IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Тая фраза означава, че някой с повече знания, обноски и така нататък да учи някой неук или незнаещ как да се държи в обществото.
    И е унизителна за тоя, спрямо който се прилага.
    Непоискани съвети не приемам.
    А и ти многократно си изтъквала като негатив ,че не живея в голям град-София или Мадрид. Негатив е единствено,че в тия градове има повече възможности за развитие, а не че не съм там се оформил като личност.
    Не. Тази фраза означава, че човекът, който я произнася има собствен кодекс на честта го прилага. Уважавайки другите и без да ги унижава.

Не означава и даване на съвет. Означава, че даден индивид се ръководи от свой набор от принципи, които предопределят поведението му.

Като негатив, че си от Пазарджик си го приемал само ти. Причините явно са си някакви твои. Аз нямам нищо общо.

Прави впечатление, че каквото и да ти каже който и да е събеседник ти винаги го тълкуваш сякаш някой иска да те обиди или унижи. Замисли се над това.
    Last edited by Selena2024; Вчера, 20:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

В грешка си. А грешката идва от фразата “благородството задължава”, която пак тълкуваш погрешно.

Няма значение кой къде живее. Има значение само кой какъв човек е.
      Тая фраза означава, че някой с повече знания, обноски и така нататък да учи някой неук или незнаещ как да се държи в обществото.
      И е унизителна за тоя, спрямо който се прилага.
      Непоискани съвети не приемам.
      А и ти многократно си изтъквала като негатив ,че не живея в голям град-София или Мадрид. Негатив е единствено,че в тия градове има повече възможности за развитие, а не че не съм там се оформил като личност.
      Last edited by mirodes; Вчера, 19:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Бат Миро има други приоритети, за работа не го търси
        Така е-на 50 години съм и досега мама и тате ме издържаха с пенсиите си,едната учителска,другата минималната.
        Last edited by mirodes; Вчера, 19:46.

Коментар

Жертва на какво да съм?Пука ми на дедовия кой какво мисли за друг човек в зависимост от това къде живее.
          За теб е много важно затова го отбелязвам.
          В грешка си. А грешката идва от фразата “благородството задължава”, която пак тълкуваш погрешно.

Няма значение кой къде живее. Има значение само кой какъв човек е.

Коментар

Нищо общо нема. Аз принципно от Пазарджик съм с много добри впечатления.

Нема да ми се изкарваш пак жертва.
            Жертва на какво да съм?Пука ми на дедовия кой какво мисли за друг човек в зависимост от това къде живее.
            За теб е много важно затова го отбелязвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

aaa, тоя мустак задължително ще се хареса на евго
              Гаранция

Коментар

Специално за Миро и Евго:

https://youtube.com/shorts/nLH2i42Ix...6k-7cEmIptJmN4

Татко Казим вика жена си, която му е под носа, щото обикновено стои права като наказана и му слугува. Достопочтеното анадолско семейство обаче се мести в модерен Истамбул, където, о анатема, жените седят и се хранят заедно с мъжете си.

По навик татко Казим пак я овиква, преди да се усети, че тя се храни заедно с него. Навик, пусти навици.

Това тук долу специално за мирето ))))

https://youtube.com/shorts/cdv1rKIbn...F5fmrupvZZ82sU
                aaa, тоя мустак задължително ще се хареса на евго
                препоръка е

Коментар

• Специално за Миро и Евго:

Сучене на мустак по анадолски:

https://youtube.com/shorts/nLH2i42Ix...6k-7cEmIptJmN4

Татко Казим вика жена си, която му е под носа, щото обикновено стои права като наказана и му слугува. Достопочтеното анадолско семейство обаче се мести в модерен Истамбул, където, о анатема, жените седят и се хранят заедно с мъжете си.

По навик татко Казим пак я овиква, преди да се усети, че тя се храни заедно с него и о, аллах седи баш насреща. Навик, пусти навици.

Това тук долу специално за мирето ))))

https://youtube.com/shorts/cdv1rKIbn...F5fmrupvZZ82sU
                  Last edited by Selena2024; Вчера, 16:57.

Коментар

Не съм казал, че е мързелив а че има други приоритети (като да гледа лелите нагло и да суче мустак)
                    Той затова си вярва, щото така са му казали селски "хитреци".

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Все пак, не го познаваш на живо.

Той е завършил трудна специалност и не е мързелив. Може би си е казал, че вече няма да работи залудо.

Един братовчед смята, че като няма жена и деца, не е нужно нито да пести, нито да се старае за нещо. Гледа ако може да отмъкне нещо, ходи по циганки и си свирка весело, Пие с дъртите чички на 55+ и така,

Не иска повече да ходи да работи в чужбина и да мизерства там. Смята, че няма много дълъг хоризонт пред себе си и в тази връзка го кара през просото. Не е организиран, не е предприемчив, има някакви негови селски виждания и баща му го е научил да краде и да лъже на дребно.
                      Не съм казал, че е мързелив а че има други приоритети (като да гледа лелите нагло и да суче мустак)

Коментар

Има, има на какво.
                        Само какъв случай: Мъж, говори на жена за...женска психология.

Коментар

Бат Миро има други приоритети, за работа не го търси
                          Все пак, не го познаваш на живо.

Той е завършил трудна специалност и не е мързелив. Може би си е казал, че вече няма да работи залудо.
                          Last edited by Evgo; Вчера, 17:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                            радвам се, че не се отказват
                            все някога вперения поглед в голия баджак ще сработи
                            и евго ще заведе дОма някоя специалистка по дърти чички
                            или млади старци
                            Мда, много е важно да ѝ казва: "Харесва ми как мислиш!", докато я зяпа в циците.

Ако на такива уроци Джепето е учил голямата цепеница............. успехът е гарантиран!

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                              Поне да не се излагаха така пред всички!
                              Ама то вече накъде... по-надолу надали има?
                              радвам се, че не се отказват
                              все някога вперения поглед в голия баджак ще сработи
                              и евго ще заведе дОма някоя специалистка по дърти чички
                              или млади старци
                              препоръка е

Коментар

Боже-та ти пишеш един куп лъжи относно женската психика, ще ме консултираш мен за психологията.На какво ще ме научиш-как да съм по-самоуверен ли?
                                Има, има на какво.

Коментар

Working...
                                X