Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
От старопланински легенди разбира наш Миро, пък ти му се връзвай на фантазиите. Сега чета пет страници назад творчество и умирам от смях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Добро утро,
Интересен момент е, че тези жени, с които съм искал да имам нещо общо и сме излизали на срещи или сме контактували с цел да се вземем, но не е станало, в 70 % си остават госпожици без мъж и деца. 2 от тях успяха да родят на 40+ - те са изключеията.
И не харесвам, когато една връзка се основава на комерсиален интерес и мъжът постоянно да плаща.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
Интересно, във Турция, СА, Пакистан, Куба, Индия, Индонезия, Африка, мъжете нямат проблеми със жените, липсват толкова силни джендърски и гейско-лесбийски влияния.
Жените нямат проблем кога, КАК и къде да правят секс със мъжете.
Семействата имат поне две+ деца и обикновено старите родители живеят заедно със младите, давайки им съвети и помагайки със чистенето и гледането на децата.
Съществува респект към най-възрастните, съседите, учителите, родителите и докторите.
Децата не са със пропити джендърски политики, жените не се развеждат толкова много - а би трябвало да е обратно, нали там е лошо място за живеене, според прогнилата Западна общност.
Нямат толкова Айфони и нови коли, но живота си върви
Съответно, всичко е обратно и зле на Запад във тия по-горе описани аспекти и не само.
Това е целенасочено, семейството да се разбие, после Индивида се контролира по-лесно.
Превръщат хората във недоволни и изнервени бройлери, който пък после посягат на достъпната дрога, алкохол и джънк храна.
Тласкат ги към замърсените, гъстонаселени и шумни, отчуждени, скъпи големи градове.
Поради високия стандарт там, Индивида е принуден да вземе поне един кредит за нещо си.
Поголовни са обездвижването, депресиите, престъпноста и стреса.
Ето, това е лъскавия и бленуван неолиберален Запад.
От бясното въртене във въртележката на живота, петдесетгодишният Индивид прилича на чувал, има десетина болести, кожата е сбръчкана, децата които трябва да помагат или не съществуват или самите са безпарични и нямат време, нито желание да помагат.
- 1 like
Коментар
-
Мисля, че Миро доста разбира от жени и знае кое е хубавото, добра домакиня и тигрица в леглото.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Спори се какъв е точно генотипа ни.
Обаче българският мъж има много общо с турчина, в битов план и като манталитет. Пачангата само се заяжда с мен и аз му пожелах нещо.......той помни какво,
А в последно време, с дърварската мода, младият български мъж много прилича на арабин,
А модата винаги е временна.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Вчера в магазина случайно бях на опашка с един приятел от социалните мрежи - аз съм писал за него, той също често носи ланец и много държи на външия си вид, с тен, с хубави дрехи, жена му също е така. Ланецът загатва, че мъжът има пари. Стига да не го носиш като циганите.
Скоро ще се обръсна нула номер и няма да ползвам техника на плажа,
Купих си 15 книги тези дни - предимно класики и стойностни. Някой съм ги чел, но ги нямах.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Няма нужда мъжът да се прави на такъв ,какъвто не е.Татуировки си правят пандизчиите,а дебели ланци слагат циганите и нискочелите тъпаци.
Жените трябва да те харесват за това, което си,а не за това, че се представяш за какъвто не си.
Добрата визия,стегната фигура, модерно облекло и най-вече самоувереност са достатъчни да те харесат жените.
Скоро ще се обръсна нула номер и няма да ползвам техника на плажа,
Купих си 15 книги тези дни - предимно класики и стойностни. Някой съм ги чел, но ги нямах.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеЕвго,
обикалям София за пореден ден пълно с жени бе човек, що не ги виждаш?
Гледам всякакви възрасти и визиии, красиви и не толкова, високи, ниски, слаби, пухкави...
Хапнах до Сан Стефано плаза ми то само жени, всякакви .
Съгласих се. Морето ли нещо не им харесва, но София пращи по шевовете от жени, обаче..., абе - не пускат - и не пускат!
Хапнах в едно заведенийце от "гоз(т)бите на баба". Вкусотия!
Е, кощунство щеше да бъде, ако на излизане не бях се спрял, за да похваля двете дами! И веднага събрах усмивки и благодарности. Ако човек пожелае - спокойно може да продължи с нищо неангажиращ разговор, но преди това изобщо не пускаха. Изхитриха се тия жени - все да ги ухажваш искат! Ти я питаш директно - ама нали ще ми дадеш, а тя не знаела какво имам предвид. Ти уточняваш, че трябва да си паснете, което иска от нея да ти пусне, а тя се прави на ударена с мокър парцал и съвсем сериозно те пита: ама, къде да го пусна!
Цакат ни с топла бира отсЕкъде! А, на нашите плещи е легнала сериозната задача да оправим демографския дисбаланс. На дамите изобщо не им пука: вятър ги вее на бял кон!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Също така може да си направи човек малко татуси, за красота и един дебел ланец. За по-модерна визия.
Жените трябва да те харесват за това, което си,а не за това, че се представяш за какъвто не си.
Добрата визия,стегната фигура, модерно облекло и най-вече самоувереност са достатъчни да те харесат жените.В твоя случай имаш и бонус,щото си висок, а жените харесват високи мъже.Last edited by mirodes; 10.07.2023, 17:23.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Нали ти казах, че правя често секс.
Един възпитан човек никога не си позволява твоя стил и твоя език на писане.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Бате Радко-не е толкова трудно колкото си мислиш.Слагаш фланелката с мускулите,бръснеш се гола глава,пускаш набола брада ,вървиш наперено ,заглеждаш жените и те също почват да те заглеждат.Особено тия над 35-40 години.
- 1 like
Коментар
-
Но не върви да ги закачаш по улиците, както правят в Италия и Испания.
На мен едно птиче ми каза, че купонджийката е изперкала от липсата на секс.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Тва птиченце го утрепай , ялово е . Ти от какво си изперкал , нали от липса на секс бе !
Един възпитан човек никога не си позволява твоя стил и твоя език на писане.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ай ся, като много знаеш, пробай да свалиш някоя, както си крачи по улицата
- 1 like
Коментар
Коментар