Първоначално изпратено от power grid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
У Лясковец по 5 лв. живо тегло. В събота един колега отива да купи едно 150 кг. прасИ.Ще го коли на място. Дано не го барнат от БАБХ по пътя, че ще се движи без ветеринарно свидетелство.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Абе смейте се вие ама на мен ми се реве да останеш без прасе за Коледа си е бедствие....Last edited by RUBLA; 01.12.2021, 19:22.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Абе смейте се вие ама на мен ми се реве да останеш без прасе за Коледа си е бедствие...
Наздраве!Last edited by RUBLA; 01.12.2021, 19:22.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЦветомирК Разгледай мнение
срам, срам, Пеше. А ние с Веката вече се уговаряхме коги да дойдем до Пордим. Язък, са требе сами да си носим и мезето и питието. Ша ни се смеят бе като разберат накъде сме понесли свинско и винско от супермаркета.
- 2 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=power grid;n3838292]
Венко кислото зеле не върви с телешко и агнешко донекъде с пълнена кокошка ама свинското си е класика.
срам, срам, Пеше. А ние с Веката вече се уговаряхме коги да дойдем до Пордим. Язък, са требе сами да си носим и мезето и питието. Ша ни се смеят бе като разберат накъде сме понесли свинско и винско от супермаркета.Last edited by aleks262; 01.12.2021, 17:18.
Коментар
-
ххахахахахаха, представяш ли си, кольо вземе, че организира революция и отиде да секвестира мазето на бай пешето.... и.... изненадаааааа, нема никой у мазето... хахахахахахахахахахахха
пп. пешето ще му покаже пътя към селската бакалия, ти поне зеле у Папурково тури ли или ви забраниха и на вас да претакате зелето в мазетата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Прав си, Пеше! Не съм права, излегнах се на дивана и почвам да чета бисерите ви.
Наздраве!
П.П. Пеше, инженерите трябва да се подкрепяме.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Mоля, моля, свинската селска мръвка през декември няма равна. Не си ме доразбрал явно.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
та това ми е идеалът за жена!
отдавна не бях попадал на думата 'черномур"
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
Ма това е приказка бе човек, Какви селени, какви граждане.
СофИята е из основе селендур, гражданете се пръснаа по селата
- 1 like
Коментар
-
напълнил съм кацата на терасата
ама никак не ми се караше зимата на постно кисело зелеLast edited by aleks262; 01.12.2021, 17:17.
Коментар
-
та това ми е идеалът за жена!
отдавна не бях попадал на думата 'черномур"
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
СофИята е из основе селендур, гражданете се пръснаа по селата
- 2 Харесвания
Коментар
-
ххахахахахаха, представяш ли си, кольо вземе, че организира революция и отиде да секвестира мазето на бай пешето.... и.... изненадаааааа, нема никой у мазето... хахахахахахахахахахахха
пп. пешето ще му покаже пътя към селската бакалия, ти поне зеле у Папурково тури ли или ви забраниха и на вас да претакате зелето в мазетата?
ама никак не ми се караше зимата на постно кисело зелепрепоръка е
Коментар
Коментар