Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Last edited by nradev1111; 10.12.2023, 03:36.
- 1 like
-
Коментарите от едни (а защо не - самата отрицателна реакция и дори отвращението) - могат да бъдат търсен ефект от други.
Коментирайте и разказвайте. Възмущавайте се - още по-добре!... Очевидно - въображението чрез нета може да бъде стимулирано по много и различни начини (например в реален диалог, с реални участници и в реално време - "на живо"). И все повече лъсва истината,
"Тия и тия ми харесват, защото са млади (като мен!)"
"Боже! Колко мъка има по този свят, Боже!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Те не са по тези неща, въпреки че той се бъзика, че като нищо ще поязди хубаво мъжко конче.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Благодарност от мъжа и викаш! Ако те поканят у тях с к,ва ли нагласа ще отидеш?!
Други питиета, които жените харесват, са бяло вино, розе, пиня колада, коняк и бадемов аперитив.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
знаех си, че си народен човек
аз съм човек от народа
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Благодарност от мъжа и викаш! Ако те поканят у тях с к,ва ли нагласа ще отидеш?!
Почти съм сигурен, че колежките ми имат по-големи библиотеки, ама си ги пазят и от време на време забърсват паяжините...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
браво на колежката
аз се наливам с бири и вино
- 1 like
Коментар
-
Имам 2 уискита, мастика, ракия и червени вина. Накупил съм и доста бонбони.
Но за сезона най-върви червено вино. Но ще го пия с мярка, за да няма засечки.
Коктейли ще се науча да правя пролетта. Наскоро черпих с домашен кекс, една колежка занесла на мъжа си, а той много го харесал и ми изпрати благодарност по нея,
- 1 like
Коментар
-
И аз не харесвам мастика.
Едното уиски е зелено Гленфидич, а другото е Old Smuggler.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Преди години отиваме на кръчма със сестра ми, зет ми и по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието.
Мъжете си поръчват ракия, аз - ром, а сестра ми скромно - една голяма мастика. Сервитьорът се видя в чудо, а физически по-силните представители на човешкия род се стресираха.
Язък, викат, за копринените рокли, високите трандафори и прическите, с които сте се издокарали.
Наздраве!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Бива я и е почтена,
В отминалите времена сме произвеждали гроздова, сливова, кайсиева и джанкова ракия.
А ти какви питиета предпочиташ?
аз се наливам с бири и вино
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Преди години отиваме на кръчма със сестра ми, зет ми и по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието.
Мъжете си поръчват ракия, аз - ром, а сестра ми скромно - една голяма мастика. Сервитьорът се видя в чудо, а физически по-силните представители на човешкия род се стресираха.
Язък, викат, за копринените рокли, високите трандафори и прическите, с които сте се издокарали.
Наздраве!
Па и после мноо рипаше бибатаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
какви са уискитата
тая мастика за какво я държиш
аз бих се изплашил от жена, която пие мастика
забутай ги с ракията най-отзад, да не се виждат
и зареди малко женски питиета на преден план
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
-
а така.
а колежката бива ли я
В отминалите времена сме произвеждали гроздова, сливова, кайсиева и джанкова ракия.
А ти какви питиета предпочиташ?Last edited by Evgo; 07.12.2023, 17:15.
Коментар
Коментар