If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Напротив, много ми е добра, просто не се интересувам от акции, облигации и крипто. Това, че не съм решил някаква задача в момента нищо не значи (макар че ти отговорих вярно).
През последните 10 г съм печелил 2 конкурса от ЕС и от там успях да се стабилизирам финансово. Освен това,се интересувам от НИ, онлайн продажби, ИТ, ИИ и още няколко неща, имам и доста добра правна подготовка,
Приеха ме в СУ с висок успех от приемните изпити и го завърших с отличие. Доколкото помня второто ти висше си го завършил на стари години в УНСС, където е по-лесно.
Oт акции не разбирал ,ама имал финансова култура.Ами тя твотя култура е колкото да дадеш имот под наем.По тая логика маса баби рентиерки са с висока финасова култура.И не разбрах онлайн продажбите кво общо имат с финансите
Евала, Пинокио...!
Видиш далеч от носа си....
Жените наистина имат 6- чувство за този тип мъже.
Разхождаме се по парижките улици и една моя близка ми споделя - Тоя е гей, тоз за нищо не става, това чудо харесва само се себе си....
Аз само си помислих, че тази убавица ще си остане стара мома.....
МанИАк.
Идва от френски и там няма "я". Иначе 33% са латентни хомосексуалисти. Изобщо не го и съзнават. Това обременява връзката по ментален път. Човек се чуди защо не става работата, но преди нещата да се случат в нашето четиримерно пространство те минават през още 6 плюс 2 измерения съгласно струнната теория, която е в пълно съгласие със съществуването на информационно-енергиийното поле на Всемира. Куче лае по кучка и лигави муцуна много преди още да е попаднала в зрителното му поле. Някой ще го отдаде на острота на обонянието. И това е верно, но преди да се задейства обонянието кучето вече е получило информацията и мозъкът му отработва сигнала и после идват ред на сетивата. Животните имат по-добра връзка с невидимия свят. Ние с нашия разум сме загърбили мъдростта на Природата, защото ние я покоряваме и за нас тя е по-скоро сексуален обект. Така една жена получава информация за някой латентен хомосексуалист във вид на необяснимо отблъскване с всички задвижени по тази линия невронни пътеки и така якият и убав батка остава на сухо да пцуе като вакарелски спирач.
Евала, Пинокио...!
Видиш далеч от носа си....
Жените наистина имат 6- чувство за този тип мъже.
Разхождаме се по парижките улици и една моя близка ми споделя - Тоя е гей, тоз за нищо не става, това чудо харесва само се себе си....
Аз само си помислих, че тази убавица ще си остане стара мома.....
МанИАк.
Идва от френски и там няма "я". Иначе 33% са латентни хомосексуалисти. Изобщо не го и съзнават. Това обременява връзката по ментален път. Човек се чуди защо не става работата, но преди нещата да се случат в нашето четиримерно пространство те минават през още 6 плюс 2 измерения съгласно струнната теория, която е в пълно съгласие със съществуването на информационно-енергиийното поле на Всемира. Куче лае по кучка и лигави муцуна много преди още да е попаднала в зрителното му поле. Някой ще го отдаде на острота на обонянието. И това е верно, но преди да се задейства обонянието кучето вече е получило информацията и мозъкът му отработва сигнала и после идват ред на сетивата. Животните имат по-добра връзка с невидимия свят. Ние с нашия разум сме загърбили мъдростта на Природата, защото ние я покоряваме и за нас тя е по-скоро сексуален обект. Така една жена получава информация за някой латентен хомосексуалист във вид на необяснимо отблъскване с всички задвижени по тази линия невронни пътеки и така якият и убав батка остава на сухо да пцуе като вакарелски спирач.
МанИАк.
Мне ,не съм съгласен , и ние си имаме идеална връзка със невидимото , но средата /под всякаква форма-родители ,обкражение и т.н./акцентира на друго и оттам объркването.
Както винаги отвратителни отношение към жените прикриващи я комплекси я латентен хомосексуализъм. Съответно и такива “жени” му се падат.
Не го слушай много много тоя какво ти приказва
МанИАк.
От време на време чатя само. Един от тях е фитнес маняк и много рабира, дори срещу заплащане може да постигне при клиента голям бицепс и прибиране на корем. И е готин, с доста опит с жените, от богато семейство. И нон стоп му пишат мъже.
Въпреки опита с жените, казва:
"Как ще си намериш приятелка, като са от боклук до боклук"
"Няма прошка за курвите"
Казва че бедните Ганки често са с лоши зъби и изпаднали, и много не ги харесва. Отделно едно негово гадже си беше взело към 1000 лв от парите му.
МанИяк.
Както винаги отвратителни отношение към жените прикриващи я комплекси я латентен хомосексуализъм. Съответно и такива “жени” му се падат.
Коментар