Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
мене по ме дразни, като пропат шишетата с кайсиева
и нито дават, нито канят гости
Аз пих грозданка на Гергьовден със салатата на вечеря и много ми хареса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Баба ми, дядо ми и Старият са живяли в Силистра много време.
Ние сме посрещали силистренци в 2 апартамента и в 4 вили. Със софри, с почерпка. Обикновено идват с празни ръце. Откакто Старият не е жив, нито един от приятелите му не се е обадил да пита как сме. Мисля, че няма нужда повече от коментар.
Преди години в "Сблъсък" са коментирали, че селяните не канят софиянци на провинциални купони в Студентски град. А след купоните много често има и секс,
Извинявай, "НИЕ сме посрещали..." - дали изобщо би се случило, ако тати ("Стария") беше против? Излиза, че тати е посрещал в София (където Евго е живеел по съвместителство, без да плаща наем)...
Остана да си дадем сметка, колко пъти Евго е канил гости в София, откакто е наследил тати ("Стария")?
Евго е канил гости 0 (НУЛА!) ПЪТИ в апарта на тати....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Я кво излиза, наш Евго имал корени в Силистра, някоя баба и дядо? Ясно що си мислиш, че е село. Струва ми се, че и няква омраза прозира. Ся знаем, че жена се е опазила от отношения с теб, ама и да не би някой имот да не си наследил или пък дядото примерно да е изхарчил един софийски апартамент по жени?
Искате се да сме на едни години ама не сме далеч съм още от 50те
Аз по мъже не се заглеждам и не обръщам внимание как изглеждат на годините които те привличат.
Ние сме посрещали силистренци в 2 апартамента и в 4 вили. Със софри, с почерпка. Обикновено идват с празни ръце. Откакто Старият не е жив, нито един от приятелите му не се е обадил да пита как сме. Мисля, че няма нужда повече от коментар.
Преди години в "Сблъсък" са коментирали, че селяните не канят софиянци на провинциални купони в Студентски град. А след купоните много често има и секс,
Коментар
-
Пепел ти на клавиатурата. Не е мой тип, аз по жени си падам
- 3 Харесвания
Коментар
-
полаксчо, ма ти си бил свежо парче, с висше, спортист
интересно, защо евго не се чувства привлечен от теб
и се усеща някаква озлобеност
сякаш си му отказал наскоро
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнениеЯ, Евгича втвърдява тона, за сметка на китката
А така, громи ги тези провинционалисти, само ни правят задръстване и тропат с буркани във входа
и нито дават, нито канят гостипрепоръка е
Коментар
-
Я кво излиза, наш Евго имал корени в Силистра, някоя баба и дядо? Ясно що си мислиш, че е село. Струва ми се, че и няква омраза прозира. Ся знаем, че жена се е опазила от отношения с теб, ама и да не би някой имот да не си наследил или пък дядото примерно да е изхарчил един софийски апартамент по жени?
Аз по мъже не се заглеждам и не обръщам внимание как изглеждат на годините които те привличат.
интересно, защо евго не се чувства привлечен от теб
и се усеща някаква озлобеност
сякаш си му отказал наскоро
препоръка е
Коментар
-
тук съм съгласен с его
докторчето го чака кариера
много добре де е научил да чете хората
знае кого да нарече "миличък"
освен ако това не е розова фантазия
Коментар
-
Евго, ако докторът е некъдърник хубавата визия ще направи впечатление на на такива като теб, кариера няма да направи.
докторчето го чака кариера
много добре sе е научил да чете хората
знае кого да нарече "миличък"
освен ако това не е розова фантазияLast edited by ratten; 11.05.2025, 20:59.препоръка е
Коментар
-
Докторът го очаква една много хубава кариера, предвид това, че няма млади лекари в БГ и че е хубав като мъж.
Все се надявам, че тоя се майтапи и ни взема за канарчета. Мисля си, че вече е стгнал дъното, ама той все по-дълбоко копае...
Ми то - всичко е ясно, ама тоя отиде и по-далеч: по хубост ги избирали (според него) - а не според професионалните качества! Наистина кукурига тоя човек!
Нарцис! Гледа се в огледалото и вика: "Хубав съм!"Хлопа някаква дъска, а май са повече хлопащите...
Разбира се, че докторчето са го избирали Евговци - "красавици", а не работодатели, които са доказани професионалисти в своята област, които искат работата да върви.
Объркан мозък е това - още от ранна възраст, който се е отприщил да фантазира, след като тати ИМ е оставил наследството - имущество и пари - и са взели решението си да продават... И - дай сега да живеем и да мислим обратното на тати и дс отричаме онова, което НИ е оставил...
Боже - прибирай си вересиите - но нещата следват логичното си развитие. Евго, уважавай хората, с които комуникираш!
В това, че хората не живеят в София - няма нищо лошо! Най-големият селяндур тук си ти, Евго!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Ние с теб сме горе долу на едни години, селчо.
Знам какво правят в Силистра, защото съм ходил от 1979 до 2000 г. почти всяко лято. И диалекта ви го знам.
Докторът беше на 25-30г и на тези години всички са хубави.
Коментар
-
Да ти кажа, че по интервютата за работа, и за жена и за мъж, външната красота играе голяма роля. Особено ако става дума за маркетинг и продажби.
Вземат жена с 3-ки, обаче наточена мадама. А скромната отличничка е пренебрегната.
Нали така, силистренски селянино,
- 1 like
Коментар
-
Не ти се получава, но ще ти вляза в тона.
В Силистра не съм чувал някой да прави лютеница виж по селата сигурно правят, за ракията същото, но няма мат'риал последните години.
Защо ми е споделено пътуване като си имам кола и си я ползвам? Не съм дребнав, като теб да цепя стинката на две. Това е и една от причините да си сам кат пушка другата е че си задръстен и мамино 50 годишно синче.
Ако почнеш да приемаш съветите, които ти се дават може и да имаш някакъв успех.
Кви точно качества отчиташ? Красотата и тесния кръст не са точно качества?
Знам какво правят в Силистра, защото съм ходил от 1979 до 2000 г. почти всяко лято. И диалекта ви го знам.
Докторът беше на 25-30г и на тези години всички са хубави.
Коментар
Коментар