Първоначално изпратено от mikomikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Не бе, метафората с гейзер е доста сполучлива, а и - с горещ гейзер - още по..., но нещата са доста по-прозаични и се случват по-близо до нас. Във Виена се случват тия събития.
Сигурен съм, че българите, представени в чужбина са много по-единни и сплотени, като общност, която оцелява във враждебна среда. Това беше мотивът, а фактът, че някой не харесваЛ дамите, които намират време и реално се товарят с народните танци (над служебните и домашни задължения и грижи за децата) - това може да бъде определено като синдром на Евго (непознат все още в медицината).
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениепредполагам, че обсъждаме някое голо хоро
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silveto Разгледай мнение
Знаете ли колко сте прав във всичко, което сте написали. В танца на народната музика, човек оставя сърцето си, музиката го превзема до степен на припадък и болки в краката. Но, заряда, заряда от емоцията се крие във всичко!
Залата, в която потта се лее и това не е отблъскващо, а точно привлича. Все пак, всеки разсъждава по свой начин, когато говори за народни танци и асоциациите, които те създават.
Това са изключително издръжливи и жизнени млади дами, образовани, интелигентни, красиви, но - в конкретния случай, по подтемата - има хора, които не харесват подобни изпълнения, свързани с народни танци. Всеки има право на свои предпочитания и "връзки" от "извора" (от нета и от социалните мрежи)...
Такива наши ритми не съм чувал у нас (за съжаление!). Те гарантират жив българския дух и единство - за съжаление в България говорим по-скоро за разединение... (реалности)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнение
Извинявай, но за танци или за секс пишеш...?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silveto Разгледай мнение
Знаете ли колко сте прав във всичко, което сте написали. В танца на народната музика, човек оставя сърцето си, музиката го превзема до степен на припадък и болки в краката. Но, заряда, заряда от емоцията се крие във всичко!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Такива млади дами (под 40-те) ходят на народни танци, такъв жар влагат в танца, толкова различни, сложни стъпки, които не се учат за ден, нито пък - за месец.... Очевидно изразходват натрупана енергия и правят това с желание и усмивки. Свързани са в неразбираеми за всеки приятелски отношения. Имат свое усещане за света.
Такива дами не биха погледнали всеки, но е възможно да си падат по счетоводство и контрол...Повече от красива
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
То хубаво, ама където не ходят лелки.....дали записват чичаци
За народните танци си в грешка, но там трябва да чуваш музиката.
препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
То хубаво, ама където не ходят лелки.....дали записват чичаци
Такива млади дами (под 40-те) ходят на народни танци, такъв жар влагат в танца, толкова различни, сложни стъпки, които не се учат за ден, нито пък - за месец.... Очевидно изразходват натрупана енергия и правят това с желание и усмивки. Свързани са в неразбираеми за всеки приятелски отношения. Имат свое усещане за света.
Такива дами не биха погледнали всеки, но е възможно да си падат по счетоводство и контрол...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз й писах няколко пъти после (дори наскоро), но не отговаря и се прави на отрепана.
Беше дошла неглиже на срещата и нарочно не си даде телефона.
Струва ми се, че не е била с мъж, защото е притеснителна и малко нервна (искала да крещи, да ходи на опера и на рок концерт, аз я каних на роматичен филм в мола, ), изобщо не е обиграна, има снимки само с брат си и семейството си, майка й е учителка.
Относно коментара на Мико, ще се записвам на танци, където не ходят лелки. Няма да са народни танци.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Знам следния лаф по темата: След влак, акция и жена не се тича. Като не ще, майната и. Има хиляди други! Един алфа мъжкар не тича зад женската.
По-скоро говорим за омега мъжлета
Коментар
-
Много и различни идеи за това, как да се държим с дамите - от актьора Роуън Аткинсън:
https://www.vbox7.com/play:27152d93?...ites&id=319496
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз й писах няколко пъти после (дори наскоро), но не отговаря и се прави на отрепана.
Беше дошла неглиже на срещата и нарочно не си даде телефона.
Струва ми се, че не е била с мъж, защото е притеснителна и малко нервна (искала да крещи, да ходи на опера и на рок концерт, аз я каних на роматичен филм в мола, ), изобщо не е обиграна, има снимки само с брат си и семейството си, майка й е учителка.
Относно коментара на Мико, ще се записвам на танци, където не ходят лелки. Няма да са народни танци.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
Коментар