Първоначално изпратено от pinoccio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Ти сега разкажи за младия доктор, мани я директорката ще излезе меркантилна и ще прави номера.Last edited by pinoccio; 10.05.2025, 19:46.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеА как се казваше въпросната дебеланка с хубави гърди, защото и аз познавам една такава?
Може да е същата, тя беше лакома за мъже и пуска лесно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Ти сега разкажи за младия доктор, мани я директорката ще излезе меркантилна и ще прави номера.
Но е възможно да си подготвя специализацията, на работа ходи, спортува и да няма време за жени. Обаче все бърза, тъй като работи в Спешното и не обръща внимание на дребни подробности.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
В момента имам други проблеми и не се стига до срещи в последно време.
Но не съм излизал с директорката на детска градина.
Коментар
-
В момента имам други проблеми и не се стига до срещи в последно време.
.......
Проблемите са част от живота (ако до сега не си забелязал това), а дали - ако ти откаже алфа-мъжкар - е проблем - не вярвам да ти е чак толкова голям проблем. Статистиката сочи, че (при определени индивиди) - алфа... отказвали по-малко от дамите.
Някой не се е отказал да решава проблемИ в живота си. И никой не се е отказал от всичко останало - около проблемите - което са си все проблемИ.
Пак търсиш основания, за да отложиш танците..., май.
Не се кОси - животът със сигурност продължава (докато умрем - и тогава щастието ще е пълно: край на всички проблеми!)
Аз викам: ддаимаме време, за да си решаваме проблемите...
А това, че някои до 50 не са имали проблеми - си е повече от абсолютна шестица от то-то то...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение
Даже не помня вече, имаше сравнително малка талия и голям ханш и баджаци, като пясъчен часовник, ама дубайски тип, беше директорка на детска градина в Хиподрума/Павлово ли някъде, не знам.
Евго трябва да ти дадем домашна работа - да не се връщаш да пишеш докато не си поканил на кафе мадама, пишеш и пак докато не си поканил следваща - да те няма. Иначе само си чешем... езиците.
Но не съм излизал с директорката на детска градина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Слон на велосипед .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
То само една пълничка с цици има, да знаеш.
Аааа, аз повече от три - точно такива познавам - описанието на Евго е перфектно!
Проблемът е, че нито една от тях не носи споменатото име...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo
На тази й бяха огромни и изглеждаха секси,
Казваше се Мила.
Евго трябва да ти дадем домашна работа - да не се връщаш да пишеш докато не си поканил на кафе мадама, пишеш и пак докато не си поканил следваща - да те няма. Иначе само си чешем... езиците.
- 1 like
Коментар
-
4-5 някъде, да имаше такива дето се виждах по един път - една много дебела, с големи хубави цици ама едва вървеше дет се вика, че и проста, нямаше втора среща. Имаше една която се представя на едни години в сайта, на живо поне на 40, адвокатка, стара мома, суха ми изглеждаше, черпихме се в НДК и не си писахме повече. Имаше някаква от аутсорса, ама и тя полу-проста от Благоевградско някъде, говореше ми за бившия си, а това не ми се нравеше, аз не говоря такива неща освен ако изрично не стане въпрос и наистина не се налага да споделя нещо си - не е мъжко. И с нея се видяхме няколко пъти, "изпращах я", ама нещо нямаше химия и спряхме да си пишем.
Като цяло всичките съм ги черпил и плащал обеди, вечери, кафета аз. Една тъпуна студенка така ме изгледа като отидох с един шосеен велосипед на срещата, че си останахаме само с едното кафе
Коментар
-
А как се казваше въпросната дебеланка с хубави гърди, защото и аз познавам една такава?
Коментар
-
4-5 някъде, да имаше такива дето се виждах по един път - една много дебела, с големи хубави цици ама едва вървеше дет се вика, че и проста, нямаше втора среща. Имаше една която се представя на едни години в сайта, на живо поне на 40, адвокатка, стара мома, суха ми изглеждаше, черпихме се в НДК и не си писахме повече. Имаше някаква от аутсорса, ама и тя полу-проста от Благоевградско някъде, говореше ми за бившия си, а това не ми се нравеше, аз не говоря такива неща освен ако изрично не стане въпрос и наистина не се налага да споделя нещо си - не е мъжко. И с нея нещо нямаше химия.
Като цяло всичките съм ги черпил и плащал обеди, вечери, кафета аз. Една тъпуна студенка така ме изгледа като отидох с един шосеен велосипед на срещата, че си останахаме само с едното кафе
Коментар
-
Понеже спомена, че преди 10-15 г. си ползвал сайтове за запознанства (няма да ги изброявам....), на колко срещи отиде, които не минаха хубаво? Имаше несериозна мадама, много чат, почерпка, кино, обаче без хубав край. Тя се измъква и нищо не става.
Като цяло всичките съм ги черпил и плащал обеди, вечери, кафета аз. Една тъпуна студенка така ме изгледа като отидох с един шосеен велосипед на срещата, че си останахаме само с едното кафеLast edited by SlonN; 09.05.2025, 16:00.
- 1 like
Коментар
Коментар