If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не им говоря, обаче ако на 25 г, като студент парадирах с такива неща и с пари, гарантирано щеше да се хване някое бедно момиче.
Децата на богаташите се женят рано и стават родители рано, примери много.
За жените не е важно колко имаш а какво си склонен да дадеш.Тия апртаменти и да се оженят за теб няма да станат техни.И вместо на първа среща да ги черпиш кафе ,заведи ги на изискан ресторант да покажеш че си ларж.Аз така правя и работи безотказно.Успеваемост имам над 50%
Да ти кажа, че никаква застаряваща лелка не съм. Имаме 3 апартамента в СФ и няколко вили, все аз ги поддържам, върша много мъжка работа и това ми е като спорт, нямам корем. Като взема да работя по цял ден, тениската ми е все мокра. Но така се вдига тестостерона.
Ти на жените на първа среща ако им говориш за апартаментите дет имаш , не очаквай някоя свястна жена да се навие.
Да ти кажа - и ти не си съвсем прав. Проклетото ми псе яде и крем брюле/ако се докопа до него/ и шкембе чорба, а за джиджи папа първо се нарежда до масата сутрин в събота или неделя.
Наздраве!
П.П. По физиология на животните изучавахме разликите между химичния състав на месото при домашните животни и дивеча. Основно в протеините и аминокиселините. Разликата беше значителна.
Това се дължи донякъде на факта, че дивите животни се хранят с храна, която в повечето случаи сами си избират. Темата е дълга.
В подкрепа на П.П. - то, мисля, че ако паднем жертва на някой лъв, той ще хване алцхаймер.
Наздраве!
Да ти кажа, че никаква застаряваща лелка не съм. Имаме 3 апартамента в СФ и няколко вили, все аз ги поддържам, върша много мъжка работа и това ми е като спорт, нямам корем. Като взема да работя по цял ден, тениската ми е все мокра. Но така се вдига тестостерона.
Значи си корава лелка!?
Сега след като приключи любимия сериал...... какво следва?
Да ти кажа - не си съвсем права. От всички бозайници само човекът яде крем брюле, шкембе чорба и пържени филийки. Това е достатъчно да погледнем и какво още яде, което никой друг бозайник не близва. Ще видим, че единствената естествена храна, която поема, е когато си смуче пръста.
Наздраве!
Да ти кажа - и ти не си съвсем прав. Проклетото ми псе яде и крем брюле/ако се докопа до него/ и шкембе чорба, а за джиджи папа първо се нарежда до масата сутрин в събота или неделя.
Наздраве!
П.П. По физиология на животните изучавахме разликите между химичния състав на месото при домашните животни и дивеча. Основно в протеините и аминокиселините. Разликата беше значителна.
Това се дължи донякъде на факта, че дивите животни се хранят с храна, която в повечето случаи сами си избират. Темата е дълга.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Хахаха-а какво са яли нашите предци стотици хиляди години през ледниковите периоди,а и преди това?Домати и картофи или САМО месо.Израелски учени са направили изследвания, че в последните 2,5 милиона години хората и техните предци са били изключително месоядни.
Растенията не искат да ги ядеш. Но за разлика от животните нямат рога,зъби,копита.И се защитават с отровни вещества в себе си.Не случайно пандите ядат само бамбук, а коалите само евкалипт. Щото организма им не може да преработва безопасно други растения. И човешките организми са настроени да ядат месо в течение на 2.5 милиона години .
Има много случаи на млади хора, които са вегетарианци и вегани ,които умират млади или тежко се разболяват.И същевременно хора,преодоляват тежки заболявания като започват да ядат само месо,яйца и масло.
Трябва и малко зеленчуци/плодове - тиквички, краставици, авокадо, маслини, пиперки и риба поне 2 пъти седмично най-добре дребна да не са натрупали токсини/живак. Ако не ти забранят докторите и всякаква зелена трева, домати, сезонни плодове макс 1 шепа/бройка на ден.
Хората се храним да напълним търбуха, не да си набавим хранителни вещества - витамини и минерали. Това е най-големия пропуск на обучението и на 40г сме развалини. Механизма за компенсиране изнемогва и тялото се предава/разболява
Той е малко див и с неговата професия все на път, не може да си намери жена. Сега се занимава с някаква леля, която е срещнал във ф.б. преди няколко години.
Коментар