Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Last edited by mirodes; 05.06.2023, 21:04.
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Обаче шофирането не е кой знае каква философия. Съвременните коли се карат по-лесно и имат много улесняващи функции.
Един приятел ми каза, че за човек който не е карал, трябва 1 месец да ходи всеки ден на работа с кола и ще свикне и ще се научи за един месец.
Ако избере опцията да шофира събота и неделя до село/до вилата, ще свикне по-бавно. Вероятно за 3 месеца или 6 месеца.
И не на последно място, има риск, защото не всичко зависи от теб и има доста откачалки на пътя.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Точно това е-не трябва да ти пука какво искат.Трябва желанията на мъжа да са приоритетни.Или ако се изпълнят желанията на жените те да са след одобрението на мъжа или по теми,които не го вълнуват.
един приятел, като младоженец, все гледаше да не спори с жена си и я оставяше тя да кара влака
месеци минават, всичко е добре, но по едно време тя го награбила;
абе, ти какъв мъж си, бе!? все аз да решавам!!??
кажи ми пак за угодиятапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
+1
Но родителите ни са от друго поколение.
Сега съвсем по-иначе стоят нещата,
И жените вече не са с онзи морал, за съжаление.
Бил съм с най-голямата нимфоманка в квартала. За 2-та месеца заедно ни един друг мъж не е погледнала. 3-4 пъти ДНЕВНО и за нимфоманка са достатъчно. Почнах по 1 път и за 1 седмица си намери и друг за креватни упражнения ...Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
+1
И аз така ги виждам нещата: родителите ни са от друго поколение. Строили са с "бригадирски" (безплатен) труд много национални обекти.
Същите Национални обекти приехме като даденост. "Предприемачи" от "новото" поколение, рожба на настоящото време - закупуват много от тия Национални обекти на безценица, след което - или ги нарязват за вторични суровини, или ги препродават на външни конкуренти, за да ги ликвидират те, самите (убеждаваха ни, че външните знаят как се стопанисва собственост, защото държавата не знае.. )...
Така "по-иначе" стоят нещата (сега)...
А женския морал на сегашните дами не се различава много от нюансите на мъжкия...
- 2 Харесвания
Коментар
-
За никакъв камшик не става въпрос, а с поведението си мъжът да респектира жената.Моите родители имат почти 50 годишен брак и баща ми никога не е удрял майка ми.Но каквото той каже,това става.Въпреки,че майка ми е с висше образование, красива и е доста отракана.
Стигне ли се до бой,то такъв мъж отдавна е изгубил уважението на жена си.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Тъй, тъй ...
"При жена ли отиваш? Не забравяй да вземеш камшика."
Наздраве!
Стигне ли се до бой,то такъв мъж отдавна е изгубил уважението на жена си.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
според мен жените не знаят какво точно искат
а на такъв човек никога не може да се угоди
но и никога няма да си признае, че не знае какво иска
и ако евентуално го получи,
веднага ще реши, че е искала нещо такова, ама малко по-така или по-иначе.
та, да не ти пука много кой какво иска
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Кой каквото посее,това ще жъне.Щом позволяват жените им да им викат и да ги командват,така ще стоят нещата. Просто на жените трябва още отначало да им се покаже кой е шефът в семейството. И всяка подобна проява да се парира и да й се покаже,че няма да се толерира подобно поведение.
"При жена ли отиваш? Не забравяй да вземеш камшика."
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеТова е хубаво, че поддръжката на авторитета е в пряка корелация с шофьорските умения на мъжа. Почти съм убеден, че няма тираджия, чиято жена е готова да оспори авторитета му. Също така и да му изневери
Виж сега, тираджиите са замесени от друго тесто. Те са професионалисти (имаме предвид - професионални шофьори).
Те се усмихват, когато чукнат някоя (кола) отзад. Те са поети по душа. Ние, в тоя форум - ряпа да ядемЕ...
Ти, например, когато чукнеш нещо отзад - усмихваш ли се? Не си мисли, че ще ти повярвам, ако не си професионален шофьор.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеТова е хубаво, че поддръжката на авторитета е в пряка корелация с шофьорските умения на мъжа. Почти съм убеден, че няма тираджия, чиято жена е готова да оспори авторитета му. Също така и да му изневери
- 2 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Мире, звучиш, сякаш жена ти в момента много те е натиснала.
Коментар
-
Точно това е-не трябва да ти пука какво искат.Трябва желанията на мъжа да са приоритетни.Или ако се изпълнят желанията на жените те да са след одобрението на мъжа или по теми,които не го вълнуват.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар