IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Купи си фабрично бутилирана, макар и да е скъпа.

Аз пих грозданка на Гергьовден със салатата на вечеря и много ми хареса.
    От мъже че и от жени разбираш повече отколкото от алкохол. Язък че си от силистра
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

мене по ме дразни, като пропат шишетата с кайсиева
      и нито дават, нито канят гости
      Купи си фабрично бутилирана, макар и да е скъпа.

Аз пих грозданка на Гергьовден със салатата на вечеря и много ми хареса.

Коментар

Баба ми, дядо ми и Старият са живяли в Силистра много време.

Ние сме посрещали силистренци в 2 апартамента и в 4 вили. Със софри, с почерпка. Обикновено идват с празни ръце. Откакто Старият не е жив, нито един от приятелите му не се е обадил да пита как сме. Мисля, че няма нужда повече от коментар.

Преди години в "Сблъсък" са коментирали, че селяните не канят софиянци на провинциални купони в Студентски град. А след купоните много често има и секс,

Извинявай, "НИЕ сме посрещали..." - дали изобщо би се случило, ако тати ("Стария") беше против? Излиза, че тати е посрещал в София (където Евго е живеел по съвместителство, без да плаща наем)...

Остана да си дадем сметка, колко пъти Евго е канил гости в София, откакто е наследил тати ("Стария")?

Евго е канил гости 0 (НУЛА!) ПЪТИ в апарта на тати....

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Я кво излиза, наш Евго имал корени в Силистра, някоя баба и дядо? Ясно що си мислиш, че е село. Струва ми се, че и няква омраза прозира. Ся знаем, че жена се е опазила от отношения с теб, ама и да не би някой имот да не си наследил или пък дядото примерно да е изхарчил един софийски апартамент по жени?

Искате се да сме на едни години ама не сме далеч съм още от 50те
          Аз по мъже не се заглеждам и не обръщам внимание как изглеждат на годините които те привличат.
          Баба ми, дядо ми и Старият са живяли в Силистра много време.

Ние сме посрещали силистренци в 2 апартамента и в 4 вили. Със софри, с почерпка. Обикновено идват с празни ръце. Откакто Старият не е жив, нито един от приятелите му не се е обадил да пита как сме. Мисля, че няма нужда повече от коментар.

Преди години в "Сблъсък" са коментирали, че селяните не канят софиянци на провинциални купони в Студентски град. А след купоните много често има и секс,

Коментар

Пепел ти на клавиатурата. Не е мой тип, аз по жени си падам
            Той Евгича е мъж за жените и жена за мъжете

Коментар

полаксчо, ма ти си бил свежо парче, с висше, спортист
              интересно, защо евго не се чувства привлечен от теб
              и се усеща някаква озлобеност
              сякаш си му отказал наскоро
              Пепел ти на клавиатурата. Не е мой тип, аз по жени си падам

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
                Я, Евгича втвърдява тона, за сметка на китката

А така, громи ги тези провинционалисти, само ни правят задръстване и тропат с буркани във входа
                мене по ме дразни, като пропат шишетата с кайсиева
                и нито дават, нито канят гости
                препоръка е

Коментар

• Я, Евгича втвърдява тона, за сметка на китката

А така, громи ги тези провинционалисти, само ни правят задръстване и тропат с буркани във входа

Коментар

Я кво излиза, наш Евго имал корени в Силистра, някоя баба и дядо? Ясно що си мислиш, че е село. Струва ми се, че и няква омраза прозира. Ся знаем, че жена се е опазила от отношения с теб, ама и да не би някой имот да не си наследил или пък дядото примерно да е изхарчил един софийски апартамент по жени?

Аз по мъже не се заглеждам и не обръщам внимание как изглеждат на годините които те привличат.
                    полаксчо, ма ти си бил свежо парче, с висше, спортист
                    интересно, защо евго не се чувства привлечен от теб
                    и се усеща някаква озлобеност
                    сякаш си му отказал наскоро
                    препоръка е

Коментар

тук съм съгласен с его
                      докторчето го чака кариера
                      много добре де е научил да чете хората
                      знае кого да нарече "миличък"
                      освен ако това не е розова фантазия
                      Ся, ако шефа на болницата е някой мек може и да направи кариера ама като саксофинист .

Коментар

Евго, ако докторът е некъдърник хубавата визия ще направи впечатление на на такива като теб, кариера няма да направи.
                        тук съм съгласен с его
                        докторчето го чака кариера
                        много добре sе е научил да чете хората
                        знае кого да нарече "миличък"
                        освен ако това не е розова фантазия
                        Last edited by ratten; 11.05.2025, 20:59.
                        препоръка е

Коментар

Докторът го очаква една много хубава кариера, предвид това, че няма млади лекари в БГ и че е хубав като мъж.

Все се надявам, че тоя се майтапи и ни взема за канарчета. Мисля си, че вече е стгнал дъното, ама той все по-дълбоко копае...

Ми то - всичко е ясно, ама тоя отиде и по-далеч: по хубост ги избирали (според него) - а не според професионалните качества! Наистина кукурига тоя човек!

Нарцис! Гледа се в огледалото и вика: "Хубав съм!" Хлопа някаква дъска, а май са повече хлопащите...

Разбира се, че докторчето са го избирали Евговци - "красавици", а не работодатели, които са доказани професионалисти в своята област, които искат работата да върви.

Объркан мозък е това - още от ранна възраст, който се е отприщил да фантазира, след като тати ИМ е оставил наследството - имущество и пари - и са взели решението си да продават... И - дай сега да живеем и да мислим обратното на тати и дс отричаме онова, което НИ е оставил...

Боже - прибирай си вересиите - но нещата следват логичното си развитие. Евго, уважавай хората, с които комуникираш!

В това, че хората не живеят в София - няма нищо лошо! Най-големият селяндур тук си ти, Евго!

Коментар

Ние с теб сме горе долу на едни години, селчо.

Знам какво правят в Силистра, защото съм ходил от 1979 до 2000 г. почти всяко лято. И диалекта ви го знам.

Докторът беше на 25-30г и на тези години всички са хубави.

Коментар

Да ти кажа, че по интервютата за работа, и за жена и за мъж, външната красота играе голяма роля. Особено ако става дума за маркетинг и продажби.

Вземат жена с 3-ки, обаче наточена мадама. А скромната отличничка е пренебрегната.

Нали така, силистренски селянино,
                              Едно е маркетинг друго е медицина.

Коментар

Не ти се получава, но ще ти вляза в тона.

В Силистра не съм чувал някой да прави лютеница виж по селата сигурно правят, за ракията същото, но няма мат'риал последните години.
                                Защо ми е споделено пътуване като си имам кола и си я ползвам? Не съм дребнав, като теб да цепя стинката на две. Това е и една от причините да си сам кат пушка другата е че си задръстен и мамино 50 годишно синче.

Ако почнеш да приемаш съветите, които ти се дават може и да имаш някакъв успех.

Кви точно качества отчиташ? Красотата и тесния кръст не са точно качества?
                                Ние с теб сме горе долу на едни години, селчо.

Знам какво правят в Силистра, защото съм ходил от 1979 до 2000 г. почти всяко лято. И диалекта ви го знам.

Докторът беше на 25-30г и на тези години всички са хубави.

Коментар

Working...
                                X