Първоначално изпратено от Дюри
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Спокойно-вече го правя и резултатите са отлични,без да са ме изхвърлили от никъде.За мен недей да береш грижа.
И имам не една,а две дъщери.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Извинявай, но определено ще имаш проблем с такова отношениеПоискай нещо със заповеднически тон от една жена / без майка ти , жена ти или дъщеря ти / и ще излетиш през вратата .Не знам какво си въобразяваш ,но повечето жени в такава ситуация ще те изненадат
И имам не една,а две дъщери.Last edited by Vergil1975; 22.06.2023, 11:17.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Аз пишех първоначално на майтап,ама се задълбочих в темата като изчетох литература и гледах филми и клипове и се оказа,че женската психика си има особености, които един мъж може да използва. Колкото по-самоуверено и властно един мъж иска нещо от една жена, толкова по-голяма е вероятността да го получи.И не става въпрос само за секс или връзка, ами във всяка сфера.Но това трябва да се прави без напрежение и притеснение,щото ако поискаш нещо със заповеднически тон,пък целият трепериш,ще получиш негативно отношение.
Пък нека жените в темата да си говорят за "цивилизовано отношение "и тем подобни глупости.Точно обратното е вярно.Поискай нещо със заповеднически тон от една жена / без майка ти , жена ти или дъщеря ти / и ще излетиш през вратата .Не знам какво си въобразяваш ,но повечето жени в такава ситуация ще те изненадат
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Интересно ми е на теб каква ти е мотивацията да пишеш във форума, като приемам, че не си нито от едните, нито от другите, които си описал.
Пък нека жените в темата да си говорят за "цивилизовано отношение "и тем подобни глупости.Точно обратното е вярно.Last edited by Vergil1975; 22.06.2023, 10:51.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Интересно ми е на теб каква ти е мотивацията да пишеш във форума, като приемам, че не си нито от едните, нито от другите, които си описал.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Искрено и лично всяка вечер , гледам темата конкурира имотната тема по постове . Там мотивацията е нереализиран живот и оттам яко раздуване на егото под формата ,на знания за утрешния ден, на мЕлЕони по сметки , вили яхти и палати, ама уви , само при зукърбърг . Тука подобно нещо се случва , нереализирани Алфа Шампиони със най верната представа за бляна , жената мечта , тая от кориците но със поглед на гъска пред пенЦия . Демек , дефицити много във нашия забързан живот , дефицити виждани като знание изконно , най вярна представа за чуждата кривина ,пък то не можем да фокусираме шампиона/ката в огледалото . Тъпа работа ....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Пачанга, тури си една безопасна игла от вътрешната страна на портфейла, че тука клетви и заплахи взеха да се сипят.
Наздраве!
Коментар
-
Нямам никакво желание да общувам с него.Даже изобщо и не отговарям на последните му злобни подмятания.
Не му знам дълбочината и не ме интересува ,но не подобава на един мъж да прави подобни злостни коментари.
А като ти е любимец си общувай с него.
ПП Злоба няма , подиравка няма , или преекспонирате объркана собствена чувствителност или нещо друго , ама нейсе , значение няма . Кво е естеството на нещата , който може действа , който не може се оправдава ,преекспонира , има нереалистично мнение за себе си и прочие .Тва по мъжката част . По женската ,която си неможе пресъхва , причини за нея много ,но все извън нея , да ама уви ,истината е баш в нея . Та такива ми ти работи ,драги ми смехурковци .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Всъщност не можеш. Под тежката енергия на пачангич има дълбочина. Ти си по-скоро създание от повърхността. Обичаш слънцето, въздуха и водата и не по-надолу.
Не му знам дълбочината и не ме интересува ,но не подобава на един мъж да прави подобни злостни коментари.
А като ти е любимец си общувай с него.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Евго, ко не моеш си намериш парцал да лашкаш си плати 50лв да те олаби (па мое и само 20 за френска) специалистка.
Като лееш ЗЛОБА САМО И ЕДИНСТВЕНО НА СЕБЕ СИ ВРЕДИШ.
Едно добро начало за Евго. След като осмисли съветите и ги превърне в своя философия, има голям шанс нещата да почнат да му се получават.
Защо? Очевидно е, че голяма част от дамите усещат негативната енергия, с която Евго тръгва в своите отношения...
Той и много трудно "олабва" - очевидно е. Причината се корени, основно - в "ангажираността" в социалните мрежи, които създават усещането за реални контакти и "приятелства" с хора, чието мислене някой отъждествява с единствено правилното и на което почва да подражава.
Не е лесно да се оформи мисленето, при което цял ден четеш "съвети" в нета, с след работа - бързаш да се прибереш в къщи, за да продължиш да "взаимстваш" от непресъхващите и единствено "правилни съвети"...
Днес реших да прочета - що е то, жУотното "алфа-мъжкар"... СмЕх! Тия хора - спиране нямат във фантазиите ..
А се иска толкова малко: да се усмихнеш на някоя жена, която ти е направила впечатление. Ако и тя се усмихне - има голяма вероятност да спечелиш нейното доверие и нещата да потръгнат... (без за това да бъде необходимо непременно човек да бъде точно "алфа-мъжкар"..., нито пък - друга абстракция, за която сме прочели в нета...)...
Айде, че ще гледам какво ще прави Дрю с една Ланчия... (Каква красавица! Каква кола!)
Колко непредубеден трябва да бъде човек, за да говори с такъв патос за една кола... и "любовната си връзка" с нея (колата)...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеНахвърлихте се върху Евго,а явно на никой не му правят впечатление злобните и подигравателни коментари на Пачангага.Които с нищо не са предизвикани. Нито някой го обижда,даже не го и коментира,ама всеки път той пише злобни коментари по адрес на други участници във форума. И се изражда цялата дискусия. Много лесно мога да му вляза в тона, ама не съм се регистрирал,за да разменям обиди.
Ако натам ще се насочват нещата няма смисъл изобщо да се пише в тая тема. То не,че и в другите не е същото, винаги има някой комплексар с подобно поведение.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеДали човек мисли по подобен начин, защото е нещастен или е нещастен, защото мисли по подобен начин..? Определено, трябва много да се внимава с помислите и най-вече с писаното слово.
- 1 like
Коментар
-
Нахвърлихте се върху Евго,а явно на никой не му правят впечатление злобните и подигравателни коментари на Пачангага.Които с нищо не са предизвикани. Нито някой го обижда,даже не го и коментира,ама всеки път той пише злобни коментари по адрес на други участници във форума. И се изражда цялата дискусия. Много лесно мога да му вляза в тона, ама не съм се регистрирал,за да разменям обиди.
Ако натам ще се насочват нещата няма смисъл изобщо да се пише в тая тема. То не,че и в другите не е същото, винаги има някой комплексар с подобно поведение.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеДали човек мисли по подобен начин, защото е нещастен или е нещастен, защото мисли по подобен начин..? Определено, трябва много да се внимава с помислите и най-вече с писаното слово.
Нито съм го клел, само ви разказах една реална случка.
- 1 like
Коментар
Коментар