Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Сега, след като си "натрупал опит" и "толкова си канил" - какво си получил?
Изкривеното ти мислене не ти дава възможност да вържеш две смислени приказки. Няколко твои поста на ден са свързани с: канене, трупане на "опит", плюене срещу жените, "спане" с ромки...
Това някакво състезание ли е за теб? Опит? Що за "опит" е това, като жените/ мъжете са индивидуалности? Какъв "опит" си натрупал до сега, за да се опитваш да даваш и съвети?
Откъде от теб това самочувствие: да даваш "препоръки" - какво някой трябвало да почва (да кани и да трупа "опит")? За какво му е на някого подобен "опит" - освен на теб, самият - за да говориш за бройки и свалки.... , или да се възбуждаш от разговори на другите - очевидно другите възможности са изчерпани.
Иначе, баща ти те е натирил да бачкаш (на две места, но едва ли работата те е изморявала достатъчно), за да разбереш, че парите не се печелят и не се управляват лесно, но не се е получил очакваният ефект. Бащата е оставил повече от милион в имущество, но ти си падаш по продажбите и хвалбите с покупки от продажби на наследено имущество. Най-вероятно това е камъчето на раздора с майка ти: тя е била против това - "да работиш дъъълги години на "2 работи"..., а ти - защо си против опита, който си получил - това е неясно.
Както колегата - и аз съм работил (повече от теб, Евго - ПОЛОВИН ЖИВОТ) на 2 места - и съм имал възможност да създам и отгледам деца - работейки и правейки жилища, както - и да ги изплащам - купувам - точно тия жилища. Всичко си върви в пакет: работа, друга работа, семейство, жилища, плащане, обзавеждане...
Тази схема - на млади години е работеща, но не и при теб! Можеш САМ да си отговориш кои са причините за това ("умора" след работа, лежачка-сега ще МУ покажа, че мога да НЕ работя на две места!, губене на време в МНОГО социални мрежи, клюкарстване, злословене...)...
Коментар