Първоначално изпратено от vikhunter
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Аз знам за Яя Туре - голем фудбалерац беше преди 10-на години. Иначе най-редовно срещам момиченца, кръстени Ая или Айя - явно фенове на кобилките и на творчеството на ЙовковМайка ми ми е разказвала, че като ме родила, имало и едно цигане в залата, което си кръстило чавето Арсен и когато мама я попитала зашо кръщава детето си така и дали знае, че това е име на отровен химичен елемент, онази рекла, че ѝ звучи добре, затова. Хора много, свят широк
Коментар
-
Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнениеКакво искат жените ? Каквото е искала, постигнала го е – надвила е на всички, на мъжа си, майка си, баща си и е нарекла дъщеричката си Яя. Само с две еднакви, гласни букви. По екстравагантност И. Мъск я бие, той кръстил сина си с име приличащо на трудно запомняща се парола - X Æ A-Xii. Наскоро гледах филма „Триъгълник на тъгата“ (Triangle of Sadness), познат у нас и като „Идиотския триъгълник“ с режисьор Рубен Йостлунд. Много хубав (според мен), с оригинален сценарий филм, препоръчвам да се гледа. Спечелил Златна палма в Кан за 22-ра година. В него главната героиня Чарлби Дийн също се казва Яя (YaYa). Тя играе скъпоплатен супер модел; има сцена където е по бански до басейна на круизен кораб. На корема й се вижда белег от разрез 15 см над и толкова под пъпа. Прочетох някъде, че „Актрисата е починала поради усложнение след операция, която е извършена 10 години преди смъртта ѝ“. Това става малко след снимките на филма.
От 60те години Лий Дорси има хит YaYa https://www.youtube.com/watch?v=C1YusSmtBU0 . Дали любимата му се казва YaYa, или казва да, да – не знам?! Кавър на песента му прави Петула Кларк ("Ya Ya Twist,") и Горан Брегович с името Ringe ringe raja https://www.youtube.com/watch?v=VaHFTLxenog
В единственото изречение на български съставено само от гласни букви също присъства яя. То е „Я ю яя“ и в превод от трънски диалект означава „Аз го яхах“. Вероятно за магаре се отнася.
Толкова за Яя (YaYa). Ако някой знае повече – да се обади.
Може да е ни в клин, ни в ръкав, може да е тъпо, но ми се ще разговорите да тръгнат в друга насока.Майка ми ми е разказвала, че като ме родила, имало и едно цигане в залата, което си кръстило чавето Арсен и когато мама я попитала зашо кръщава детето си така и дали знае, че това е име на отровен химичен елемент, онази рекла, че ѝ звучи добре, затова. Хора много, свят широк
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Хората, които се "страхуват да не им оберат имуществото", което в много случаи и в голямата си част е наследено - живеят в свой свят. Те не си дават сметка, че имущество се купува лесно, именно с парите, които печелим...
Идеалът на хората, които се страхуват "да не им оберат имуществото" е образът на Чичо Скруч, който се кефи, плувайки в стаята, пълна със злато.
Удоволствие, което се дължи- само и единствено на самото трупане на активи е съмнително удоволствие и то не е характерно за всеки
(нищо лично)
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Много неща изписа, колкото да се направиш на интелигентна и остроумна.
Лошия мечок е културен пич, с професия, млад е и е готин (чел съм го много тук), и ми се струва, че всяка жена би му се зарадвала във всяко отношение. Освен че понякога ходи на кръчма, няма други "пороци".
Хората умишлено не искат да се подписват в Съвета, за да не се развеждат после и да не им оберат имуществото.
Поздрави
Хората, които се "страхуват да не им оберат имуществото", което в много случаи и в голямата си част е наследено - живеят в свой свят. Те не си дават сметка, че имущество се купува лесно, именно с парите, които печелим...
Идеалът на хората, които се страхуват "да не им оберат имуществото" е образът на Чичо Скруч, който се кефи, плувайки в стаята, пълна със злато.
Удоволствие, което се дължи- само и единствено на самото трупане на активи е съмнително удоволствие и то не е характерно за всеки
(нищо лично)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Мерси, към Мадрид нямам път засега - не ме впечатли преди години и едва ли ще се напъна втори път да ида. А и предпочитам, без да се обиждаш, Италия, макар че миналата година бях много впечатлен от абсолютно всичко в Тенерифе и се замислих дали, когато се пенсионирам след 20+ години, да не отида да живея там?
Светът е голям и спасение дебне отвсякъде
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ми реших да си дам почивка от форума до нова година, затова и не влизах. Иначе не съм участвал в Съдебен спор - не е точно моетоЗдраве, успехи и сгодни женици желая
Обаче колегите ти си правят реклама там и така си набират клиенти.
И излъчват видеа по ф.б. по правни въпроси.
Коментар
-
Какво искат жените ? Каквото е искала, постигнала го е – надвила е на всички, на мъжа си, майка си, баща си и е нарекла дъщеричката си Яя. Само с две еднакви, гласни букви. По екстравагантност И. Мъск я бие, той кръстил сина си с име приличащо на трудно запомняща се парола - X Æ A-Xii. Наскоро гледах филма „Триъгълник на тъгата“ (Triangle of Sadness), познат у нас и като „Идиотския триъгълник“ с режисьор Рубен Йостлунд. Много хубав (според мен), с оригинален сценарий филм, препоръчвам да се гледа. Спечелил Златна палма в Кан за 22-ра година. В него главната героиня Чарлби Дийн също се казва Яя (YaYa). Тя играе скъпоплатен супер модел; има сцена където е по бански до басейна на круизен кораб. На корема й се вижда белег от разрез 15 см над и толкова под пъпа. Прочетох някъде, че „Актрисата е починала поради усложнение след операция, която е извършена 10 години преди смъртта ѝ“. Това става малко след снимките на филма.
От 60те години Лий Дорси има хит YaYa https://www.youtube.com/watch?v=C1YusSmtBU0 . Дали любимата му се казва YaYa, или казва да, да – не знам?! Кавър на песента му прави Петула Кларк ("Ya Ya Twist,") и Горан Брегович с името Ringe ringe raja https://www.youtube.com/watch?v=VaHFTLxenog
В единственото изречение на български съставено само от гласни букви също присъства яя. То е „Я ю яя“ и в превод от трънски диалект означава „Аз го яхах“. Вероятно за магаре се отнася.
Толкова за Яя (YaYa). Ако някой знае повече – да се обади.
Може да е ни в клин, ни в ръкав, може да е тъпо, но ми се ще разговорите да тръгнат в друга насока.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Привет Грую,
влизай по-често тук,
Аз, например, помня менията ти.....особено това "че най-важният критерий дали ще станат нещата е да скърца спалничката", както и мненията в историческата тема и за златото.
Участвал ли си някога в Съдебен спор като защитник на ответника?
ПоздравиЗдраве, успехи и сгодни женици желая
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Изпий един Херес за мое здраве.Ако наминаваш по столицата - дай знак.
- 1 like
Коментар
-
Много неща изписа, колкото да се направиш на интелигентна и остроумна.
Лошия мечок е културен пич, с професия, млад е и е готин (чел съм го много тук), и ми се струва, че всяка жена би му се зарадвала във всяко отношение. Освен че понякога ходи на кръчма, няма други "пороци".
Хората умишлено не искат да се подписват в Съвета, за да не се развеждат после и да не им оберат имуществото.
Поздрави
Трай си, че ще береш ядове с твойто мислене.
На Съни не ѝ е необходимо “да се прави”.
Тя е и интелигентна (движи портфейл, за който можеш да сънуваш) и умна и остроумна и най-вероятно привлекателна.
По какво се установява последното си е мое лично наблюдение.
Last edited by Arana; 18.01.2024, 13:58.
- 1 like
Коментар
-
Я шъ съм по твое село (Андалусия) в началото на март - ку щеш? Иначе прочетох 15 страници назад, че скоро не бях влизал - голямо писане сте му ударили, почти цялото инетерсно. И е хубаво да се поробвате да познаете и да се познаваме - аз например никога не съм имал дрма с това да дам контакти на някого от нормалните хора във форума и с част от тях дори сме пили по уиски. Наздраве (това май беше за другата тема, но нейсе) за живите, мъртвите така или иначе ги няма - поне така ме е учила баба ми, а тя определено беше най-чистият и светъл човек, когото някога съм познавал
влизай по-често тук,
Аз, например, помня менията ти.....особено това "че най-важният критерий дали ще станат нещата е да скърца спалничката", както и мненията в историческата тема и за златото.
Участвал ли си някога в Съдебен спор като защитник на ответника?
Поздрави
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Не помня да си споделяла външен вид там. Може и да греша.....в онзи форум съм ползвател каба турист....по изложените преди дни причини.
П.П. Уди Алън от конкуренция се не плаши.
- 1 like
Коментар
-
Я шъ съм по твое село (Андалусия) в началото на март - ку щеш? Иначе прочетох 15 страници назад, че скоро не бях влизал - голямо писане сте му ударили, почти цялото инетерсно. И е хубаво да се поробвате да познаете и да се познаваме - аз например никога не съм имал дрма с това да дам контакти на някого от нормалните хора във форума и с част от тях дори сме пили по уиски. Наздраве (това май беше за другата тема, но нейсе) за живите, мъртвите така или иначе ги няма - поне така ме е учила баба ми, а тя определено беше най-чистият и светъл човек, когото някога съм познавалАко наминаваш по столицата - дай знак.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеСтрува ми се, че тънката линия на социалния договор винаги минава през това да не обиждаме събеседника.
В тоя ред на мисли много ми се ще да изпием физически заедно по едно питие за заглаждане на ръбовете. Проблем ми е, че когато съм в родината - август - вие сте по отпуски. Зимата не идвам, така че остава да е по Великден.
От мен страхотен ден!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар