IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Не са толкова стари.

Ако е имало вагинална сухота, не е било много хубаво.

На мен не ми се прави безразборен секс, особено с жени, които много не харесвам.

На един приятел на моите години, след 15 г, търсене, вече му се нареждат нещата много добре и ще става баща.
    Понеже сега се прибирам от съботно тичане в парка, да те питам - ти спортуваш ли по паркове?
    Има жени и там.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Едната е на 60 .Другата на 53.
      Не са толкова стари.

Ако е имало вагинална сухота, не е било много хубаво.

На мен не ми се прави безразборен секс, особено с жени, които много не харесвам.

На един приятел на моите години, след 15 г, търсене, вече му се нареждат нещата много добре и ще става баща.

Коментар

Те и евго го аресват бабите. И той кат тях гледа турски сериали, изповядва османски ценности от 15век. Със султани, аги и безправни жени. Таквиз има все още само при братята и ги продават на пазарите. Лошото че и там не може да се вреди - искат 6-цифрени суми, а не най-много мешана скара.
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

щом и годините им знаеш,
          имАло е нещо
          препоръка е

Коментар

Тези баби над 60 г ли са?

Много е хубаво, че все още искаш крехко агнешко, а не стара коза.

Евго, все с голямата... библиотека се хвалиш (в единият от трите апартамента, които ВИЕ имате,... но, "голямото" число, разделено на три - е равно на ... малка библиотека, пред която дори е срамно да застанеш за снимка!)...

Колкото и малка да е библиотеката за трите ВИ апартамента, в нея СТЕ пропуснали класикА - Хайтов, с неговите "Мъжки времена"... Значи, класикът казва нещо, удивително точно, което е валидно и за теб : "Едно е да ти се ИСКА ("крехко агнешко"), друго е да можеш (в случая - да го мотивираш), а трето и четвърто - да го направиш (крехкото агнешко, но извън социалните мрежи, разбира се! )!"

Та, Евго - и ти не си преставал да ни убеждаваш, че - като човек (на 48-49 г. - една много добра възраст, за да бъдеш вече дядо!) от 21 век - и - отново, и отново ни убеждаваш, че на теб ти се иска "крехко агнешко, а не стара коза"... Ти отиваш и по-натам в "искането" ти: "крехкото агнешко" - все по често може да бъде от ... двата пола, а и - както се вижда- от всички останали полове.

"Едно е да ти се ИСКА, друго - ..." - попълни си библиотеката! Без Хайтов си нищо! Не, че с него би имал оправдание!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Традицията повелява:
              1. При годеж се подарява пръстен с камък и той се носи на дясната ръка, на безименният пръст.
              2. При сключване на брак над този пръстен си слага брачна халка.
              3. Когато първото дете навърши година, над халката отново се слага пръстен като халка, покрит със ситни камъчета.
              Ама кой ли ти спазва сега традициите!?
              Наздраве!
              Доколкото ми е известно се носи на лява ръка ?

Коментар

Коментар

Имам един приятел седи денонощно в тоя тиндър и е онодил окромна бройка баби.Ама аз ако искам баби и без тиндър мога.Ама не искам.Даже тука в квратала имам 3 фенки. 2 баби и една по- млада ,към 40 години.Хубава е ама проста.А аз като видя проста жена и приземявам самолета.

Коментар

......Даже тука в квратала имам 3 фенки. 2 баби и една по- млада ,към 40 години.Хубава е ама проста.А аз като видя проста жена и приземявам самолета.

Може пък да се окаже неочаквано добра за аварийно приземяване...

Коментар

Не знам от къде знаеш за тези традиции.

В днешно време жените носят само халка и годежен пръстен, но обикновено на 2-те ръце по един пръстен.

Някои имат и повече.

Преди 1990 г. нямаше много златарски ателиета и бабите ми нямаха златни пръстени, въпреки че имаха пари. И бяха скормни и народни жени.
                      Традициите вече не са това, което са били. И аз не ги спазвам.
                      Наздраве!

П.П. Традицията още повелява, когато жената остане вдовица, трябва да премести брачната халка на безименния пръст на лявата ръка. Но при ничие на клюкарници като фейсбук и инстаграм, такива условности не са необходими.
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

знам,
                        закачка да върви

пусна ли си тиндър
                        Имам един приятел седи денонощно в тоя тиндър и е онодил огромна бройка баби.Ама аз ако искам баби и без тиндър мога.Ама не искам.Даже тука в квратала имам 3 фенки. 2 баби и една по- млада ,към 40 години.Хубава е ама проста.А аз като видя проста жена и приземявам самолета.
                        Last edited by nradev1111; 17.05.2024, 21:38.

Коментар

знам,
                          закачка да върви

пусна ли си тиндър
                          За чии ми е тиндър?Аз съм на принципа око да види ръка да пипне.

Коментар

Купувал съм за собствено ползване
                            знам,
                            закачка да върви

пусна ли си тиндър
                            препоръка е

Коментар

ти и с имотите така. не си купувал,
                              но си останал с впечатление
                              Купувал съм за собствено ползване

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Традицията повелява:
                                1. При годеж се подарява пръстен с камък и той се носи на дясната ръка, на безименният пръст.
                                2. При сключване на брак над този пръстен си слага брачна халка.
                                3. Когато първото дете навърши година, над халката отново се слага пръстен като халка, покрит със ситни камъчета.
                                Ама кой ли ти спазва сега традициите!?
                                Наздраве!
                                Не знам от къде знаеш за тези традиции.

В днешно време жените носят само халка и годежен пръстен, но обикновено на 2-те ръце по един пръстен.

Някои имат и повече.

Преди 1990 г. нямаше много златарски ателиета и бабите ми нямаха златни пръстени, въпреки че имаха пари. И бяха скормни и народни жени.

Коментар

Working...
                                X