If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това, с трупането на имоти за деца и внуци, само в БГ го има.
Няколко поколения събират, после се появява някой пройдоха и почваме отначало...
чувал ли си сентенцията на чърчил, ако не се лъжа за дървените обувки
първото поколение в дървени обувки /разбирай работници/ събира
второто надгражда
третото прахосва всичко
четвъртото поколение отново е в дървени обувки
Кажи ми сега, Евго - защо не пускат? Логично е да се притесняват - да не им се изтърка, нали? Обаче природата е създала неща, които не се износват толкова лесно и бързо...
... така, де: щом не се изтъква толкова лесно - къде пък ще си я носят?
Не, аз недоумявам! Проблемът е в тях! Никаква логика, която да бъде разбираема от един нормален мъж....
Направо си влязал в рълятя на Алан от "Двама мъже и половина". Културен, възпитан и неудачник. То бива нескопосаност, бива ама твоето не се трае. Вече имам чувство, че с твоите истории ни вземаш тука за шарани. Тамън щях да ти кажа как гарантирано / 100%/ да сваляш жени, но сега вече няма. Отказах се.
Направо си влязал в рълятя на Алан от "Двама мъже и половина". Културен, възпитан и неудачник. То бива нескопосаност, бива ама твоето не се трае. Вече имам чувство, че с твоите истории ни вземаш тука за шарани. Тамън щях да ти кажа как гарантирано / 100%/ да сваляш жени, но сега вече няма. Отказах се.
Изобщо не си наясно с ценностната система на жените 30+ в СФ и че поради комплекс от фактори, много млади българи са сами и за съжаление понякога така си остават.
Дори да ти пуснат секс, дори да си хванеш гадже.........може да се окаже временно и за малко.
Проблема не е в жените а в тебе човек.Осъзнай го най накрая
Евго, отношенията в живота са сложни. Никому не е необходимо да ги разказвам.
Нека кажа няколко думи все пак... Не живея с никое от децата ми, защото големият апартамент, който направих за голямото ми семейство и в него отгледах децата си, докато стана време да ги оженя - повече не ми беше необходим. Децата ми вече живеят в собствени жилища.
В момента се грижа за майка ми /имаме доста неща да свършим с нея тия дни/. Това е: кратък и ясен живот.
ОК
По принцип, не е хубаво да се продават големите жилища.......те са за идващите поколения.
Коментар