредната тъпня от училия Евго.
                              Понеже се имаш за много учил не би ли трябвало да имаш умна жена по твоята логика. А ти нито жена нито приятелка. Кво не е наред?!

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Мъжете се бръснат, защото са кьосета. Никой мъж с коса не се бръсне, но са малко такива - гривата пада рано, рано. А лъв без грива си е едно домашно животно.
                                Колкото до хигиената - ако работиш като кърт, никога няма да можеш да извадиш земята изпод ноктите си. Костюмът Версаче ще ти отива като на миньор от Бирмингам - от ръкавите ще се подават черни, здрави, груби ръце. Но пък попаднеш ли в тях, ще те надупчи като швейцарско сирене. А един хигиеничен човек ще си пили ноктите при някоя маникюристка и вместо да й гледа в деколтето и да рови в него с хищен и неутолим поглед, ще си говори по телефона с любимия на спикър.
                                Сигурно е било така по времето на Дикенс.

Днес бачкаторите се женят за глупави жени (неучили) или нямат приятелка.

Коментар

Working...
                                X