IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Абсолютно точно. Когато културните нива са горе долу еднакви.
    Зависи от разговора. По мои наблюдения тръгнеш ли да водиш задълбочени разговори по дадена тема с жена,веднага те вкарва в френдзоната.Жените искан действия от мъжете, да има тръпка,за да са сексуално привлечени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Аз съм забелязал (от своя си, мъжка позиция) че, с Правилната жена, разговорът върви сам, темите се превключват съгласувано, и няма нужда някой някого да придумва, т.к всичко си става само, без напрежение, хармонично. Не съм много як, не съм много готин. И? Ами и сам не съм, въпреки че някой се опитва да внушава всякакви глупости на база колко мои брака не са оцелели. За тях аз вярвам, добре стана, че се разпаднаха: Няма.ли тема за разговор, останеш ли сам,.въпреки И В присъствието на някого, значи, магията е свършила, химията си е отишла и по-добре разделени и свободни да си търсим новия късмет, отколкото да се гледаме и да се чудим "- Аз какво още правя с този/тази тук? " Когато виждаш до себе си млад физически, а психически сдухан човек или на години, а мисли само как да се докарва... по-добре "кръгом и бегом". Ако това, което "искат жените"(мъжете)" е само как да вземе/получи НЕЩО, и всичко да имаш, ти втръсва и го оставяш да пасе.
      Абсолютно точно. Когато културните нива са горе долу еднакви.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Господ раздава картите, а на теб оставя да ги изиграеш.

Евго ми се струва, че е от тия играчи дето на 4 валета вика: "Без коз"!
        Мики Маус още ли громи Евго заради това че говори за баща си, че бил с лоша фин. култура, докато разпродава наследените имоти?

Значи не си изпуснал много от 100-те предишни стр.
        Очевидно и аз не съм!

Очевидно - нещо те жегва когато става въпрос за продажба на имоти, Жалиус?

Сигурно е, че си от продавачите... Всеки търси начин да оцелява - рзбирам те.

Не, че има подходящ момент за продажби, но - споко - нещата са ти ОК. Господ е раздал картите и на Жалиус и Жалиус ги е изиграл / продал.

Не се притеснявай. Всеки има своя роля в живота. Едни продават, други - купуват. Животът тече.- и за двете групи - докато могат едните - да продават, а другите - да купуват. Оцелява се, а мотивите: съзидание / рецесия (зануляване) - са еднакво привлекателни за различни групи от хора.

Някои се жАлват защото имотите винаги са краен брой, а е можело да ИМ купят още 10 апартамента в София. И тогава - с рентиерство - да поставят пазара на мястото му.

И пак нямаше да са доволни, защото можеха да им купят - не 10, а 20 апартамента, нали, жАлиус?

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Отношението, брат, изисква все пак някакво ниво на култура и интелект. Уви последните 30-35 години вървим назад в това отношение.

Коментарите са показателни. В момента, в който се опиташ да водиш смислен разговор ти се намесва някой кретен.
          Аз съм забелязал (от своя си, мъжка позиция) че, с Правилната жена, разговорът върви сам, темите се превключват съгласувано, и няма нужда някой някого да придумва, т.к всичко си става само, без напрежение, хармонично. Не съм много як, не съм много готин. И? Ами и сам не съм, въпреки че някой се опитва да внушава всякакви глупости на база колко мои брака не са оцелели. За тях аз вярвам, добре стана, че се разпаднаха: Няма.ли тема за разговор, останеш ли сам,.въпреки И В присъствието на някого, значи, магията е свършила, химията си е отишла и по-добре разделени и свободни да си търсим новия късмет, отколкото да се гледаме и да се чудим "- Аз какво още правя с този/тази тук? " Когато виждаш до себе си млад физически, а психически сдухан човек или на години, а мисли само как да се докарва... по-добре "кръгом и бегом". Ако това, което "искат жените"(мъжете)" е само как да вземе/получи НЕЩО, и всичко да имаш, ти втръсва и го оставяш да пасе.
          Last edited by Pyramid; 20.06.2025, 18:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Просто Надежда Захариева е от друго поколение и през соца хората не обръщаха внимание на материалното, комерсиалното и хедонизма и бяха по-извисени.

Все пак и двамата са поети и са намерили общ език. По онова време, поиска ли те мъж, трябва да приемеш, иначе има риск да останеш стара мома.

А днес мъжете подаряваме годежния пръстен по няколко пъти, първата като не го вземе, остава за втората или третата кандидатка.
            Не ти трябва годежен пръстен. Бутни влажен език в ухото на една жена и от гъдел жартиерите й ще паднат сами. Но преди това пръсни езика с WD40, който може да развие и стогодишни гайки. Е, ти ще хванеш някоя по-млада.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

А, бе, с една дума - требва да си си убавец. Но и това не може да бъде генерално заключение. Има хора, които въпреки неугледния си вид, са в състояние да изпълнят ролята на магнит за жените. Такъв един пример е връзката между Надежда Захариева и Дамян Дамянов. Поетът е изглеждал като сгазен от валяк напред един път и после назад още един път, но това не му е попречило да наниже красивата поетеса и дори да има три деца от нея. Но който е чел поета, е наясно каква огромна сила блика от него, която ако бе физическа, то би сгънал Багата във формат да го набута в дамско портмоне и да го подхвърли на домашния котарак да си играе с него. Така че човекът има комплексно присъствие и ако е важно да е хубав, то това е компонентът, който да компенсира останалите съставки от неговото съдържание и най-вероятно не е умен. Ако е важно да е умен, това съща така е валидно спрямо другите останали компоненти и най-вероятно не е хубав. Ако е важно да е и хубав, и да е умен, и да дава работа на сто човека, и да е с добро сърце и да храни птичките, които цвъкат върху паркомястото му, то тогава най-вероятно жена му е виртуозен изпълнител на флейта и прави най-вкусното тирамису.
              Просто Надежда Захариева е от друго поколение и през соца хората не обръщаха внимание на материалното, комерсиалното и хедонизма и бяха по-извисени.

Все пак и двамата са поети и са намерили общ език. По онова време, поиска ли те мъж, трябва да приемеш, иначе има риск да останеш стара мома.

А днес мъжете подаряваме годежния пръстен по няколко пъти, първата като не го вземе, остава за втората или третата кандидатка.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Не съм чел 100-те страници назад какво сте писали, но в хорските отношения нещата са едни и същи от хилядолетия- и жените и мъжете искат всичко, най голям успех имат реалистите, които не летят в облаците, знаят какво представляват, работят над себе си и са склонни да правят компромиси. Ще го кажа от мъжка гледна точка- мъжът е просто същество, не му трябва много от една жена- достатъчно му е да е хубава и с готин характер, всичко повече от това е плюс, но не е задължително. При жените е по- сложно- там изискванията към мъжа са доста повече. Та с 2 думи за да има мъжът успех с жените трябва да стане най- добрата версия на себе си- по принцип не съм вярващ, но има една много хубава реплика от един филм- " успехът не зависи от това какво Господ ти е дал, а от това какво правиш с това, което Господ ти е дал". Първото е външния вид-никоя жена няма да стигне до това да иска да разбере каква ти е вътрешността( душа, характер, виждания за живота, отношение....) ако не я привлечеш поне малко с външен вид. там с генетиката няма какво да направиш, но можеш да спортуваш, да не ядеш кофти храна, да се обличаш добре и т.н. С 2 думи има таблица за успеха в отношенията с жените като пълния успех е 100 точки. Всяко качество което имаш ти дава определен брой точки( да изглеждаш добре, да изкарваш пари, да си надежден, да създаваш чувство за сигурност, да имаш добро отношение, да не си срамежлив.....) и колкото повече точки имаш толкова ти е по- голям успеха с жените
                Господ раздава картите, а на теб оставя да ги изиграеш.

Евго ми се струва, че е от тия играчи дето на 4 валета вика: "Без коз"!
                Мики Маус още ли громи Евго заради това че говори за баща си, че бил с лоша фин. култура, докато разпродава наследените имоти?

Значи не си изпуснал много от 100-те предишни стр.
                Очевидно и аз не съм!

Коментар

Така е, но има оръфлячки и изпаднали жени, които искат мъж с външност на Кен и изпълнителен директор, .

....
                  Повечето жени не търсят имитация на мъже - т.е. - мъже, които се заглеждат по мъжки бицепси.

На повечето дами им е достатъчно - мъжът да се възхищава от тях, да не ги обижда и в никакъв случай да не ги подценява, нито пък - да ги определя като "оръфлячки и изпаднали жени"

Коментар

Не съм чел 100-те страници назад какво сте писали, но в хорските отношения нещата са едни и същи от хилядолетия- и жените и мъжете искат всичко, най голям успех имат реалистите, които не летят в облаците, знаят какво представляват, работят над себе си и са склонни да правят компромиси. Ще го кажа от мъжка гледна точка- мъжът е просто същество, не му трябва много от една жена- достатъчно му е да е хубава и с готин характер, всичко повече от това е плюс, но не е задължително. При жените е по- сложно- там изискванията към мъжа са доста повече. Та с 2 думи за да има мъжът успех с жените трябва да стане най- добрата версия на себе си- по принцип не съм вярващ, но има една много хубава реплика от един филм- " успехът не зависи от това какво Господ ти е дал, а от това какво правиш с това, което Господ ти е дал". Първото е външния вид-никоя жена няма да стигне до това да иска да разбере каква ти е вътрешността( душа, характер, виждания за живота, отношение....) ако не я привлечеш поне малко с външен вид. там с генетиката няма какво да направиш, но можеш да спортуваш, да не ядеш кофти храна, да се обличаш добре и т.н. С 2 думи има таблица за успеха в отношенията с жените като пълния успех е 100 точки. Всяко качество което имаш ти дава определен брой точки( да изглеждаш добре, да изкарваш пари, да си надежден, да създаваш чувство за сигурност, да имаш добро отношение, да не си срамежлив.....) и колкото повече точки имаш толкова ти е по- голям успеха с жените
                    А, бе, с една дума - требва да си си убавец. Но и това не може да бъде генерално заключение. Има хора, които въпреки неугледния си вид, са в състояние да изпълнят ролята на магнит за жените. Такъв един пример е връзката между Надежда Захариева и Дамян Дамянов. Поетът е изглеждал като сгазен от валяк напред един път и после назад още един път, но това не му е попречило да наниже красивата поетеса и дори да има три деца от нея. Но който е чел поета, е наясно каква огромна сила блика от него, която ако бе физическа, то би сгънал Багата във формат да го набута в дамско портмоне и да го подхвърли на домашния котарак да си играе с него. Така че човекът има комплексно присъствие и ако е важно да е хубав, то това е компонентът, който да компенсира останалите съставки от неговото съдържание и най-вероятно не е умен. Ако е важно да е умен, това съща така е валидно спрямо другите останали компоненти и най-вероятно не е хубав. Ако е важно да е и хубав, и да е умен, и да дава работа на сто човека, и да е с добро сърце и да храни птичките, които цвъкат върху паркомястото му, то тогава най-вероятно жена му е виртуозен изпълнител на флейта и прави най-вкусното тирамису.

Коментар

Така е, но има оръфлячки и изпаднали жени, които искат мъж с външност на Кен и изпълнителен директор, .

По мои наблюдения, атлетичните и здравите мъже се пласират лесно, на 25+ и си намират жена.

Това обаче не винаги е така, познавам няколко мъже с много здрава физика (като от списание) и не успяха да си намерят млада жена и да имат деца. Та трябва да знаеш и как да я свалиш и да я придумаш.

Коментар

Тъй...Жените искат отношение. Ако него го няма, всичката фукария 5 пари не струва.

Коментар

Тъй...Жените искат отношение. Ако него го няма, всичката фукария 5 пари не струва.
                          Отношението, брат, изисква все пак някакво ниво на култура и интелект. Уви последните 30-35 години вървим назад в това отношение.

Коментарите са показателни. В момента, в който се опиташ да водиш смислен разговор ти се намесва някой кретен.

Коментар

• Тъй...Жените искат отношение. Ако него го няма, всичката фукария 5 пари не струва.
                            Last edited by Pyramid; 19.06.2025, 22:14.

Коментар

на

Той има пари и е намерил плодородна почва.

Не го одобрявам като журналист и като политик, но си върши мъжката работа както трябва. 5 мин стигат по време на овулация при жената.

Това, че е направил много деца е хубаво.

"ПРОФЕСОРЕ" от чуто-недочуто в нета!

Знаеш ли, при твоето мислене (!) ... и при твоята възраст (!).... и при подхода ти към жените (!)... и - не на последно място - "подходът" към мъжете (!) - колко много ще се разочароваш, когато при теб НЕ проработи тая - приписана (взаимствана) от теб мисъл, че " 5 мин. стигаЛИ по време на овулацията при жената!"

А сега - да ни кажеш - щом разполагаш с толкова ценна и ДОСТОВЕРНА информация - що тъй - при теб нещо не се получава?

За да не ме разбереш накриво - ще ти обясня с пример:

Ти си (кръгло) на 50 години. Ако една година има 525 690 минути, 10 години 5 256 900 минути, то за тия 50 години - оказва се, че не си срещнал

5 милиона и 200 хиляди яйцеклетки!

Баси каръка си! А твърдиш, че "5 минути СТИГАЛИ по време на овулацията!" 5 милиона яйцеклетки са минали край теб - както минава влакът-стрела и нито една НЕ СИ "ПРОСТРЕЛЯЛ"! А е толкова лесно! Нищо работа! За 5 минути!

Аве - някои.трудно намират жена, други - овулацията я търсят при бицепсите! Шарен свят!

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Наистина си долна измет. НИКОГА не съм искал нищо от Матеев, той сам пожела да ми даде телескоп, ти настояваше да го приема,а сега лъжеш най-нагло.
                                Щото ти самият си измамник и си го измамил като си му искал повече пари.
                                А ако си иска телескопа още днес му го пращам. На мен не ми трябва.Имам си телескоп,имам и бинокъл.
                                Наистина съжалявам, че изобщо приех тоя телескоп, щото отрепки като теб дори за това гледат да ме унижат.
                                И ти естествено нищо не коментираш по темата, а използваш всяка възможност за обиди и клевети по моя страна. Няма по-долен боклук от теб във форума.
                                Защо, аз отдавна съм казал че, какво искат жените, знаят само те. Пък Матеев онези пари ги плати на фирмата (Белком ООД, където цените ги определя чичко Белчев) и аз, де факто, лев не съм видял от тях. Освен това, много ти знае клявката и дето ти се връщат разни неща, е от твоите глупости. Искали били да ги "доминираш". Аха. Всички ти се смеят, само ти не се усещаш. "Браво', тридесет и девет делено на три.
                                И една малка "тайна" : И жените искат да доминират. По свой си начин. Твоят е много недодялан, груб и безсмислен. Като този, дето го изповядва.

Коментар

Working...
                                X