Първоначално изпратено от pinoccio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
От къв зор хабиш подобна енергия?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Напротив-много познавам. Вече съм ти изготвил психопрофил.
Само не знам от кой вид е по таблицата на Ендер.
Между другото за моя вид беше абсолютно прав.
Коментар
-
Ииииих верно бе, чиниите … ма то щото тази сутрин не си бях изпила кафето, затуй ще да е било …
И педро така разправя
https://youtu.be/OHo1QKfuXvc
- 1 like
Коментар
-
Ми не знам, ендър знае. Некъв сентинел излезох накрая, па уж в началото бях предприемач. То съм имдвете де, по разни линии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Пропусна и чиниите, мон амур. В "Бурята" на Шекспир има един текст - "Направени сме ний от сънища, и сън отвред обгръща нашия малък живот". Умните хора отдавна са прозрели, каквото има да се прозрява.
И педро така разправя
https://youtu.be/OHo1QKfuXvcLast edited by Arana; 31.05.2023, 17:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Напротив-много познавам. Вече съм ти изготвил психопрофил.
Между другото за моя вид беше абсолютно прав.Last edited by Arana; 31.05.2023, 18:48.
Коментар
-
Мирооооу, па не позна. За психолог не чиниш
Ша са разбѐрем ние с пиночо, между фройдовите концепции за сънищата с асансьори, небостъргачите на флорентино и кабриото
Тука по моите ширини кабриото е върхът на гъзарията, ако че въздухът е мръсен на софийския х 4 .
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
правилно си се ориентирал - отпред трябва да е ГОЛЯЯМО и ДЪЪЪЪЛГО, отзад няма значение кво има мъжа за жените
И визуално и функционално.
И после фенси йелоу дамънд, естественоLast edited by Arana; 31.05.2023, 18:05.
Коментар
-
Мирооооу, па не позна. За психил не чиниш
Между другото за моя вид беше абсолютно прав.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Аз ползвам мастилница, пълна с тестостерон. Топя перодръжката в нея и я пускам да препуска из белия лист. Пише сама, докато почивам и хвърлям по едно око, за да не ме изложи някъде с някой по-надървен текст. Имам и една стара "Шкода МБ 1000", която още баща ми я караше 70-те години. Тогава изглеждаше ужасно и понякога изпитвах срам от връстниците си, чиито бащи караха лади, но днес е истински музеен експонат и я пазя като свидетелство на времето, което ме измами с бързия си ход. Времето върви по-бързо от всякаква кола и понякога те откарва там, където никога не си желал. Яхни времето и го карай със страст, не ти трябва никаква кола. С коли се движат пенсионери като 50-годишните чичаци тук, на които целият им житейски багаж се събира в багажника и вече са отегчени от загубата на ритъм поради това, че жените им са вечно с размъкнати чорапи вкъщи.
Коментар
Коментар