Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Last edited by Arana; 20.06.2023, 15:12.
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
И моето мнение е като това Дюри.
На мен ми е интересно друго - ти непрекъснато пишеш в своите коментари какво харесват и какво не харесват жените. И приписваш това на всички представителки на нежния пол.
В момента, в който някоя от нас изкаже мнение, веднага викваш, че това си е наше, субективно.
Що така ти можеш да обобщаващ, а ние, дамите - не!?
Наздраве!
Не случайно мъже,които знаят какво искат жените имат огромни сексуални успехи, а тия,които не знаят нямат.Или се задоволяват с жени,които не отговарят на критериите им.
И по себе си съдя-до един момент не ми вървеше много с жените. След това наблюдавах как се държат свалячите,смених тактиката и ми потръгна.
А сега вече съм професор в тая област ,ама тъй като съм женен, не ми е чак от такава полза.Иска ми се тия знания да ги имах като бях на 20-25 години. А пък и нямам синове, на които да ги предам.Last edited by Vergil1975; 20.06.2023, 14:29.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Всичко е много относително.
И аз познавам алфа мъжкари, които са сами като мен. А разни Путьовци са семейни и деца имат. Явно майките набиват в главата на дъщерите си: "Вземи си мухльо, да го командваш", "Не ти трябва алфа мъжкар, само проблеми ще имаш с него" и т.н.
Отделно, мъж с голямо его (познавам един такъв), който поставя себе си на първи план, няма как да се грижи за семейство и трудно ще задържи жена.
И накрая, жените имат странни критерии за харесване, които са различни от това, което аз и Миродес мислим,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Това си е твое мнение. Не го приписвай на всички жени.
Друг въпрос е дали си искрена.
Колкото до ергените-първото предаване изобщо не го й гледах и не мога да взема отношение, но от познати жени разбрах,че не са във възторг от ерген номер 2.
На мен ми е интересно друго - ти непрекъснато пишеш в своите коментари какво харесват и какво не харесват жените. И приписваш това на всички представителки на нежния пол.
В момента, в който някоя от нас изкаже мнение, веднага викваш, че това си е наше, субективно.
Що така ти можеш да обобщаващ, а ние, дамите - не!?
Наздраве!Last edited by tnm; 20.06.2023, 13:35.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Не
- 2 Харесвания
Коментар
-
А жени златотърсачки в приятелската ти листа ли са?
Коментар
-
Напълно искрена съм ,а и не познавам жени харесващи рамбовци-лентяйИма всякакви жени естествено, но такива с ниско самочувствие и без да се уважават не са в приятелската ми листа.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Това си е твое мнение. Не го приписвай на всички жени.
Друг въпрос е дали си искрена.Има всякакви жени естествено, но такива с ниско самочувствие и без да се уважават не са в приятелската ми листа.
Коментар
-
Защо си мислите, че жените харесваме мъже, които са "твърди и корави" не знам. Никак не харесвам мъже които се мислят за рамбовци ,а и нищо да не могат да вършат. Много моля, да си заминават при майките да ги отглеждат, аз търсех и имам партньор до себе си, не някакъв лентяй.
Колкото до ергена, няма лошо и заради парите да е влязал, но си намери жена ,а първия за какво е влязал ? За пари и слава естествено, но и жена не си намери ,а и въпреки парите няма още. Първия не го харесват жените, втория и с пари и без пари го харесват
Друг въпрос е дали си искрена.
Колкото до ергените-първото предаване изобщо не го й гледах и не мога да взема отношение, но от познати жени разбрах,че не са във възторг от ерген номер 2.Last edited by Vergil1975; 20.06.2023, 11:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
А знаеш ли колко жени му пишат в социалните мрежи,Ще си живее сам със и в социалните мрежи
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ако имаше нямаше да е сам и без жена
Коментар
-
Вероятно първият има повече опит с жените.
- 1 like
Коментар
-
Защо си мислите, че жените харесваме мъже, които са "твърди и корави" не знам. Никак не харесвам мъже които се мислят за рамбовци ,а и нищо да не могат да вършат. Много моля, да си заминават при майките да ги отглеждат, аз търсех и имам партньор до себе си, не някакъв лентяй.
Колкото до ергена, няма лошо и заради парите да е влязал, но си намери жена ,а първия за какво е влязал ? За пари и слава естествено, но и жена не си намери ,а и въпреки парите няма още. Първия не го харесват жените, втория и с пари и без пари го харесват
Коментар
-
Ерген 2 е имал приятелка преди и е влязъл в шоуто за пари.
Не знам какво му харесват жените, лигав ми е, не е твърд и корав, иначе не е прост.
Коментар
-
Евго, ама вторият ерген е харесван от жените и си намери жена, а първия ходи самотен още. Жените, щяха да се сбият за втория нищо ,че му падала косата в очите и на теб не ти харесва.
Няма днешни мъже и жени, има възможности които им се предлагат и на тях им харесва. Аз, също имам чистачка и докато мога не мисля да се потя и да чистя, времето ми е скъпо и го ценя.
Не знам какво му харесват жените, лигав ми е, не е твърд и корав, иначе не е прост.
Коментар
Коментар