Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
И аз не харесвам мастика.
Едното уиски е зелено Гленфидич, а другото е Old Smuggler.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Преди години отиваме на кръчма със сестра ми, зет ми и по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието.
Мъжете си поръчват ракия, аз - ром, а сестра ми скромно - една голяма мастика. Сервитьорът се видя в чудо, а физически по-силните представители на човешкия род се стресираха.
Язък, викат, за копринените рокли, високите трандафори и прическите, с които сте се издокарали.
Наздраве!препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Бива я и е почтена,
В отминалите времена сме произвеждали гроздова, сливова, кайсиева и джанкова ракия.
А ти какви питиета предпочиташ?
аз се наливам с бири и винопрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Преди години отиваме на кръчма със сестра ми, зет ми и по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието.
Мъжете си поръчват ракия, аз - ром, а сестра ми скромно - една голяма мастика. Сервитьорът се видя в чудо, а физически по-силните представители на човешкия род се стресираха.
Язък, викат, за копринените рокли, високите трандафори и прическите, с които сте се издокарали.
Наздраве!
Па и после мноо рипаше бибатаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
какви са уискитата
тая мастика за какво я държиш
аз бих се изплашил от жена, която пие мастика
забутай ги с ракията най-отзад, да не се виждат
и зареди малко женски питиета на преден план
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
-
а така.
а колежката бива ли я
В отминалите времена сме произвеждали гроздова, сливова, кайсиева и джанкова ракия.
А ти какви питиета предпочиташ?Last edited by Evgo; 07.12.2023, 17:15.
Коментар
-
И аз не харесвам мастика.
Едното уиски е зелено Гленфидич, а другото е Old Smuggler.
Имаме много бутилки мерло (преди имахме голямо лозе), няколко коняк и Метакса (подарявана, но не я харесвам).
P.S. Пичът е готин, между другото.
а колежката бива ли япрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
какви са уискитата
и зареди малко женски питиета на преден план
Едното уиски е зелено Гленфидич, а другото е Old Smuggler.
Last edited by Evgo; 07.12.2023, 17:41.
Коментар
-
Имам 2 уискита, мастика, ракия и червени вина. Накупил съм и доста бонбони.
Но за сезона най-върви червено вино. Но ще го пия с мярка, за да няма засечки.
Коктейли ще се науча да правя пролетта. Наскоро черпих с домашен кекс, една колежка занесла на мъжа си, а той много го харесал и ми изпрати благодарност по нея,
и зареди малко женски питиета на преден планпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
За бонбоните вземи някоя бутилка коначе, но гледай да е поне VSOP. С него можеш да почерпиш мъжа на колежката, предполагам пак ще е благодарен...
нищо чудно да зареже колежката и да се пренесе при евгопрепоръка е
- 5 Харесвания
Коментар
-
Коктейли ще се науча да правя пролетта. Наскоро черпих с домашен кекс, една колежка занесла на мъжа си, а той много го харесал и ми изпрати благодарност по нея,Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 3 Харесвания
Коментар
-
Коктейли ще се науча да правя пролетта. Наскоро черпих с домашен кекс, една колежка занесла на мъжа си, а той много го харесал и ми изпрати благодарност по нея,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Ти хубаво си пуснал концерт, ама шкафа зареди ли?
Ако не си...ще се караме, че не спазваш протокола. Навремето имах и такава процедура - вика се експерт оценител - първо се правеше инвентаризация и дали всичко вътре е по стандарт. А после, дали чаршафите са изгладени и добре опънати.
В началото имах големи проблеми с опазването на асортимента, но впоследствие му намерих цаката. Номера е да купуваш бутилки, които жените обичат, но ти не близваш. Такива коктейли съм се научил да приготвям от тубата, че след няколко, дори балкански войвода ще е на шпагат.
Така де, иначе как ще я провериш дали наистина е свястна? Кат й омешаш едно хубаво и прибавиш подходящо мезе, става досущ като серум на истината - всичко си казват от-до. Стигне ли се до тоя етап, макар и трудно, трябва да стоиш, без поклащане и да мериш точно.
Гледай само да не си като един приятел, който притваря очи и пуска оптиката, ту с едното око, ту с другото - не съм доктор, но предполагам, че термина е алкохолен астигматизъм. Както и да е...
Устискаш ли, веднага след това идва момента за присъдата - колко да трае договора. Ти нали беше банкер? - Значи, лесно ще се оправиш в тая част със сметките. После като в Коледните приказки - яли пили и се веселили, а някои се умножили. Чак и рима докарах.
Айде намирай оценител с дълга коса, приложи написаното и чакаме да споделиш.
- 1 like
Коментар
Коментар