Бре бре от 1 месец не бях влизал пуснах 1 пост и модератора веднага ме изтри и те не са ме забравили значи. Бая се разрастнала моята тема значи. Разбрахте ли най накрая кво искат жените ?? Мъжете искат чрез пари и власт да се доберат до секс, а жените искат чрез секса да докопат парите и властта. Това е. Централна догма.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеПо-добре да танцуваш в центъра на своята самота, отколкото в ъгъла на нечий живот..!
Да вкараме малко клишета.
Откъде го изрови това? Много образно казано. Ако не съм го чувал - за мен не е клише.
Добре казано! /може да върнеш някого в темата/
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1)
благодаря ти, но късно ме подкрепяш, имах нужда от подкрепа по-рано, не съм ви конкуренция с останалите жени тук
Всъщност всички жени тук те подкрепяхме и те подкрепяме, но основната работа е твоя. Балансирай себе си. И ще видиш как всичко ще си дойде на мястото. Когато сме силно емоционални не виждаме ясно реалността.
Пожелавам ти много успехи и ти ще ги имаш. Всичко е вътре в нас, не извън нас.
- 1 like
Коментар
-
кака!?!?
е, добре кака съм, тук в темата ме изкараха стара и ненужна никому, твоят ник не го помня, късно се включваш, мен ме прогониха, аз съм още час тук докато си изтрия всички си коментариLast edited by Selena; 19.05.2020, 21:07.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Малко се изнервям като подочуя мъжки разговор, в които се обсъждат качествата на определени марки епилатори. Противоестествено ми е някак.
Наздраве!
П.П. При моята козметичка, клиентелата сме 50:50 мъже към жени. Оказва се, че господата са доста по-капризни от дамите.
Коментар
-
кака!?!?
е, добре кака съм, тук в темата ме изкараха стара и ненужна никому, твоят ник не го помня, късно се включваш, мен ме прогониха, аз съм още час тук докато си изтрия всички си коментари
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Като вече си женен жените си казват,че ставаш за съпруг/гадже щом друга жена те е оценила.А ако им кажеш,че си самотен, ще те възприемат за някой лузър.Една позната така искаха да я запознаят с един мъж.И тя вика:„Какво му не е наред,та е сам?„.И тя беше сама,ама за себе си не направи този извод.
И аз като се ожених две жени,които свалях безуспешно преди това взеха да ми пишат да сме се видели по на кафе.Изведнъж станах много привлекателен.Няма да крия,че с кеф ги отрязах.
.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Брожения не, ами брожения, чувстваме се "пренебрегнати", пък и нали человек за едното красно име живей, както е рекъл Рачко Пръдлето Хм, това за аватара - не се бях замислял, винаги съм смятал, че е точно обратното и показва съвсем други нещо, ма си ми е такъв от началото и няма да го сменям, освен това обожавам женското дупе и те така. Само за протокола - куче и котка, абе въобше домашен любимец никога не съм имал. Е, имам едни рибки, ама са пластмасови - децата им се кефят и такива.
П.С. Откакто съм женен, съм една идея по-оперативно интересен на жените. Както каза една девойка - ми харесах те, щото си безопасен - в смисъл че няма да ми говориш за любов и т.н., няма да искаш нещо повече от мен, само страст и толкова. Странна работа, но да не отплесвамLast edited by val/she; 19.05.2020, 21:01.
Коментар
-
е, добре кака съм, тук в темата ме изкараха стара и ненужна никому, твоят ник не го помня, късно се включваш, мен ме прогониха, аз съм още час тук докато си изтрия всички си коментари
Ти, наистина ли се правиш /извини ме за директността/ - на ощипана госпожица!
Все едно за първи път ти се случва да си в нета и да регистрираш неуважение и дори много повече...
Истината е в реалното общуване, а не в измислените персонажи от нета...
Коментар
-
самичка съм
ти също ми направи много добро впечатление в темата
Защото ти правя реклама, нали!
Не е реклама!!! Рядкост сте - това е истината!
Но ви има! Бъди здрава!
Еее, как ще се тъпчеш сама с толкова мусака!!! - виж, ако питаш мен - Евго отдавна не е ял мусака! това, че не ти харесва -ВСЕ ОЩЕ - не е проблем..., я го покани, ще ти цъфне на вратата с най-хубавото вино, което си избереш - на мига!!!, усмихнат, изтупан!..., не казвам, че задължително секс трябва да правите, но мусака може да хапнете!...., после ще видите...
Коментар
Коментар