IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Че те работят... Само трябва да бъдат пожелани. Моите неща. Виж, дето бил си "нямал", сега излъга. Знаеш къде "летят" твоите измислени НЛО-та. И НЕ снимаш въпреки че, и технологии имаш, и телескопи и т.н. Взе ли ти Матеев нов - ВЗЕ ти. Снимай бе!
    Та, ето я манипулацията, която му спретна. И ето, ти, оказва се, наистина му дължиш пари.
    НИКОГА не съм искал нищо от Матеев, той сам пожела да ми даде телескоп, ти настояваше да го приема,а сега лъжеш най-нагло.
    А ако си иска телескопа още днес му го пращам. На мен не ми трябва.Имам си телескоп,имам и бинокъл.
    Наистина съжалявам, че изобщо приех тоя телескоп...
    Last edited by RUBLA; 19.06.2025, 10:02. Причина: Обиди.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Това няма нищо общо.Нямам нито достатъчно информация ,нито наблюдения,нито технологии, за да правя каквото и да е било във връзка с НЛО.
      За човешки и практични неща става въпрос. Които доказано работят,а не като твоите "изобретения".
      Че те работят.. Само трябва да бъдат пожелани. Моите неща. Виж, дето бил си "нямал", сега излъга. Знаеш къде "летят" твоите измислени НЛО-та. И НЕ снимаш въпреки че, и технологии имаш, и телескопи и т.н. Взе ли ти Матеев нов - ВЗЕ ти. Снимай бе!
      Нямам нито достатъчно информация ,нито наблюдения,нито технологии, за да правя каквото и да е било във връзка с НЛО.
      Та, ето я манипулацията, която му спретна. И ето, ти, оказва се, наистина му дължиш пари.
      Last edited by RUBLA; 19.06.2025, 10:03. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

Аха. И Земята е плоска, и ни дебнат извънземни...Що не снимаш бе, сладур?
        Това няма нищо общо.Нямам нито достатъчно информация ,нито наблюдения,нито технологии, за да правя каквото и да е било във връзка с НЛО.
        За човешки и практични неща става въпрос. Които доказано работят,а не като твоите "изобретения".

Коментар

Не помня кой писа,че си му предлагал твое "изобретение",което се оказало две свързани тръбички.
          А ти може и 200 години да чакаш,реализация няма да получиш.
          И аз съм измислил някои неща, които доказано работят и скоро ще има реализация.На малкия пръст вода не можеш да ми сипеш.
          Аха. И Земята е плоска, и ни дебнат извънземни...Що не снимаш бе, сладур?

Коментар

Веднъж ще го кажа, пък ти си води записки: 20 години имам за целта. Пък кой какво е видял от всички тук, ги разправяй на друг.
            Не помня кой писа,че си му предлагал твое "изобретение",което се оказало две свързани тръбички.
            А ти може и 200 години да чакаш,реализация няма да получиш.
            И аз съм измислил някои неща, които доказано работят и скоро ще има реализация.На малкия пръст вода не можеш да ми сипеш.
            Last edited by mirodes; 18.06.2025, 23:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

не мисля, че си прав, пачанчо
              точно природата от хилядолетия решава, кой да продължи рода си и кой да отпадне
              ...и ни дарява с Чудеса, като онова от Пазарджик.
              И, като ме подсети...

Коментар

Щом не си спечелил пари подобно изобретение е безполезно.А не си спечелил пари,щото няма приложение в реалността .Ама ти си чеши егото, че си изобретател. Във форума има хора, които са видели твое изобретение и говорят с насмешка.
                Веднъж ще го кажа, пък ти си води записки: 20 години имам за целта. Пък кой какво е видял от всички тук, ги разправяй на друг.

Коментар

Ами не. В регистрите на пат. служби са по света, едно такова "нищо особено". А тук, "Експертът" по НЛО ги "оценява". Ами добре, давай. Пиши опозиции.
                  Щом не си спечелил пари подобно изобретение е безполезно.А не си спечелил пари,щото няма приложение в реалността .Ама ти си чеши егото, че си изобретател. Във форума има хора, които са видели твое изобретение и говорят с насмешка.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Баш за природа ти говоря , има антиприродна тенденция. Тоя джендеризъм от всякъде не е по Достоевски , ще знаеш!
                    не мисля, че си прав, пачанчо
                    точно природата от хилядолетия решава, кой да продължи рода си и кой да отпадне
                    препоръка е

Коментар

• Между другото,Вергилчо, знаеш ли как да разделят нефт на фракции БЕЗ загряване и вакуум? Щото аз знам.

Коментар

Т.е за никакво изобретение не става въпрос, а го има само в болното ти въображение.
                        И изобщо не ми пука ти дали си изобретател или не.Твоят живот не ме бърка по никакъв начин. Коментирам единствено, за да покажа, че тия изобретения са само във въображението ти.
                        Ами не. В регистрите на пат. служби са по света, едно такова "нищо особено". А тук, "Експертът" по НЛО ги "оценява". Ами добре, давай. Пиши опозиции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Той има пари и е намерил плодородна почва.

Не го одобрявам като журналист и като политик, но си върши мъжката работа както трябва. 5 мин стигат по време на овулация при жената.

Това, че е направил много деца е хубаво.
                          Това с 5-те минути го кажи на която/който се излъже да ти върже.

Коментар

това и аз не го разбирам
                            Той има пари и е намерил плодородна почва.

Не го одобрявам като журналист и като политик, но си върши мъжката работа както трябва. 5 мин стигат по време на овулация при жената.

Това, че е направил много деца е хубаво.

Коментар

не е задължително. пачанчо
                              и не става дума за мода
                              а по-скоро за природа
                              в случая
                              Баш за природа ти говоря , има антиприродна тенденция. Тоя джендеризъм от всякъде не е по Достоевски , ще знаеш!

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Той и Бареков има 5 деца, но не е наред.

Нямам репродуктивни проблеми и все някога ще стане.

Отделно имам пари да ги отгледам и издържам.
                                това и аз не го разбирам
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X