IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Допускаш типична за младите хора грешка. Няколко грешки:

1. Млад съм - да го духат възрастните - само след десетина години няма да си толкова млад и с теб ще отнасят идентично - това ти го оставям като храна за размисъл;

2. Знам нещо в строго специализирано направление - да, така е, но … то се изменя със скоростта на светлината - само след десет години ще си морално остарял като Айфон11;

3. Фактът, че знам нещо и арогантно се опитвам да се подигравам на по-възрастни от мен играчи е индикация за ментално късогледство по следните причини - тези играчи могат да ти вкарат гол владеейки друг специфичен спектър от човешкото познание и не проявявайки арогантност към околните удряйки се по гърдите, че имат тези познания. При все това е редно да внимаваш с възрастните хора с развита социална мрежа, дълъг социален запис и специфичен набор от познания;

4. Прост Пример - позволяваш си да иронизираш Мико - а Мико, ако си го подразнил достатъчно и ако е в настроение би могъл да закуси с теб по всяко време;

5. Заключение - огледай се около себе си и се позамисли как се отнасяш към околните.

Арогантността и липсата на домашно възпитание, липсата на уважение към околните in the long run би могло да ти изяде главата.

Лично аз, подобно на ТНМ едва ли ще общувам повече с теб при подобно отношение.

От мен приятен ден.
    Това ще си го закача на стената у дома!

Ще си го чета сегиз-тогиз за поука.
    Кажи само, моля, каква рамка би му отивала?

Би ми се щяло подчертаният англицизъм да е на български, може ли?

Коментар

“Момето” може да ви ги прати статиите. Дайте мейли и сте Фит.

Има и вариант когато ги изтеглих, което бе доста рано за бг поради часовата разлика сайтът все още да е бил оперативен.
      Странно, аз си ги отварям безгрижно и преди и сега....както и да е, на печелившите честито.

П.П. Защо реши, че Torbalan е млад?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Мико, Съни е прекалено умерена. Но аз ще ти го кажа в прав текст - Може ли при така кофти развилата се ситуация, да проявяваш ревност? Да не окъси фазите от един отказ? Загубихме един от нас, а ти си го ударил на самосъжаление и размишление, примесено с вменяване на вина. Запри се малко.
        изобщо не е умерена съни в случая
        първо се опита да му определя възрастта и интелекта
        после, заключи, че круиза било евтино решение
        и някак е разбрала кое е типично и кое нетипично в поведението на мико,
        и там той отнесе наставления

мисля, че някой много силно преживява,
        когато друг го поканят на круиз

мече, и на мен още ми е тъжно за ендерчо, но няма какво друго да правя, освен да го соменавам с добро
        ако не бях спрял пиеньето, със сигурност щях да се наквася оня ден и то от рано.

но живота си върви, круизите и те
        Last edited by ratten; 11.01.2024, 11:04.
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение

Кажи, поне, моля, дали продължаваш да отваряш ЮЗУту бес проблеми?
          Допускаш типична за младите хора грешка. Няколко грешки:

1. Млад съм - да го духат възрастните - само след десетина години няма да си толкова млад и с теб ще отнасят идентично - това ти го оставям като храна за размисъл;

2. Знам нещо в строго специализирано направление - да, така е, но … то се изменя със скоростта на светлината - само след десет години ще си морално остарял като Айфон11;

3. Фактът, че знам нещо и арогантно се опитвам да се подигравам на по-възрастни от мен играчи е индикация за ментално късогледство по следните причини - тези играчи могат да ти вкарат гол владеейки друг специфичен спектър от човешкото познание и не проявявайки арогантност към околните удряйки се по гърдите, че имат тези познания. При все това е редно да внимаваш с възрастните хора с развита социална мрежа, дълъг социален запис и специфичен набор от познания;

4. Прост Пример - позволяваш си да иронизираш Мико - а Мико, ако си го подразнил достатъчно и ако е в настроение би могъл да закуси с теб по всяко време;

5. Заключение - огледай се около себе си и се позамисли как се отнасяш към околните.

Арогантността и липсата на домашно възпитание, липсата на уважение към околните in the long run би могло да ти изяде главата.

Лично аз, подобно на ТНМ едва ли ще общувам повече с теб при подобно отношение.

От мен приятен ден.

Коментар

За протокола. Не позволявам. Архивираме казуса.
            Кажи, поне, моля, дали продължаваш да отваряш ЮЗУту бес проблеми?

Коментар

Сега ще интригантствам

Мико!

Запомних адреса на електронната поща на кака Селеноарана, който тя после изтри!
              Казвай, дали да ти го кажа, докът не съм го забравил!

С нийно позволение, разбира се.
              За протокола. Не позволявам. Архивираме казуса.

Коментар

• Сега ще интригантствам

Мико!

Запомних адреса на електронната поща на кака Селеноарана, който тя после изтри!
                Казвай, дали да ти го кажа, докът не съм го забравил!

С нийно позволение, разбира се.

Коментар

• Доколкото разбрах, загубихме трима от нас.

Изказах моите съболезнования на роднините и близките.

Не се чувствам виновен и за смъртта на изгубен мой състудент, когото погребахме само на 27 години (от десетилетия го споменавам!

И сега някакъв анонимник във форум ми вменява персонална вина за един от трима починали???

Я, малко по-сериозно, моля!

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
                    Нов Армагедон, уважаеми дами и господа!

Психологията ми е толкова слаба страна... Добре, че Съдбата отново ме е помилвала, обаче усещам, че отнякъде заплашително размахва нежно пръстче (Съдба - ж.р. - нищо повече от дама..., пардон - НЕЩО ПОВЕЧЕ от дама!)...

Пак Съдбата ме е предпазила от "изкушението" ... Разменяли са си адреси, а после - са се изтривали...

Доволен съм от Съдбата (под секрет - ако и да е от женски род..., пол..., или - каквото там...)... Щях да ходя на круиз в стил "Армагедон", ама бях предпазен от подобна (огромна) грешка!

Очаквам следващи намеци на Съдбата, но зная, че тя следи всеки мой ход (за Съдбата говоря и уточнявам, защото мислите ми са леко несвързани, по някакви причини... и усещам, че отново гравитирам около гадното - за някои съфорумци - есе... Гадост! ) Боже, развалям вечерта на някои хора! Много съм гаден и трябва да спра по средата на "есето"..., ама пък ми е готино: Животът е хубав! Неочаквано хубав и интересен. В развитие...
                    ​​​
                    И усещам, че за тия думи пръст има вечно коректната в своите действия - Съдба!

Хубава вечер от мен, уважаеми дами и господа!
                    Мико, Съни е прекалено умерена. Но аз ще ти го кажа в прав текст - Може ли при така кофти развилата се ситуация, да проявяваш ревност? Да не окъси фазите от един отказ? Загубихме един от нас, а ти си го ударил на самосъжаление и размишление, примесено с вменяване на вина. Запри се малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
                      Нов Армагедон, уважаеми дами и господа!

Психологията ми е толкова слаба страна... Добре, че Съдбата отново ме е помилвала, обаче усещам, че отнякъде заплашително размахва нежно пръстче (Съдба - ж.р. - нищо повече от дама..., пардон - НЕЩО ПОВЕЧЕ от дама!)...

Пак Съдбата ме е предпазила от "изкушението" ... Разменяли са си адреси, а после - са се изтривали...

Доволен съм от Съдбата (под секрет - ако и да е от женски род..., пол..., или - каквото там...)... Щях да ходя на круиз в стил "Армагедон", ама бях предпазен от подобна (огромна) грешка!

Очаквам следващи намеци на Съдбата, но зная, че тя следи всеки мой ход (за Съдбата говоря и уточнявам, защото мислите ми са леко несвързани, по някакви причини... и усещам, че отново гравитирам около гадното - за някои съфорумци - есе... Гадост! ) Боже, развалям вечерта на някои хора! Много съм гаден и трябва да спра по средата на "есето"..., ама пък ми е готино: Животът е хубав! Неочаквано хубав и интересен. В развитие...
                      ​​​

Микчо,

намери си дама, която ще ти се усмихва безплатно!
                      Някоя на твоите години и акъл...

Егото ти е прекалено необуздано и няма да можеш да издържиш дълго в орбитата на умна жена като Арана!

И... недей да разчиташ на круизи - това е евтино решение и лоша за теб сделка!

С нетипично за теб поведение привличаш неподходящи за теб хора...

Просто - бъди себе си!!!

Коментар

• Нов Армагедон, уважаеми дами и господа!

​​​

Коментар

Дам, тъкмо отворих пощата. Искрени благодарности. Да знаеш, че чат-пат ще те "тормозя" и на мейла.

И отново - голямо благодаря.

Коментар

Пратих. Кажи дали ги получи.
                            Дам, тъкмо отворих пощата. Искрени благодарности. Да знаеш, че чат-пат ще те "тормозя" и на мейла.

И отново - голямо благодаря.

Коментар

достигна, можеш да триеш спокойно. Мерси много пак.
                              Пратих. Кажи дали ги получи.

Коментар

Не е добре да се развяват лични адреси в общ достъп.

Изтрий адреса, след като си сигурна, че посланието е стигнало...
                                Рискът е преценен. Мерси за грижата.

Коментар

Working...
                                X