IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

    На мен ми прави много лошо впечатление, масово хората в София се мислят за буржоа, всички са много напудрени и пухкави ако мога така да се изразя. Да не се обидят хората от София - естествено, че нямам предвид всички но по заведения и молове ми прави много лошо впечатление това и е масово. Всяка втора жена е поне с напомпани "джуки", намазана с 2кг грим по лицето, всичко трябва да е много показно, едно такова чалгаджииско ми лъха. Мъжете пък всичките са във филма да гледат лошо и да са големи батки, и при мъже и жени всичко трябва да е много марково. Не знам едно такова много повърхностно ми изглежда всичко. Масово разговорите се въртят все около материални неща усмивки няма много-много освен ако нещо не се блъснеш в някой за едно извинете. Гледам да ходя възможно по-рядко.
    за много от жените си прав, че са с джуки,
    но мъжете сме повечето нормални
    само пачанчо гледа лошо

    Коментар


    • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

      не е до ливадите, а до чипът.. иди в изток и виж каква поза е там.. докторската и тн..

      култът към тухлите прави така, че хора притежаващи няколко тухли се вживяват е ролята на манхатънски милионери
      На мен ми прави много лошо впечатление, масово хората в София се мислят за буржоа, всички са много напудрени и пухкави ако мога така да се изразя. Да не се обидят хората от София - естествено, че нямам предвид всички но по заведения и молове ми прави много лошо впечатление това и е масово. Всяка втора жена е поне с напомпани "джуки", намазана с 2кг грим по лицето, всичко трябва да е много показно, едно такова чалгаджииско ми лъха. Мъжете пък всичките са във филма да гледат лошо и да са големи батки, и при мъже и жени всичко трябва да е много марково. Не знам едно такова много повърхностно ми изглежда всичко. Масово разговорите се въртят все около материални неща усмивки няма много-много освен ако нещо не се блъснеш в някой за едно извинете. Гледам да ходя възможно по-рядко.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

        гледал е някоя тв реклама колегата
        иначе бях я позабравил тази дума...бренди...
        Бренди е съкратено наименование на дестилирано вино /или нещо в този смисъл/.
        Преди години ми се наложи да давам бакшиш за добре свършена работа, та прочетох това, онова по въпроса, свързано с Хенеси, Мартел и Реми Мартен.
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

        Коментар


        • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

          Ти, доколкото си спомням си физик. От друга страна - нерде винен дестилат, нерде малцов такъв!?!?
          Всъщност, /пляс по челото/, забравих, че с теб коментари не разменям.
          Не става въпрос за изходния материал за дестилиране, а за умението материала да се дестилира.

          На Острова не са умеели да дестилират и са купували дестилата от Франция, което в някаква степен подтвърждава легендата, която предадох.

          Не съм физик и нямам представа, защо не говориш с мен и какво си забравила или помниш.
          През дедовия ми е.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение
            Когато френците са можели да дестилират, инглезите не са.

            Умението на дестилация идва февропа от юг, от арабските ал-химици, които са правели ал-кохол, и стига до мъгливия Албион на север доста по-късно, и, докато са чакали да се научат, инглезите са внасяли винен дестилат от френците, като тази търговия е била изключителен монопол на кралското семейство, извличали са духа (spirit) на виното и за продукта си са одирали кожи, образно казано.
            Моме.
            Ти, доколкото си спомням си физик. От друга страна - нерде винен дестилат, нерде малцов такъв!?!?
            Всъщност, /пляс по челото/, забравих, че с теб коментари не разменям.
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

            Коментар


            • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

              Тази легенда може да бъде вярна, ако се отнася за брендито. Никак не е подходяща за уискито. Едното се получава от винен дестилат, а другото от зърнен. Губи ми се някъде пресечната точка.
              Колкото до торфа ... Мисля, че на времето са опушвали не самите бъчви, а с торф са изсушавали малца и така уискито е придобивал специфичен вкус. Предполагам, че в Шотландия на места все още спазват тази технология, но това по-скоро са бутикови дестилерии.
              Наздраве!
              Когато френците са можели да дестилират, инглезите не са.

              Умението на дестилация идва февропа от юг, от арабските ал-химици, които са правели ал-кохол, и стига до мъгливия Албион на север доста по-късно, и, докато са чакали да се научат, инглезите са внасяли винен дестилат от френците, като тази търговия е била изключителен монопол на кралското семейство, извличали са духа (spirit) на виното и за продукта си са одирали кожи, образно казано.
              Моме.
              Last edited by Turbolan; 18.12.2023, 21:26.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

                Тази легенда може да бъде вярна, ако се отнася за брендито. Никак не е подходяща за уискито. Едното се получава от винен дестилат, а другото от зърнен. Губи ми се някъде пресечната точка.
                Колкото до торфа ... Мисля, че на времето са опушвали не самите бъчви, а с торф са изсушавали малца и така уискито е придобивал специфичен вкус. Предполагам, че в Шотландия на места все още спазват тази технология, но това по-скоро са бутикови дестилерии.
                Наздраве!
                гледал е някоя тв реклама колегата
                иначе бях я позабравил тази дума...бренди...

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение

                  Означава "Стария контрабандист".

                  Легендата казва, че уискито се е получило при потапяне в морето на бурета контрабанден френски винен дестилат около бреговете на Англия.
                  Така контрабандистите изчаквали удобен момент да ги вдигнат на повърхността и прекарат на брега. Може да е траело месеци.

                  Буретата били от френски ликьор; после ги опушвали за маскировка с торф, най-евтиното гориво тогава.
                  Тази легенда може да бъде вярна, ако се отнася за брендито. Никак не е подходяща за уискито. Едното се получава от винен дестилат, а другото от зърнен. Губи ми се някъде пресечната точка.
                  Колкото до торфа ... Мисля, че на времето са опушвали не самите бъчви, а с торф са изсушавали малца и така уискито е придобивал специфичен вкус. Предполагам, че в Шотландия на места все още спазват тази технология, но това по-скоро са бутикови дестилерии.
                  Наздраве!
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Zeifod Разгледай мнение

                    Взимайте японските
                    Закъснял ти е съвета с десетина години. Тогава можеше и пари да направиш с него. Вече цената е като всяко друго добро уиски.....въпрос на вкус

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

                      Книгите, които купих, са класически и се учат в 10-ти и 11-ти клас и във Вуза (Война на световете, Машината на времето, Граф Монте Кристо и т.н.). Смятам да прочета доста от тях постепенно.

                      Предприемачески дух наистина имам, макар и да не е с огромен замах,
                      Минало е ти е времето за тях, ако ще четеш книги които се учат в училище, прочети събраните съчинения на Йордан Йовков....ще научиш доста за българският натюрел. А за разбиране на политическата обстановка прочети "Строители на съвременна България" от Симеон Радев, много полезно четиво. Както са казали древните "Нищо ново под слънцето"....

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

                        Изглежда имаш предприемачески нюх, а се занимаваш да пълниш библиотеката със стари книги.
                        Книгите, които купих, са класически и се учат в 10-ти и 11-ти клас и във Вуза (Война на световете, Машината на времето, Граф Монте Кристо и т.н.). Смятам да прочета доста от тях постепенно.

                        Предприемачески дух наистина имам, макар и да не е с огромен замах,

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

                          Мерси за инфото.

                          Скъпото уиски ми е подарък за безплатна услуга, която правих.

                          И му спестих поне 300 лв.

                          Old Smuggler е евтино, но не е лошо, има и по-евтини.
                          Изглежда имаш предприемачески нюх, а се занимаваш да пълниш библиотеката със стари книги.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

                            Мерси за инфото.

                            Скъпото уиски ми е подарък за безплатна услуга, която правих.

                            И му спестих поне 300 лв.

                            Old Smuggler е евтино, но не е лошо, има и по-евтини.
                            Взимайте японските

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
                              А Old smuggler е от най- ниския клас.
                              Означава "Стария контрабандист".

                              Легендата казва, че уискито се е получило при потапяне в морето на бурета контрабанден френски винен дестилат около бреговете на Англия.
                              Така контрабандистите изчаквали удобен момент да ги вдигнат на повърхността и прекарат на брега. Може да е траело месеци.

                              Буретата били от френски ликьор; после ги опушвали за маскировка с торф, най-евтиното гориво тогава.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

                                Произнася се се ГленфидиХ.Думата е от ирландски произход.Превежда се "долината на елена" А Old smuggler е от най- ниския клас.
                                Мерси за инфото.

                                Скъпото уиски ми е подарък за безплатна услуга, която правих.

                                И му спестих поне 300 лв.

                                Old Smuggler е евтино, но не е лошо, има и по-евтини.
                                Last edited by Evgo; 10.12.2023, 12:58.

                                Коментар

                                Working...
                                X