If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Наскоро гледах едно клипче в ютюб- в изследване обхващащо хиляди жени най- важното нещо което търсеха в мъжа за сериозна връзка беше СТАБИЛНОСТ( и финансова и по принцип) а при външния вид на мъжа най- важното бяха РЪЦЕТЕ
все пак члена е твърд до време. Дали ще е 1 час, 3 часа или 5 мин зависи от годинките, питиетата ама пръстенцата са твърди винаги .
Все съм чувал че я НОСЯТ на ръце ЖЕНАТА а не на член
Ако може, още един път, да спреш да ме коментираш.
Пиши за твоите "старчески" неща, хобита и интереси,
Благодаря за комплимента, "младежо"! ))
Кавичките в определените от теб като "старчески" неща - са показателни.за тълкуване на квалификациите за "старчески" и "младежки" - около 45-те! ))
Още по-красноречиво би било, ако напиша, че твоите "младежки" неща са ми неразбираеми, което мнение - изразяват и други съфорумци.
Добре е да бъдеш доста по-самокритичен. Необходимо е да живееш в настоящето. Огледай се около себе си и ще разбереш, че младежката възраст отдавна е преминала край теб.
И, разбира се - в това няма нищо лошо. Всяка възраст има своите предимства!
Е, да де, съгласих се с теб: младежите, които са над 45 са особен вид младежи, а дамите ОКОЛО тая възраст - са перфектни!
Молим ви, главният герой е културен и възпитан, висок, има библиотека с хубави книги, облича се в костюми.......не би участвал в такива упадачни игри..
Що народ след няколко питиета, сваля сакото и разкъсва ризата...
Молим ви, главният герой е културен и възпитан, висок, има библиотека с хубави книги, облича се в костюми.......не би участвал в такива упадачни игри..
Наскоро гледах едно клипче в ютюб- в изследване обхващащо хиляди жени най- важното нещо което търсеха в мъжа за сериозна връзка беше СТАБИЛНОСТ( и финансова и по принцип) а при външния вид на мъжа най- важното бяха РЪЦЕТЕ
Евго, не се занимавам с теб, защото не те познавам. Споменавам твоя артистичен псевдоним, за да се сещаме за какво иде реч, когато плюеш дамския състав.
В тоя смисъл - изобщо не говоря за реален човек, а за герой в тема, който споделя свои мисли и усещане за живота. Именно този герой от нета е, който търси и намира съвети тук
В заключение: съветите и мненията, които героят получава - мога да се харесат, или - не, но щом са по правилата на форума, без обиди и цинизми - те са точно по темата.
Отговор: от днес - нататък не мисля да спирам участието си в темата, а също и в подтемата за Евго и неговите бъдещи свалки.
Ако може, още един път, да спреш да ме коментираш.
Пиши за твоите "старчески" неща, хобита и интереси,
Ще може ли да не се занимаваш с мен и да не ме анализираш от днес нататък?
Евго, не се занимавам с теб, защото не те познавам. Споменавам твоя артистичен псевдоним, за да се сещаме за какво иде реч, когато плюеш дамския състав.
В тоя смисъл - изобщо не говоря за реален човек, а за герой в тема, който споделя свои мисли и усещане за живота. Именно този герой от нета е, който търси и намира съвети тук
В заключение: съветите и мненията, които героят получава - мога да се харесат, или - не, но щом са по правилата на форума, без обиди и цинизми - те са точно по темата.
Отговор: от днес - нататък не мисля да спирам участието си в темата, а също и в подтемата за Евго и неговите бъдещи свалки.
Коментар