Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Между другото тая сутрин уважих жената.Та няма как да съм на сухо,освен ако секса в брака не го броиш.Ако е така,наистина от няколко месеца съм на сухо, но поради обективни причини.
Не че има значение, но виждам, че ни споменаваш няколко човека.
Паркира ли джипа в гаража както трябва?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
можеше поне с някой спретнат отличник да се сближат
евго доста и от тях е канил на гости
но май не е получил взаимност
Пред мен имаше симпатяга на 20г, купи си само голяма, червена кутия Дурекс. Явно си има приятелка.
Ако има желание една жена и на единично легло може. Братовчед ми и ромката му спяха на единично легло на селото му (там където живее в детската си). На селски креват също може, дори да скърца,
В детската ми имам дървено легло от чам от 2000 г. Но ме дразни, раздрънкано е и ще си купя боксспринг спалня. Поръчвано е от баща ми и още тогава му казах, че не ми харесва и че спалня ми трябва. Но той беше специалист по простотиите - купува неща, които са евтини без да ни пита, както и имоти на лоши локации. Каквото си наумеше, това правеше. Но дали го искаме и дали има икономически смисъл, няма значение.
Иначе и Полакс е прав, и Миродес е прав.
Коментар
-
Между другото тая сутрин уважих жената.Та няма как да съм на сухо,освен ако секса в брака не го броиш.Ако е така,наистина от няколко месеца съм на сухо, но поради обективни причини.
ПП Пишеш като някой, който скоро не е мирисАл женско , само вметвам,не ми сваляй сега звезди от небето!Last edited by pa4anga; 18.06.2025, 14:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Каке , това не е онова , стига толкова със зор захапва. Базовите инстинкти ги демонстрираш отлично , в обувките ти за твое съжаление ,няма да влизам. Изброените другари от теб, без да ги обиждам са форумни кибици, стоящи на сухо от памтивека и затова ти се връзват на уйдурмите! а матейката е като хамстер на твърда дрога,сори . Жената с претенция не се обяснява и не сваля гарда с разни "умни"нарицателни , съгласна?! Явно е ,че си на сухо и ти от памтивека и се грееш с "допаминови" кьорфишек виртуални предястия. Сори и наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Усещаш ли как това е твой, а не мой проблем?
Това, че някои хора разговарят за култура, литература и научни теми, които те избират, теб лично какво те бърка?
Що не тръгнеш да го вадиш голем пред един Матеев например?
Изненада, някои хора си говорят за такива неща и им е приятно. Сега ако не можеш да участваш на такова ниво, седни си кротко на … и не ни занимавай.
Просто ще те скролвам и толкоз.
Сори, ама то не може да е всичко чалга, заяждане и базови инстинкти. И “колко голям мъжкар съм аз”.
И още нещо, Миро е завършил право, Тошето е инженер/изобретател, Матеев е физик/инженер, Пинокио и той май е с някакво инженерство, Тнм е биолог/инженер, Евго е счетоводител, Ратко е икономист.
Ти с какво точно се занимаваш и какво си учил е космическа мъгла?
Аре у лево.
- 1 like
Коментар
-
Анатема! Как така без простащина. Като един три четири поста по-долу.
Дето се меси в чужд разговор и го дразни нивото на разговора щото не е като на селски бек.
Ужас, брат.
Един истински сваляч ще вкара еротична нота в разговор със жена,без да звучи просташки.Макар че някои жени нямат граници и колкото по-големи простотии им говориш,толкова повече се кефят.Last edited by mirodes; 18.06.2025, 13:35.
Коментар
-
Било е така по време на соца и жителствата. То в Москва дето толкова я обичат някои “прописката” още си я има.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
.....и това означава, че......?
Не си мисли, че е практика жените да лягат с теб, ако си столичанин, имаш го примера, че не е така.
Има изключения, но в никакъв случай не е правило.
Един съвет, ако искаш да помогнеш на Евго, спри да му пълниш главата с глупости. Нищо от това, което му казваш няма да помогне. Минало е времето да избира и подбира, сега, ако случайно се завърти жена да я взема, ако ще и с три очи да е.
Коментар
-
.....и това означава, че......?
Не си мисли, че е практика жените да лягат с теб, ако си столичанин, имаш го примера, че не е така.
Един съвет, ако искаш да помогнеш на Евго, спри да му пълниш главата с глупости. Нищо от това, което му казваш няма да помогне. Минало е времето да избира и подбира, сега, ако случайно се завърти жена да я взема, ако ще и с три очи да е.
Подобни примери колкото щеш,така че изобщо не е проблем за Евго да си хване жена в София стига да спазва това,което му казвам. А и не само аз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеСа недей, Вергилчо знае че, жените били харесвали само него. Ти да видиш само, що ли и другите си намираме жени и без простащина.
Дето се меси в чужд разговор и го дразни нивото на разговора щото не е като на селски бек.
Ужас, брат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеУчил съм в Пловдив и съм виждал как студентки веднага разтваряха краката за пловдичани. А за софиянци това важи в пъти повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеИскат да е пичага.
Навремето колежките ми от следването изобщо не се интересуваха от мъжете от потока. Не били хубави, което не е вярно. Един мъж на 20г изглежда перфектно заради младостта.
Искаха чужденци и чичовци.
В днешно време един мъж държи ли се като простак вкъщи и ако жена му е учила, няма да го търпи много дълго.
- 1 like
Коментар
-
Учил съм в Пловдив и съм виждал как студентки веднага разтваряха краката за пловдичани. А за софиянци това важи в пъти повече.
Коментар
-
....щеше ама с това ти отношение дори селянките от далечен край не са ти вързали....
Коментар
Коментар