Първоначално изпратено от Kaizen9
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Ратко, тука тежка топка подхвърляш и усещам, че ще има недоволни.
Иначе бай мико подхвърли много добро предложение с круиза, но се издъни в поднасянето му. Да си призная и мен не ме бива в тея работи, затова съм казал на жената, че коляно няма да подвивам, че ще вземе да ме отреже и да развали идилията.
П.С.
ратко това с пиенето не го одобрявам, как ще се настройваш по нощите на наща честота?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Иначе бай мико подхвърли много добро предложение с круиза, но се издъни в поднасянето му. Да си призная и мен не ме бива в тея работи, затова съм казал на жената, че коляно няма да подвивам, че ще вземе да ме отреже и да развали идилията.
П.С.
ратко това с пиенето не го одобрявам, как ще се настройваш по нощите на наща честота?
Ее, как си се измъкнал. Ама дали ще мине номера. Повечето жени си ги искат тея работи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
изобщо не е умерена съни в случая
първо се опита да му определя възрастта и интелекта
после, заключи, че круиза било евтино решение
и някак е разбрала кое е типично и кое нетипично в поведението на мико,
и там той отнесе наставления
мисля, че някой много силно преживява,
когато друг го поканят на круиз
мече, и на мен още ми е тъжно за ендерчо, но няма какво друго да правя, освен да го соменавам с добро
ако не бях спрял пиеньето, със сигурност щях да се наквася оня ден и то от рано.
но живота си върви, круизите и те
П.С.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Еми … отишъл е конят у ряката …
Как са моите ж … приятели от другия форум?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Предположих. Може, може.....
Не е. Оня беше умен.
Как са моите ж … приятели от другия форум?Last edited by Arana; 11.01.2024, 14:59.
Коментар
-
Защото не мога да допусна, че човек на нашата възраст може да е толкова … семпъл…
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение....А и по стил ми напомня за страданията на младия Айнщайн/брокерчето
Ако греша и е кондоресата е друга бира.
Ама кондоресата не беше семпла, а само зла.…
Коментар
-
Да де, то номерът е ясен, като във стааарият виц за дедо Поп....или по-точно щението.
А на мен действително ми стана интересно поради що реши, че Torbalan е млад.
А и по стил ми напомня за страданията на младия Айнщайн/брокерчето
Ако греша и е кондоресата е друга бира.
Ама кондоресата не беше семпла, а само зла.
Ма ти ме съветвай по-рано за подобни галимации.
Ех, Ендер … къде ли си сега …
Коментар
-
Въпросът, Мите, е къде къде по щековит/щекотлив .
Влазяш ли прочее ти диз морнинг у Сайто на югозападния Благоевградски университет или си неграмотен ползвувател на нерефрешната кеш/каше памет?
That is the question.
Анатема ако не вденеш разликата и мегдан за иронични подигравки
Анджък?
ПП: относно почерненото - ако не е млад, казусът се превръща в кауза пердута
А на мен действително ми стана интересно поради що реши, че Torbalan е млад.
Коментар
-
Не става с простонародно защото визирам конкретна икономическа терминология, но ти си властелин на всичко, което решиш да закачиш и рамкираш в собствените си владения
Слагам го върджин и пристайн, моля!
ПП. Произнасяло се "пристийн", сега погледнах да чуя...
Коментар
-
Странно, аз си ги отварям безгрижно и преди и сега....както и да е, на печелившите честито.
П.П. Защо реши, че Torbalan е млад?
Влазяш ли прочее ти диз морнинг у Сайто на югозападния Благоевградски университет или си неграмотен ползвувател на нерефрешната кеш/каше памет?
That is the question.
Анатема ако не вденеш разликата и мегдан за иронични подигравки
Анджък?
ПП: относно почерненото - ако не е млад, казусът се превръща в кауза пердутаLast edited by Arana; 11.01.2024, 12:52.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение
Губи се стилът ти – величествен, едно така.
С такъв канцеларски израз, да ме прощаате...
А ако му сложим едно простонародно "с времето"?
Тея рамки са много "тежки" на око, но ще погледна, може пък и оригинално да стане?
И ще го завещая на деца и внуци, за да се учат от грешките на тейка си и дяда си.
Коментар
-
Рамката - позлатена като на вилеровите го̀блени от 20те и 30те години на миналия век, естествено.
Англицизмът се превежда като “в дългосрочен времеви период”.
Правописната грешка от предходния ти пост я опрощаваме и я минаваме за печатна.
Мир и просперитет.
С такъв канцеларски израз, да ме прощаате...
А ако му сложим едно простонародно и библейски късо "с времето"?
Тея рамки са много "тежки" на око, но ще погледна, може пък и оригинално да стане?
И ще го завещая на деца и внуци, за да се учат от грешките на тейка си и дяда си.Last edited by Turbolan; 11.01.2024, 12:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение
Това ще си го закача на стената у дома!
Ще си го чета сегиз-тогиз за поука.
Кажи само, моля, каква рамка би му отивала?
Би ми се щяло подчертаният англицизъм да е на български, може ли?
Англицизмът се превежда като “в дългосрочен времеви период”. Не по Кейнс разбира се, че тогава всички сме я закъсали .
Правописната грешка от предходния ти пост я опрощаваме и я минаваме за печатна.
Мир и просперитет.Last edited by Arana; 11.01.2024, 12:17.
Коментар
-
Допускаш типична за младите хора грешка. Няколко грешки:
1. Млад съм - да го духат възрастните - само след десетина години няма да си толкова млад и с теб ще отнасят идентично - това ти го оставям като храна за размисъл;
2. Знам нещо в строго специализирано направление - да, така е, но … то се изменя със скоростта на светлината - само след десет години ще си морално остарял като Айфон11;
3. Фактът, че знам нещо и арогантно се опитвам да се подигравам на по-възрастни от мен играчи е индикация за ментално късогледство по следните причини - тези играчи могат да ти вкарат гол владеейки друг специфичен спектър от човешкото познание и не проявявайки арогантност към околните удряйки се по гърдите, че имат тези познания. При все това е редно да внимаваш с възрастните хора с развита социална мрежа, дълъг социален запис и специфичен набор от познания;
4. Прост Пример - позволяваш си да иронизираш Мико - а Мико, ако си го подразнил достатъчно и ако е в настроение би могъл да закуси с теб по всяко време;
5. Заключение - огледай се около себе си и се позамисли как се отнасяш към околните.
Арогантността и липсата на домашно възпитание, липсата на уважение към околните in the long run би могло да ти изяде главата.
Лично аз, подобно на ТНМ едва ли ще общувам повече с теб при подобно отношение.
От мен приятен ден.
Ще си го чета сегиз-тогиз за поука.
Кажи само, моля, каква рамка би му отивала?
Би ми се щяло подчертаният англицизъм да е на български, може ли?
- 1 like
Коментар
Коментар