If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добре де, аз веднага - след като ми поиска снимката на оная красавица - ти я изпратих, нали!...
Можеше поне едно "mi buen amigo" - да получа...
Не ревнувай сега де. Ти си най-романтичният персонаж в този форум. Мъж с душевност е също изключително рядко бисерно качество в днешно време. Не си мисли, че това не се цени високо от дамската част.
На фона на ниско вибрационни разговори за любовници, сериозни приятелки и отчаяни съпруги, ти си свежа изворна вода. Чист озон.
Арменците наподобяват евреите-женят се основно за хора от своята общност.Поне впечатленията ми от пловдивската арменска общност са такива.Но винаги има изключения.
Мани ... Имам приятелка омъжена за арменец. И двете им деца са с арменски имена. Кръстени са в арменската църква в Стара Загора. Всички традиции и обичаи на арменците се спазват, за разлика от българските. А колко е ревнив господин съпругът ..., още един път - мани!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
В Испания? Не й бери грижата. Тук няма незадомена жена от изтока . Ние сме бисери.
За жените е многи лесно да се задомят.Независимо къде живеят.Ако ще и най-грозните да са.Това,че има самотни жени си е по техен избор,не че няма кандидати.
Доколкото знам, язидите са кюрди. Разпилени са из голяма част от територията на бивша Персия. Почитат слънцето и религията им има нещо общо с древния зороастризма и суфизма. Май имат нещо и от юдеизма, не съм сигурна.
Живият в затворени общности, женят се само помежду си. Ако сключат брак с човек от друг етнос, автоматически биват отлъчвани. Те са като евреите - язид се раждаш. Не може да станеш чрез брак или осиновяване.
Виждала съм иранка, със светла кожа и аквамаринови очи. После разбрах, че е язид.
Наздраве!
Да. Видях снимки в мрежата. Мацката е точно такъв тип.
Доколкото знам, язидите са кюрди. Разпилени са из голяма част от територията на бивша Персия. Почитат слънцето и религията им има нещо общо с древния зороастризма и суфизма. Май имат нещо и от юдеизма, не съм сигурна.
Живият в затворени общности, женят се само помежду си. Ако сключат брак с човек от друг етнос, автоматически биват отлъчвани. Те са като евреите - язид се раждаш. Не може да станеш чрез брак или осиновяване.
Виждала съм иранка, със светла кожа и аквамаринови очи. После разбрах, че е язид.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар