If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Споко, Трактористът организира купон и ще я докара на трактора си там.
Гледай да се уредиш на купона.
Аз такива купони не харесвам с някакви китайски опиати, чайове и някакви подобни психарски историики за силата, летене в космоса от нз си коя дрога, То купона ще е на нивата в палатки и 24/7 секс.
После ще чакаме от Бай стамен разказ как са си прекарали с крисито. Как я е обладавал дни и нощи, Пък криси ще наблегне как е отишла с 10 нейни приятелки и всички 'разцепени" от Бай ви Стамен по палатки, трактори и нз си още какво.
Истината е че някой си прави яки бъзици, проблема е че има хора които са найвни и се връзват на подобни глупости.
На кристина бихме се вързали ако историиката и беше как е самотна поетеса обичаща да чете Достоевски, тогава бих ме разбрали защо образа и залита по Бай Стамен и неговите словоблудства, но образа на меркантилна жена обичаща обувки, и някакви скъпи джиджавки да се впечатли от тези глупотевини е просто смешно.
Към създателя на профилите, бъди малко по хитър, и си изпипай сюжетите, защото просто някъде не минават номерата ти.
Още нещо, нашата криси много се засегна че я изкараха уличница по нейни думи, беше едно тръшкане триене на мнения, а днес на всеослушание се предлага на бай Стамен, даже щала да му ходи на крака е не в Шумен ами в Търново. Та до преди криси казваше как е била мъже с тока си само а дето и подсвирвали, а днес е готова да измине половин България за да си разтвори краката на човек който не е виждала и ни го заявява на всички.
Ясно е че този профил е проект дали на Бай стамен или някой друг но просто вече не вярвам някой да вземе този персонаж на сериозно, нещо като другият профил ивелина йенсен( нали е в дания предполагам така и се поризнася фамилията) която също говореше врели некипели как е готова а профука влога на детето си от 100 бона щото не били нейни пари и по цял ден искала да лежи на дивана и да си клати краката, а пари да и падат като инвестира в акции. Там няколко лапнишарана вече и са се вързали и даже и дават съвети за търговия.
Естествено,че целта й не е някой да й начеше оная работа.Красивите жени само да кажат а и ще се нареди опашка с кандидати за това.
Форумът е в сайт„Инвеститор„,та се предполага,че тук пишат и богати мъже.Таргет група за подобни жени.Като видя,че тук такива няма,се прехвърли на историята,че си търсела сваляч.Ако е искала такъв щеше да му пише на лични,щото никоя жена няма публично да си разкрива любовните истории.
Още нещо, нашата криси много се засегна че я изкараха уличница по нейни думи, беше едно тръшкане триене на мнения, а днес на всеослушание се предлага на бай Стамен, даже щала да му ходи на крака е не в Шумен ами в Търново. Та до преди криси казваше как е била мъже с тока си само а дето и подсвирвали, а днес е готова да измине половин България за да си разтвори краката на човек който не е виждала и ни го заявява на всички.
Ясно е че този профил е проект дали на Бай стамен или някой друг но просто вече не вярвам някой да вземе този персонаж на сериозно, нещо като другият профил ивелина йенсен( нали е в дания предполагам така и се поризнася фамилията) която също говореше врели некипели как е готова а профука влога на детето си от 100 бона щото не били нейни пари и по цял ден искала да лежи на дивана и да си клати краката, а пари да и падат като инвестира в акции. Там няколко лапнишарана вече и са се вързали и даже и дават съвети за търговия.
Естествено,че ще си възпитам децата в читава ценностна система.Те са ми най-важното нещо на света,така че не мисля да се провалявам.Три неща ще са тотално забранени за тях-наркотици,цигари и алкохол.Разпуснато сексуално поведение също няма да бъде толерирано.Успехи в училище ще са задължителни,без да ги натоварвам с някакви свръхочаквания,но ще държа да имат знания по всеки предмет,който учат и поне много добри оценки.Университетско образование също ще е задължително.Но пък ще внимавам да не залитнат в другата крайност-правене на кариера за сметка на семейство и деца.Ще ги посъветвам да си намерят такава работа, която могат да съчетават с отглеждане на деца.И разбира се да имат колкото се може повече деца.
Отпечатай го и го залепи у дома на стената. Добави и срок на годност.
Залагам на моралните устои, които ще създадат читава ценностна система. Макар че, кое му е лошото на човек да е проклет?
Наздраве, Вълчо-34!
Естествено,че ще си възпитам децата в читава ценностна система.Те са ми най-важното нещо на света,така че не мисля да се провалявам.Три неща ще са тотално забранени за тях-наркотици,цигари и алкохол.Разпуснато сексуално поведение също няма да бъде толерирано.Успехи в училище ще са задължителни,без да ги натоварвам с някакви свръхочаквания,но ще държа да имат знания по всеки предмет,който учат и поне много добри оценки.Университетско образование също ще е задължително.Но пък ще внимавам да не залитнат в другата крайност-правене на кариера за сметка на семейство и деца.Ще ги посъветвам да си намерят такава работа, която могат да съчетават с отглеждане на деца.И разбира се да имат колкото се може повече деца.
Като твой промоутър - се засрамих... Много плоско, ама - много!
Аз, който - така де - казвах до скоро, че не си "проект" на "Тракториста", след поредица от твои изяви - се замислям сериозно...
Значи: още сутринта ти реши, че ще се видите, мейл - тва, онова...
По-късно вече виждам "резултата"... Шашната и зашеметена от словестните водопади /от типа "каламбур"/ - ти, Криси, държиш да покажеш на всички тук - колко си впечатлена от словестната кавалкада, в която /силно преигравайки/ - ни казваш, че - епа това - за ХХ годините на твоя живот - е върхът! /врЪОт/...
Добре де: нека това настина те впечатлява... Лошо няма. Е, защо трябваше да се напъваш да отговаряш във форума? Наистина ли мислиш, че мога да повярвам в това, че дама, НАД 20-годишна - умира за подобни словоизлияния?
.................................................
Защо казвам горното? Защото, преиграването ти - вкарва в заблуда много хора в този форум!
Ти съзнателно заблуждаваш публиката!
Не би било така, ако беше опитала да направиш връзката си с "Тракториста" - по нормалният начин /няма да ти го обяснявам/. Твоето е показност.
Може би имаш други качества, но това - от днес - те принизява в моите очи, но не за друго, а защото манипулираш публиката, а има няколко човека, които НЕ ТРЯБВА да бъдат манипулирани ТУК! Те и така са объркани - не им е необходимо още в тая посока!!!
Вчера казах за теб, че те познавам и, че си реално съществуваща дама, т.е. - не си "проект" на "Тракториста"...
Днес разбирам, че - дори да си реално съществуваща, това не изключва второто предположение - при което ти да си въпросният "проект", с който до сега не се съгласявах... /до сега отричах всичко, което четях за теб, което не е в твоя полза!/
Ми, това е. Трябва да съм коректен към околните, а вашите планове, с които ПАРАДИРАШ на всеослушание не ме интересуват. "Ореолът", който създаваш - е само в твоето въображение.../
Все пак - да създаваШ толкова силен ореол за даден мъж - включва доста стимули... Мисли за това, че - изкривявайки нещата - НЕ помагаш на много хора ТУК!
Бъди здрава! /умалителното "Криси" за мен остава в миналото, вече ще се обръщам към теб с "Кристина"/
Батка то у тоя случай. въобще не става въпрос за еб...не.
Хубаво е да се прочетът и откровенията на Крисито у темата ..Златото балон или не..
Кълването у темата продължава с пълна сила и никой но мож го спре.
Кой какво ще прави мен не ме засяга.Пълнолетни и свободни хора са.
Бай Стамен е интересен персонаж и дали историите му са истински мен не ме бърка.Въпросът е,че е забавен и не е влязъл във форума,за да обижда както го правят няколко комплексаря.
А какво си търси Крисито също не ме вълнува.Жена си имам,така че тук съм да се забавлявам ,не да си търся жена или любовница.
Предполагам, че проклет е в преносния смисъл?
Ко пииш?
Сипи! От мен бадемчета, ама тия дето ги имам са с всичката сол, която се е изпарила миналата година от Черното.
Не, аз съм проклета в прекия смисъл на думата и се чувствам доста добре. Околните да му мислят
П.П. Ще си сипем по едно Хенеси у Кръчма, че тук атмосферата е нажежена и пиенето няма да ни се услади.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Мнда, сапунката взе да става изключително долнопробна. Вече е обидна не само за жените в темата.
Ми като не те кефи и като те дразни сапунката не влизай тук и не чети, някой насила ли те кара да влизаш в тази тема ?? Във форума има още поне 500 други теми, голям и богат избор , избирай и там чети и пиши
незнам за възпитание и устои, каквито и да ги има, не са спирка,
но на едно 17-23год. момиче кръвта и ври, душата и е като виенско колело,
всеки хитър селяк със нежни маниери би я вкарал в кошарата си, после - втори такъв,
момичето е зажъдняло за истинско внимание от мъж, любопитството изгаря, свободата тегли към самостоятелност,
мисълта, че може да контролира мъжете със красота е опияняваща,
това е най-крехкия и опасен период в живота на беззащитното наивно момиче-жена.
Коментар