Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Не вярвай на всичко което пишат анонимни никове в анонимен форум.
От другата страна няма да отнесеш нито имотите, нито унциите, нито акциите, нито коините.
Там Св. Петър ще си поиграе с теб на друг тип трейдинг.
Да си циник не е същото като да си мъж с мъжко поведение.
А дали е вярно или не времето ще покаже. Дори да е цирк - кофти ти е позицията.Last edited by Arana; 12.10.2023, 15:36.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеАко утре ти го закъсаш здравословно ще ми е интересно какво мнение ще имаш. Щото не изключвай версията и наистина да го е закъсал някой. Ей го Пешо си отиде и Огнян си отиде.
За пет минути сме тука всички. Не бъди магаре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s
.
За пет минути сме тука всички. Не бъди магаре.Last edited by X_Y; 12.10.2023, 19:48.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Все съм се чудил ....кат е баш софиянка от едно време.........отде се е взимало млякото
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеАз много не познавам баш аристократични семейства.
Ние сме канили много гости у нас до 2002 г. Правило ми е впечатление, че най-богатите и с възможности са най-стиснати. Нито нещо носят (като бонбони и шоколад), нито канят у тях.
През 1987 г дори сме правили войнишко изпращане на братовчед у нас. Леля ми (майката) беше много доволна, защото го бяхме уредили на хубава служба и лека. Бяха донеси у нас какво ли не, агнета, ракии и т.н. (не помня хубаво всичко, но помня че много неща бяха донесли). И беше богато изпращане.
Мисля скоро да правя крем с цедено кисело мляко и ябълки, по рецепта на баш софиянка от едно време,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
В периода 1950-1968г баба ми е контактувала с баш софиянци от центъра (живяли са в идеалния център) и е научила много неща от старите софиянки, вкл. за готварство и ръкоделие.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
А как ще му изпратиш лекарството?препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
А бе, дават си те, ама положението е както с парите - при едните е в излишък, при другите не достига.
Така се получава.
При някои хора си е чист късмет.
Имам един познат, умен е и е амбициозен, ама иначе не е кой знае какво. Ходи смотано облечен, не е комуникативен, не е готин, не е висок, съмнявам се да е черпил жените, навремето нямаше пари и е бил и по квартири. Беше ми казал "Нямам намерение да изхранвам софиянци с наеми" и през 2006г. си купи евтин апарт,.
Въпреки това е женен и има 2 деца.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не, не съм сигурен, че личните работят
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
май действително има проблем с тия жени
деца, че не искат, разбрахме,
но какво им пречи да дават на хората!?
Коментар