IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

На народните танци някоя сгодна женица може да му даде знак, че го харесва. Да му се усмихне, да го погали по ръката или пък да му намекне. "Имам хубава вила с чудесен двор. Но нямам приятел и стои неорана. Ще ми помогнеш ли в това отношение?"

То за да стане нещо, трябва да има взаимност и искреност,
    Това става само по филмите. В реалния живот жената дава знаци, че харесва някой мъж-усмихва му се,гледа го в очите, смее се на шегите му,но рядко прави първата крачка към сближаване.А чака мъжът да поеме инициативата.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Сами жени са възможности,ама те сами няма да дойдат и да се свалят на мъжа.Иска се действие и самоувереност. Имам един съсед на 47 години, висок, слаб,симпатичен,с престижна професия и той все си търси приятелка.Записа се в един състав по народни танци и доста добре играе.И там гледам, че има доста жени,но тоя никоя не е свалил.А сигурно вече е над 2 години там. И няколко пъти ходиха по разни фестивали в други градове. Т.е перфектна възможност да бодне някоя,било мома,било омъжена. Ама той си пасува и си е още сам.
      На народните танци някоя сгодна женица може да му даде знак, че го харесва. Да му се усмихне, да го погали по ръката или пък да му намекне. "Имам хубава вила с чудесен двор. Но нямам приятел и стои неорана. Ще ми помогнеш ли в това отношение?"

То за да стане нещо, трябва да има взаимност и искреност,

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Сами жени са възможности,ама те сами няма да дойдат и да се свалят на мъжа.Иска се действие и самоувереност. Имам един съсед на 47 години, висок, слаб,симпатичен,с престижна професия и той все си търси приятелка.Записа се в един състав по народни танци и доста добре играе.И там гледам, че има доста жени,но тоя никоя не е свалил.А сигурно вече е над 2 години там. И няколко пъти ходиха по разни фестивали в други градове. Т.е перфектна възможност да бодне някоя,било мома,било омъжена. Ама той си пасува и си е още сам.
        Самите българки не са много сексуални. За сметка на това са доста меркантилни.

А съседът ти си търси нещо определено, като мен и не иска да има отношения с всяка незадоволена и палава жена.

И като отиде и заговори някоя. И си поиска или я покани на среща. В повечето случаи ще има отказ, колкото и да е културен, образован и с пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Не ми е интересно бе човек, чесно казано те съжалявам. Ама каквото човек сам си направи никой друг не може .....
          Не е задължително да ходиш по нощен живот за да имаш социален такъв ....и бира или кафе с приятели след работа помага.
          Плажа и компанията ти за там вече сме ги дъвкали....

ти си знаеш.....

В момента съм в едно гръцко село и да ти кажа освен семейства има и сами жени в група, възможности много....

Коментар

Понеже знам, че ти е интересно.

Не обичам да ходя по нощен живот. По клубове, по дискотеки, по барове, да се напивам.

Все пак съм излизал и съм се черпил с други хора, колеги и познати. Направи ми впечатление, че гледат да дадат малко пари за сметките (дават по-малко от консумацията си) и като се ползва общо такси, някои гледат да се измъкнат и не плащат.

Имам двама братовчеди на 40+, които са по нощния живот от 16-годишни, но и те нямат Ганка.
            Не ми е интересно бе човек, чесно казано те съжалявам. Ама каквото човек сам си направи никой друг не може .....
            Не е задължително да ходиш по нощен живот за да имаш социален такъв ....и бира или кафе с приятели след работа помага.
            Плажа и компанията ти за там вече сме ги дъвкали....

ти си знаеш.....

В момента съм в едно гръцко село и да ти кажа освен семейства има и сами жени в група, възможности много....

Коментар

Изтървана работа. Надежда всяка оставете....
              Понеже знам, че ти е интересно.

Не обичам да ходя по нощен живот. По клубове, по дискотеки, по барове, да се напивам.

Все пак съм излизал и съм се черпил с други хора, колеги и познати. Направи ми впечатление, че гледат да дадат малко пари за сметките (дават по-малко от консумацията си) и като се ползва общо такси, някои гледат да се измъкнат и не плащат.

Имам двама братовчеди на 40+, които са по нощния живот от 16-годишни, но и те нямат Ганка.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

При теб никоя жена не може да се наложи: нито специалистка- , нито пък НЕспециалистка (по 50-годишни) старци.

Може да те притесняват единствено специалистите по 50-годишни старци. Само при мисълта за техните бицепси - твоите крака почват да омекват... Природа.
                Л.К.

Коментар

.... и не съм станал жертва на специалистка по старци/мъже,

Животът е пред мен и все още има шанс,

При теб никоя жена не може да се наложи: нито специалистка- , нито пък НЕспециалистка (по 50-годишни) старци.

Може да те притесняват единствено специалистите по 50-годишни старци. Само при мисълта за техните бицепси - твоите крака почват да омекват... Природа.

Коментар

Казах го на майтап,

Коментар

И аз съм си мислил да отида при някоя баба туркиня или помакиня и да ми направи магия за булка, Или при някоя баба знахарка.

В днешно време много мъже изповядват джендър идеологията. Дори образовани и клутирни мъже.

През ноември 2023 един ден по обяд реших да се разходя до стария ми квартал и да видя блока, където живеехме навремето. И нарочно се опаковах с шапка и шал, да не ми се вижда лицето и да не трябва да се обяснявам на някой стар комшия. И дори се разминах с една стара приятелка. Не исках да и се обаждам, защото е минало много време.

Обаче се засякох с известен журналист от телевизията, който се качваше в блока с приятеля си, който живее там, но не е от моето време. И е много вероятно да са гаджета, защото писаха в пресата за тях.

Коментар

И аз съм си мислил да отида при някоя баба туркиня или помакиня и да ми направи магия за булка, Или при някоя баба знахарка.

В днешно време много мъже изповядват джендър идеологията. Дори образовани и клутирни мъже.

През ноември 2023 един ден по обяд реших да се разходя до стария ми квартал и да видя блока, където живеехме навремето. И нарочно се опаковах с шапка и шал, да не ми се вижда лицето и да не трябва да се обяснявам на някой стар комшия. И дори се разминах с една стара приятелка. Не исках да и се обаждам, защото е минало много време.

Обаче се засякох с известен журналист от телевизията, който се качваше в блока с приятеля си, който живее там, но не е от моето време. И е много вероятно да са гаджета, защото писаха в пресата за тях.
                        Евго, без грам лоши чувства, но никоя кадърна вещерка няма да си плюе на репутацията и да ти направи заклинание. При теб от 100 метра си вижда, че всичките й усилия ще отидат на вятъра.
                        Наздраве!
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Ти си си турчин, бе Мире. Гледам сега един турски сериал и се смея до сълзи. Много добри артисти - снимали са им манталитета.

Там из Анадола мисленето е сходно. Дива работа. Абе, личи че са ни яхали пет века. Може пък при теб да си е чиста генетика.

Мире, в 21ви век сме.
                          Да ,века на дженДЕРИте!!

Коментар

Едно от хобита ми е да гледам исторически предавания и в последно време доста неща научих.

Наистина има много общи неща между българи и турци в битов план и в кулинарията също. При турците един мъж не е само за една жена и много често си има любовница. Бабата в семейството се радва на голямо уважение от всички.

Отговарям на колегата Слон:

Не ми трябва домашен любимец, да ми пика и да ми ака и да ми съсипва къщата.

Ако съм искал, можех да се оженя на 20+ и на 30+. Но жените, който искаха, не бяха много ОК. Търсил съм истинска любов, която да бъде подплатена и от хубав секс. Все пак си живея спокойно, не съм изял 1 кг сол заради лоша половинка и не съм станал жертва на специалистка по старци/мъже,

Нямаш шанс Евгич, никакъв ,при това което искаш и не за друго ами ти не отговаряш на изискванията които ти имаш за жените.
                            Last edited by X_Y; 23.06.2025, 13:28. Причина: Заяждане.

Коментар

Ти си си турчин, бе Мире. Гледам сега един турски сериал и се смея до сълзи. Много добри артисти - снимали са им манталитета.

Там из Анадола мисленето е сходно. Дива работа. Абе, личи че са ни яхали пет века. Може пък при теб да си е чиста генетика.

Мире, в 21ви век сме.
                              Едно от хобита ми е да гледам исторически предавания и в последно време доста неща научих.

Наистина има много общи неща между българи и турци в битов план и в кулинарията също. При турците един мъж не е само за една жена и много често си има любовница. Бабата в семейството се радва на голямо уважение от всички.

Отговарям на колегата Слон:

Не ми трябва домашен любимец, да ми пика и да ми ака и да ми съсипва къщата.

Ако съм искал, можех да се оженя на 20+ и на 30+. Но жените, който искаха, не бяха много ОК. Търсил съм истинска любов, която да бъде подплатена и от хубав секс. Все пак си живея спокойно, не съм изял 1 кг сол заради лоша половинка и не съм станал жертва на специалистка по старци/мъже,

Коментар

Мире, в 21ви век сме.
                                Не вестоносецът е виновен за лошите вести.Не е моя вината за женския характер. Да почти всички жени го отричате,ама е важно какво правите, не какво говорите. А най-смешни са тия жени коучове, които учат мъжете как да свалят жени.Съветите им са противоположни на това,което трябва да прави мъжът.

Коментар

Working...
                                X