IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Ма верно, ти защо не си преосмислиш целевата категория?
    Жените явно не пускат...
    Там поне неуспеха се ограничава в душевни страдания, а в другия случай са възможни и физически

Коментар

Това, с трупането на имоти за деца и внуци, само в БГ го има.
      Няколко поколения събират, после се появява някой пройдоха и почваме отначало...
      чувал ли си сентенцията на чърчил, ако не се лъжа за дървените обувки
      първото поколение в дървени обувки /разбирай работници/ събира
      второто надгражда
      третото прахосва всичко
      четвъртото поколение отново е в дървени обувки

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
        Венко айде напрегни и другата гънка за да ме разбереш само с едната не става
        пеше, другата гънка я ползвам само за важни работи
        ти си дърпай шалтеро. но не ме ангажирай.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo
          А ти хубав ли си, братле?
          Ма верно, ти защо не си преосмислиш целевата категория?
          Жените явно не пускат...

Коментар

Да , пъстри са ми,

А ти хубав ли си, братле?
            Навремето, да ти кажа, не подбирахме. Всичко наред, но не сме посягали на мъже. Не играя в тоя отбор.

Коментар

Не е в мен!

Така де: не пускат и това си е!

Евго, аз също не разбирам ЩО така не пускат?

Кажи ми сега, Евго - защо не пускат? Логично е да се притесняват - да не им се изтърка, нали? Обаче природата е създала неща, които не се износват толкова лесно и бързо...

... така, де: щом не се изтъква толкова лесно - къде пък ще си я носят?

Не, аз недоумявам! Проблемът е в тях! Никаква логика, която да бъде разбираема от един нормален мъж....

Къде греша - сам не разбирам!

Коментар

Аз съм по-хубав от Алан, висок, с хубава фигура, имам успешни бизнес проекти и пари и т.н.
                Да да, разбира се. И зелени очи.

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Направо си влязал в рълятя на Алан от "Двама мъже и половина". Културен, възпитан и неудачник. То бива нескопосаност, бива ама твоето не се трае. Вече имам чувство, че с твоите истории ни вземаш тука за шарани. Тамън щях да ти кажа как гарантирано / 100%/ да сваляш жени, но сега вече няма. Отказах се.
                  +1

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

ОК

По принцип, не е хубаво да се продават големите жилища.......те са за идващите поколения.

Много се впечатлих от хубавата ти спортна форма,

Кога съм казал, че съм продал жилище?

Казах само, че голямото жилище, което лично направих - изигра ролята си.

Коментар

Не е в мен!
                      Направо си влязал в рълятя на Алан от "Двама мъже и половина". Културен, възпитан и неудачник. То бива нескопосаност, бива ама твоето не се трае. Вече имам чувство, че с твоите истории ни вземаш тука за шарани. Тамън щях да ти кажа как гарантирано / 100%/ да сваляш жени, но сега вече няма. Отказах се.

Коментар

• Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение

на пешето това му е фетиш.
                        не знам ккъв смисъл влага, но определено му харесва, да 'дърпа шалтера")))
                        Венко айде напрегни и другата гънка за да ме разбереш само с едната не става

Коментар

Ти май живееш в друга вселена.

Изобщо не си наясно с ценностната система на жените 30+ в СФ и че поради комплекс от фактори, много млади българи са сами и за съжаление понякога така си остават.

Дори да ти пуснат секс, дори да си хванеш гадже.........може да се окаже временно и за малко.
                          Проблема не е в жените а в тебе човек.Осъзнай го най накрая

Коментар

Няколко поколения събират, после се появява някой пройдоха и почваме отначало...
                            Тъй е,

Ако имам деца и внуци, ще ги уча на управление на личните финанси и финансова грамотност.

Дано помогне.

Коментар

По принцип, не е хубаво да се продават големите жилища.......те са за идващите поколения.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Евго, отношенията в живота са сложни. Никому не е необходимо да ги разказвам.

Нека кажа няколко думи все пак... Не живея с никое от децата ми, защото големият апартамент, който направих за голямото ми семейство и в него отгледах децата си, докато стана време да ги оженя - повече не ми беше необходим. Децата ми вече живеят в собствени жилища.

В момента се грижа за майка ми /имаме доста неща да свършим с нея тия дни/. Това е: кратък и ясен живот.
                                ОК

Много се впечатлих от хубавата ти спортна форма,

Коментар

Working...
                                X