IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
    Не бе, метафората с гейзер е доста сполучлива, а и - с горещ гейзер - още по..., но нещата са доста по-прозаични и се случват по-близо до нас. Във Виена се случват тия събития.
    Сигурен съм, че българите, представени в чужбина са много по-единни и сплотени, като общност, която оцелява във враждебна среда. Това беше мотивът, а фактът, че някой не харесваЛ дамите, които намират време и реално се товарят с народните танци (над служебните и домашни задължения и грижи за децата) - това може да бъде определено като синдром на Евго (непознат все още в медицината).
    Ще може ли да не се занимаваш с мен и да не ме анализираш от днес нататък?

Коментар

• Може ли представителките на нежния пол да отговорят на въпроса в заглавието на темата?

Коментар

• Не бе, метафората с гейзер е доста сполучлива, а и - с горещ гейзер - още по..., но нещата са доста по-прозаични и се случват по-близо до нас. Във Виена се случват тия събития.
        Сигурен съм, че българите, представени в чужбина са много по-единни и сплотени, като общност, която оцелява във враждебна среда. Това беше мотивът, а фактът, че някой не харесваЛ дамите, които намират време и реално се товарят с народните танци (над служебните и домашни задължения и грижи за децата) - това може да бъде определено като синдром на Евго (непознат все още в медицината).

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
          предполагам, че обсъждаме някое голо хоро
          След като има такъв заряд от емоцията, голо ще да е. Около топъл исландски гейзер.

Коментар

• предполагам, че обсъждаме някое голо хоро
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Silveto Разгледай мнение

Знаете ли колко сте прав във всичко, което сте написали. В танца на народната музика, човек оставя сърцето си, музиката го превзема до степен на припадък и болки в краката. Но, заряда, заряда от емоцията се крие във всичко!
              Не може човек да не е прав, ако регистрира със сетивата си всичко това, което е преживял в една зала, която - по съвместителство - в един момент се превръща в зала за танци.
              Залата, в която потта се лее и това не е отблъскващо, а точно привлича. Все пак, всеки разсъждава по свой начин, когато говори за народни танци и асоциациите, които те създават.

Това са изключително издръжливи и жизнени млади дами, образовани, интелигентни, красиви, но - в конкретния случай, по подтемата - има хора, които не харесват подобни изпълнения, свързани с народни танци. Всеки има право на свои предпочитания и "връзки" от "извора" (от нета и от социалните мрежи)...

Такива наши ритми не съм чувал у нас (за съжаление!). Те гарантират жив българския дух и единство - за съжаление в България говорим по-скоро за разединение... (реалности)

Коментар

• Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнение

Извинявай, но за танци или за секс пишеш...?
                Естествено е, че танците са метафора. Ти да не искаш да пише как се е разглобила скоростната кутия на колата от едното учестено дишане?

Коментар

• Първоначално изпратено от Silveto Разгледай мнение

Знаете ли колко сте прав във всичко, което сте написали. В танца на народната музика, човек оставя сърцето си, музиката го превзема до степен на припадък и болки в краката. Но, заряда, заряда от емоцията се крие във всичко!
                  Извинявай, но за танци или за секс пишеш...?

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Такива млади дами (под 40-те) ходят на народни танци, такъв жар влагат в танца, толкова различни, сложни стъпки, които не се учат за ден, нито пък - за месец.... Очевидно изразходват натрупана енергия и правят това с желание и усмивки. Свързани са в неразбираеми за всеки приятелски отношения. Имат свое усещане за света.

Такива дами не биха погледнали всеки, но е възможно да си падат по счетоводство и контрол...
                    Повече от красива

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение

То хубаво, ама където не ходят лелки.....дали записват чичаци
                      За народните танци си в грешка, но там трябва да чуваш музиката.
                      ​​​​​
                      абе, музиката.. фаща се тама между момите и почва да рипа
                      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение

​​​​​

Такива млади дами (под 40-те) ходят на народни танци, такъв жар влагат в танца, толкова различни, сложни стъпки, които не се учат за ден, нито пък - за месец.... Очевидно изразходват натрупана енергия и правят това с желание и усмивки. Свързани са в неразбираеми за всеки приятелски отношения. Имат свое усещане за света.

Такива дами не биха погледнали всеки, но е възможно да си падат по счетоводство и контрол...

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Аз й писах няколко пъти после (дори наскоро), но не отговаря и се прави на отрепана.

Беше дошла неглиже на срещата и нарочно не си даде телефона.

Струва ми се, че не е била с мъж, защото е притеснителна и малко нервна (искала да крещи, да ходи на опера и на рок концерт, аз я каних на роматичен филм в мола, ), изобщо не е обиграна, има снимки само с брат си и семейството си, майка й е учителка.

Относно коментара на Мико, ще се записвам на танци, където не ходят лелки. Няма да са народни танци.
                          ​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

Знам следния лаф по темата: След влак, акция и жена не се тича. Като не ще, майната и. Има хиляди други! Един алфа мъжкар не тича зад женската.
                            А един алфа мъжкар дали ще търси съвети и подкрепа в анонимен форум?

По-скоро говорим за омега мъжлета

Коментар

• Много и различни идеи за това, как да се държим с дамите - от актьора Роуън Аткинсън:

https://www.vbox7.com/play:27152d93?...ites&id=319496

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Аз й писах няколко пъти после (дори наскоро), но не отговаря и се прави на отрепана.

Беше дошла неглиже на срещата и нарочно не си даде телефона.

Струва ми се, че не е била с мъж, защото е притеснителна и малко нервна (искала да крещи, да ходи на опера и на рок концерт, аз я каних на роматичен филм в мола, ), изобщо не е обиграна, има снимки само с брат си и семейството си, майка й е учителка.

Относно коментара на Мико, ще се записвам на танци, където не ходят лелки. Няма да са народни танци.
                                ходи на КИЗОМБА, една бивша води такива. 90% са около 30-ка
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X