IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo

Отговори ми и ще ти кажа.
    Като ме намокри дъждът, ставам по-тежък. Татко Карло е забравил да ме импрегнира.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

А ти как си като мъж - ръст, кг?
      Какво фи ти е тръбата?

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Добре ще е ако автомонтьора е и добър домашен майстор. (във филмите за възрастни водопроводчиците например са много търсени актьори)
        Водопроводчиците имат големи тръбни ключове.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Aми нали ще си има и автомонтьор.
          Добре ще е ако автомонтьора е и добър домашен майстор. (във филмите за възрастни водопроводчиците например са много търсени актьори)

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Само това ли?
            Aми нали ще си има и автомонтьор.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Ще взема предвид съветите на дядо Стефчо - ще я галкам, ще я милвам, ще й пускам топъл въздух,
              Само това ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Какво ще й правиш?
                Ще взема предвид съветите на дядо Стефчо - ще я галкам, ще я милвам, ще й пускам топъл въздух,

Коментар

Не ми се пише в други теми.

Намеря ли си приятелка, ще се занимавам с нея и няма нищо да им казвам и да пиша тук.
                  Евгич, остави ги приятелките. По-добре си намери приятел автомонтьор, че поне грижите за поддръжка на автомобил да ти отпаднат.

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                    Съжалявам Евгича, всички го нападате, такъв бил, гей бил, онакъв. А човека си има истински проблем. Вместо да му помагате вие му пречите. Ако съм на негово място отдавна щях да съм престанал да драскам в тоя форум. Като те нападат каква да бъде реакцията - вечна любов ли?
                    И аз го съжалявах и се опитвах да помагам. Съвети къде да излиза, съвети как да се държи, говори и т.н. Проблемът е, че той се мисли за най, най и очаква краката да се отворят сами/само това очаква, поне всичките му писания как не пускат, това говорят/
                    И като добавим, че постоянно раздава квалификации и обобщава, единият пол бил меркантилен, еснафски и ганки , а другия пичага с брада, няма какво да се очаква от останалите потребители.
                    Каквото повикало, такова се обадила.
                    Много хора се опитаха да помогнат, но не би.....

Коментар

Намеря ли си приятелка, ще се занимавам с нея и няма нищо да им казвам и да пиша тук.
                      Какво ще й правиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                        Съжалявам Евгича, всички го нападате, такъв бил, гей бил, онакъв. А човека си има истински проблем. Вместо да му помагате вие му пречите. Ако съм на негово място отдавна щях да съм престанал да драскам в тоя форум. Като те нападат каква да бъде реакцията - вечна любов ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Elfieta Разгледай мнение
                          Ех, кога ли лирическият герой ще спре да ни занимава с болните си фантазии, които, незнайно защо - нарича опит.
                          Ами, ти в срока на годност ли си? Ако ли - да, то лирическият герой би започнал да мърда ушите си в знак на любопитство. Но после пак да продължи да си пише с убавите мъжаги с фалшиви профили, дето търсят жени или там, каквото падне.

Коментар

• Съжалявам Евгича, всички го нападате, такъв бил, гей бил, онакъв. А човека си има истински проблем. Вместо да му помагате вие му пречите. Ако съм на негово място отдавна щях да съм престанал да драскам в тоя форум. Като те нападат каква да бъде реакцията - вечна любов ли?
                            Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Ех, кога ли лирическият герой ще спре да ни занимава с болните си фантазии, които, незнайно защо - нарича опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Разказвал ти, пък бил фейк профил пък опъвал или пък не квартиранта, пък му изтрили профила?!?
                                Евго, голям компот ти е в главата.
                                Компот е при теб.

Човекът беше с фалшив профил и си търсеше жена по Интернет.

Иначе си споделяше с мен като с реален приятел.

Коментар

Working...
                                X