Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение
Ще опитам да вляза в тона ти..., но няма да е лесно, защото - думата "тънкообиден" съм я научил в тоя форум.
За кой точно круиз говориш? За неосъществения - с форумна участничка, ли?
Не мисля, че ще (те) излъжа, защото същата (форумна участничка) - след моята покана (пред всички)- каза - също пред всички, че има мъж до себе си. За форумната участничка Селена става въпрос (ако не си разбрал все още)
Зная, че лаф-моабетът е нещо много ценно за теб, но да мелеш едно и също - някак не те прави по-духовит с времето.
Нищо извънгалактическо не се е случило, уверявам те. Отказите на дами, след предложенията на мъже не са преставали, а и няма да свършат, особено ако на хоризонта има много по-качествени екземпляри от мен (самокритично, а това важи за класическите два пола - другите не ме интересуват, въпреки че живея в 21 век!)
Предложението ми за неосъщественият вече круиз се е случило преди месеци и с отказа на въпросната дама - е приключила една незапочната връзка, която (вероятно) е можела да се осъществи още преди 4-5 години, когато същата дама каза (отново тук, пред вас), че не е момент за подобно познанство, но може би някога ...
Философски погледнато - всеки сам определя времето, което може "да отдели " на определен човек в този живот...
Това е, за да задоволя до край твоето любопитство и да "нахраниш" клюката, която според мен никога не е била приоритет на мъжката част (освен ако мъжът няма личен интерес, разбира се! )
Мисля, че бях изчерпателен на тема "минали круизи" - предложение, направено пред толкова много хора ТУК, които са длъжни да ми подирят сметка... (в изпълнение на Клюкарския кодекс, разбира се - който очевидно съществува дори днес в съзнанието на хората, които са декларирали, че "И ДНЕС са млади", което лично аз оспорвам, но това е без значение)...
Даммм - това - да си млад е състояние на духа, което (ЗА МЕН) не би трябвало да включва пристрастеност към клюката.
Бъди здрав и остарявай като нормален човек! (последното ще ти бъде трудно, разбирам те!)

Коментар