Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Подценяваш момчето. Има късметлии, които на 12-13г вече са тествали бургията
На момчето най-вероятно му е било повече от ясно за какво става въпрос, но не те е прекъснал и с интерес те гледал как се "потиш".
Иначе относно предходния пост - много неглижираш кръвчицата/генчето. Така лесно ако се моделираха хора, ехее
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Синът тогава беше на прага на пубертета. Няколко пъти беше влизал във форума и прочел коментарите на господина. Доста съм пот съм проливала, докато му обясня разни изрази и описани приключения, които се нуждаеха от голяма червена точка и обозначение "+18".
Наздраве!
На момчето най-вероятно му е било повече от ясно за какво става въпрос, но не те е прекъснал и с интерес те гледал как се "потиш".
Иначе относно предходния пост - много неглижираш кръвчицата/генчето. Така лесно ако се моделираха хора, ехее
Коментар
-
Хахахаха
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
За мен децата са ми най-важни на света. И ако хора,за които нямам високо мнение, им помагат естествено, че няма да имам нищо против.Реално често се случва човек да извлича полза от хора, за които няма високо мнение. Например един земеделец си продава стоката на всякакви хора.Надали му пука какви са, а го интересува да му купуват стоката. Това се отнася и до всеки вид услуги.
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Темата с пепелниците отдавна циркулира в този форум. Преди много години тук пишеше един зевзек с ник Космо, та той веднъж сподели как е хвърлил тежък кристален пепелник по една от колежките си. Беше голям специалист на късия разказ.
Наздраве!
Коментар
-
Аз пък например, ако някой ми напише във форума, че съм антипатична, веднага спирам да отговарям на коментарите му. В някои отношения съм доста праволинейна. Ти допускаш отклонения
Наздраве!
Коментар
-
Аз си казвам моето мнение. Не задължавам никой да се съобразява с него.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Как ми олекна, че и други хора у форума пият червено вино лятото
Само не знам с кой акъл дадох идеята с пепелниците. Като гледам как се палите, при едно евентуално събиране, трябва да се носят каски...
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Според мен е по-добре да не си толкова краен в изказванията си спрямо моралните норми и ценности, които изповядват различните от теб индивиди.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Ами, тогава ще са млади вдовициИма и такива ,но не знам дали нашите момчета ще харесат подобна перспектива
Евго, завалията до 30 г. търсил "голяма мадама" каквото и да означава това ,но никоя такава не го е харесала. Днес, търси нещо нормално ама да ражда ,но и такива не го искат. Утре, ще се съгласи и на връсничка само да не живее сам ,е ако съфорумци са прави може да завие и на ляво по същите причини. Когато нямаш правилна преценка за себе си правиш цял живот много грешки и ги повтаряш !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Е та по-добре ли е жена ми сама да ги гледа?По-добре някой лузър да е до нея,отколкото сама да се бори в живота.
Това важи и ако се разведа.
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Мъка, мъка, мъка!!! Вече съм преминала на бяло вино, но в твоя чест ще си налея чаша червено, ще остържа чубрицата от пастърмата и ще си посипя главата с нея.
Наздраве!
П.П. Значи, хипотетично, ти си съгласен децата ти да бъдат отгледани и възпитани от лузър. Мда, кръгът се затваря
Само не знам с кой акъл дадох идеята с пепелниците. Като гледам как се палите, при едно евентуално събиране, трябва да се носят каски...
Коментар
-
Мъка, мъка, мъка!!! Вече съм преминала на бяло вино, но в твоя чест ще си налея чаша червено, ще остържа чубрицата от пастърмата и ще си посипя главата с нея.
Наздраве!
П.П. Значи, хипотетично, ти си съгласен децата ти да бъдат отгледани и възпитани от лузър. Мда, кръгът се затваря
Това важи и ако се разведа.
Коментар
-
Няма нужда да се връщаш назад, аз ще ти го кажа-мъже,които отглеждат чужди деца са лузъри.
Аз не бих го направил. Което не означава, че много други мъже биха постъпили по същият начин.
Наздраве!
П.П. Значи, хипотетично, ти си съгласен децата ти да бъдат отгледани и възпитани от лузър. Мда, кръгът се затваряLast edited by tnm; 28.06.2023, 19:29.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар