IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

аз ще я заговоря после жената ще я довърши със сопата
    Хаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

От старопланински легенди разбира наш Миро, пък ти му се връзвай на фантазиите. Сега чета пет страници назад творчество и умирам от смях.
      От много неща разбира бате ти Миро.Веднага разбра че си мечтаеш за силен мъж,с добре поддържано тяло на чийто гърди да сложиш глава и да усещаш сигурност. И че мечтаеш да си му сексуална робиня,да те командва и да изпълняваш всичките му желания.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Добро утро,

Интересен момент е, че тези жени, с които съм искал да имам нещо общо и сме излизали на срещи или сме контактували с цел да се вземем, но не е станало, в 70 % си остават госпожици без мъж и деца. 2 от тях успяха да родят на 40+ - те са изключеията.

И не харесвам, когато една връзка се основава на комерсиален интерес и мъжът постоянно да плаща.
        Че той мъжът ако постоянно не плаща какъв мъж е бре, Евго?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение

Интересно, във Турция, СА, Пакистан, Куба, Индия, Индонезия, Африка, мъжете нямат проблеми със жените, липсват толкова силни джендърски и гейско-лесбийски влияния.
          Жените нямат проблем кога, КАК и къде да правят секс със мъжете.
          Семействата имат поне две+ деца и обикновено старите родители живеят заедно със младите, давайки им съвети и помагайки със чистенето и гледането на децата.
          Съществува респект към най-възрастните, съседите, учителите, родителите и докторите.
          Децата не са със пропити джендърски политики, жените не се развеждат толкова много - а би трябвало да е обратно, нали там е лошо място за живеене, според прогнилата Западна общност.
          Нямат толкова Айфони и нови коли, но живота си върви

Съответно, всичко е обратно и зле на Запад във тия по-горе описани аспекти и не само.
          Това е целенасочено, семейството да се разбие, после Индивида се контролира по-лесно.
          Превръщат хората във недоволни и изнервени бройлери, който пък после посягат на достъпната дрога, алкохол и джънк храна.
          Тласкат ги към замърсените, гъстонаселени и шумни, отчуждени, скъпи големи градове.
          Поради високия стандарт там, Индивида е принуден да вземе поне един кредит за нещо си.
          Поголовни са обездвижването, депресиите, престъпноста и стреса.
          Ето, това е лъскавия и бленуван неолиберален Запад.
          От бясното въртене във въртележката на живота, петдесетгодишният Индивид прилича на чувал, има десетина болести, кожата е сбръчкана, децата които трябва да помагат или не съществуват или самите са безпарични и нямат време, нито желание да помагат.
          Ми оди у пакистан, докато те се избиват да додат у гнилия запад и си уреден

Коментар

Мисля, че Миро доста разбира от жени и знае кое е хубавото, добра домакиня и тигрица в леглото.
            От старопланински легенди разбира наш Миро, пък ти му се връзвай на фантазиите. Сега чета пет страници назад творчество и умирам от смях.

Коментар

Спори се какъв е точно генотипа ни.

Обаче българският мъж има много общо с турчина, в битов план и като манталитет. Пачангата само се заяжда с мен и аз му пожелах нещо.......той помни какво,

А в последно време, с дърварската мода, младият български мъж много прилича на арабин,
              Спорят само група съветски учени, генотипа ни е същият като на тракийските племена живели тук от хилядолетия.
              А модата винаги е временна.

Коментар

Вчера в магазина случайно бях на опашка с един приятел от социалните мрежи - аз съм писал за него, той също често носи ланец и много държи на външия си вид, с тен, с хубави дрехи, жена му също е така. Ланецът загатва, че мъжът има пари. Стига да не го носиш като циганите.

Скоро ще се обръсна нула номер и няма да ползвам техника на плажа,

Купих си 15 книги тези дни - предимно класики и стойностни. Някой съм ги чел, но ги нямах.
                На плажа е идеалното място за свалки.Виждаш някоя самотна мадама или двечки и се настаняваш близо до тях. И като влезеш в морето ги молиш да ти наглеждат багажа.Като излезеш им благодариш и завързваш разговор. Та ти все пак си имотен,заможен, висок софиянец,с добра визия. Жените си падат точно по такива. Просто трябва да се промотираш добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Няма нужда мъжът да се прави на такъв ,какъвто не е.Татуировки си правят пандизчиите,а дебели ланци слагат циганите и нискочелите тъпаци.
                  Жените трябва да те харесват за това, което си,а не за това, че се представяш за какъвто не си.
                  Добрата визия,стегната фигура, модерно облекло и най-вече самоувереност са достатъчни да те харесат жените.
                  Вчера в магазина случайно бях на опашка с един приятел от социалните мрежи - аз съм писал за него, той също често носи ланец и много държи на външия си вид, с тен, с хубави дрехи, жена му също е така. Ланецът загатва, че мъжът има пари. Стига да не го носиш като циганите.

Скоро ще се обръсна нула номер и няма да ползвам техника на плажа,

Купих си 15 книги тези дни - предимно класики и стойностни. Някой съм ги чел, но ги нямах.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                    Евго,
                    обикалям София за пореден ден пълно с жени бе човек, що не ги виждаш?
                    Гледам всякакви възрасти и визиии, красиви и не толкова, високи, ниски, слаби, пухкави...
                    Хапнах до Сан Стефано плаза ми то само жени, всякакви .

Съгласих се. Морето ли нещо не им харесва, но София пращи по шевовете от жени, обаче..., абе - не пускат - и не пускат!

Хапнах в едно заведенийце от "гоз(т)бите на баба". Вкусотия!
                    Е, кощунство щеше да бъде, ако на излизане не бях се спрял, за да похваля двете дами! И веднага събрах усмивки и благодарности. Ако човек пожелае - спокойно може да продължи с нищо неангажиращ разговор, но преди това изобщо не пускаха. Изхитриха се тия жени - все да ги ухажваш искат! Ти я питаш директно - ама нали ще ми дадеш, а тя не знаела какво имам предвид. Ти уточняваш, че трябва да си паснете, което иска от нея да ти пусне, а тя се прави на ударена с мокър парцал и съвсем сериозно те пита: ама, къде да го пусна!

​​​​​​​Цакат ни с топла бира отсЕкъде! А, на нашите плещи е легнала сериозната задача да оправим демографския дисбаланс. На дамите изобщо не им пука: вятър ги вее на бял кон!

Коментар

Също така може да си направи човек малко татуси, за красота и един дебел ланец. За по-модерна визия.

Няма нужда мъжът да се прави на такъв ,какъвто не е.Татуировки си правят пандизчиите,а дебели ланци слагат циганите и нискочелите тъпаци.
                      Жените трябва да те харесват за това, което си,а не за това, че се представяш за какъвто не си.
                      Добрата визия,стегната фигура, модерно облекло и най-вече самоувереност са достатъчни да те харесат жените.В твоя случай имаш и бонус,щото си висок, а жените харесват високи мъже.
                      Last edited by mirodes; 10.07.2023, 17:23.

Коментар

Нали ти казах, че правя често секс.

Един възпитан човек никога не си позволява твоя стил и твоя език на писане.
                        Правиш секс с вятъра ,а ако правиш , кво стеняш в тоя форум като вдовица за ... хляба бре . Тая не искала , оная еди ква си била , кога ще кажеш треснах бахти пичока . Сто страници стенание , но иначе често правил секс .... За шамари ревеш ти ....

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Бате Радко-не е толкова трудно колкото си мислиш.Слагаш фланелката с мускулите,бръснеш се гола глава,пускаш набола брада ,вървиш наперено ,заглеждаш жените и те също почват да те заглеждат.Особено тия над 35-40 години.
                          Също така може да си направи човек малко татуси, за красота и един дебел ланец. За по-модерна визия.

Коментар

Но не върви да ги закачаш по улиците, както правят в Италия и Испания.

На мен едно птиче ми каза, че купонджийката е изперкала от липсата на секс.
                            Преди време ти писах, че не ме интересува личния живот на хората.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Тва птиченце го утрепай , ялово е . Ти от какво си изперкал , нали от липса на секс бе !
                              Нали ти казах, че правя често секс.

Един възпитан човек никога не си позволява твоя стил и твоя език на писане.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ай ся, като много знаеш, пробай да свалиш някоя, както си крачи по улицата
                                Бате Радко-не е толкова трудно колкото си мислиш.Слагаш фланелката с мускулите,бръснеш се гола глава,пускаш набола брада ,вървиш наперено ,заглеждаш жените и те също почват да те заглеждат.Особено тия над 35-40 години.

Коментар

Working...
                                X