Първоначално изпратено от Evgo
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Добре ще е ако автомонтьора е и добър домашен майстор. (във филмите за възрастни водопроводчиците например са много търсени актьори)
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Aми нали ще си има и автомонтьор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Само това ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ще взема предвид съветите на дядо Стефчо - ще я галкам, ще я милвам, ще й пускам топъл въздух,
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Какво ще й правиш?
- 1 like
Коментар
-
Не ми се пише в други теми.
Намеря ли си приятелка, ще се занимавам с нея и няма нищо да им казвам и да пиша тук.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеСъжалявам Евгича, всички го нападате, такъв бил, гей бил, онакъв. А човека си има истински проблем. Вместо да му помагате вие му пречите. Ако съм на негово място отдавна щях да съм престанал да драскам в тоя форум. Като те нападат каква да бъде реакцията - вечна любов ли?
И като добавим, че постоянно раздава квалификации и обобщава, единият пол бил меркантилен, еснафски и ганки , а другия пичага с брада, няма какво да се очаква от останалите потребители.
Каквото повикало, такова се обадила.
Много хора се опитаха да помогнат, но не би.....
- 4 Харесвания
Коментар
-
Не ми се пише в други теми.
Намеря ли си приятелка, ще се занимавам с нея и няма нищо да им казвам и да пиша тук.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеСъжалявам Евгича, всички го нападате, такъв бил, гей бил, онакъв. А човека си има истински проблем. Вместо да му помагате вие му пречите. Ако съм на негово място отдавна щях да съм престанал да драскам в тоя форум. Като те нападат каква да бъде реакцията - вечна любов ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Elfieta Разгледай мнениеЕх, кога ли лирическият герой ще спре да ни занимава с болните си фантазии, които, незнайно защо - нарича опит.
Коментар
-
Съжалявам Евгича, всички го нападате, такъв бил, гей бил, онакъв. А човека си има истински проблем. Вместо да му помагате вие му пречите. Ако съм на негово място отдавна щях да съм престанал да драскам в тоя форум. Като те нападат каква да бъде реакцията - вечна любов ли?Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Разказвал ти, пък бил фейк профил пък опъвал или пък не квартиранта, пък му изтрили профила?!?
Евго, голям компот ти е в главата.
Човекът беше с фалшив профил и си търсеше жена по Интернет.
Иначе си споделяше с мен като с реален приятел.
Коментар
Коментар