If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ее, как си се измъкнал. Ама дали ще мине номера. Повечето жени си ги искат тея работи.
Хаха, зора е чаветата да се пръкнат преди пръстена. След това нещата се обезсмислят и им секва мерака. Иначе са като овцете - една се омъжи и айде юруш всички подир нея.
Ратко, тука тежка топка подхвърляш и усещам, че ще има недоволни.
Иначе бай мико подхвърли много добро предложение с круиза, но се издъни в поднасянето му. Да си призная и мен не ме бива в тея работи, затова съм казал на жената, че коляно няма да подвивам, че ще вземе да ме отреже и да развали идилията.
П.С.
ратко това с пиенето не го одобрявам, как ще се настройваш по нощите на наща честота?
Мани, мани - аз предизвиках Армагедон, ама Ратко е на път да отвори кутията на Пандора ….
Иначе бай мико подхвърли много добро предложение с круиза, но се издъни в поднасянето му. Да си призная и мен не ме бива в тея работи, затова съм казал на жената, че коляно няма да подвивам, че ще вземе да ме отреже и да развали идилията.
П.С.
ратко това с пиенето не го одобрявам, как ще се настройваш по нощите на наща честота?
Ее, как си се измъкнал. Ама дали ще мине номера. Повечето жени си ги искат тея работи.
изобщо не е умерена съни в случая
първо се опита да му определя възрастта и интелекта
после, заключи, че круиза било евтино решение
и някак е разбрала кое е типично и кое нетипично в поведението на мико,
и там той отнесе наставления
мисля, че някой много силно преживява,
когато друг го поканят на круиз
мече, и на мен още ми е тъжно за ендерчо, но няма какво друго да правя, освен да го соменавам с добро ако не бях спрял пиеньето, със сигурност щях да се наквася оня ден и то от рано.
но живота си върви, круизите и те
П.С.
Не става с простонародно защото визирам конкретна икономическа терминология, но ти си властелин на всичко, което решиш да закачиш и рамкираш в собствените си владения
Не, не, не споря, опазил ме господ!
Слагам го върджин и пристайн, моля!
ПП. Произнасяло се "пристийн", сега погледнах да чуя...
Губи се стилът ти – величествен, едно така.
С такъв канцеларски израз, да ме прощаате...
А ако му сложим едно простонародно "с времето"?
Тея рамки са много "тежки" на око, но ще погледна, може пък и оригинално да стане?
И ще го завещая на деца и внуци, за да се учат от грешките на тейка си и дяда си.
Не става с простонародно защото визирам конкретна икономическа терминология, но ти си властелин на всичко, което решиш да закачиш и рамкираш в собствените си владения
Коментар