Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеПрисъствието ми тук е свързано с друго - вълнуват ме персоналните мотиви, които движат борсовата търговия. За останалото... имаш ЛС.
За да сме по темата, би трябвало да уточня, че и съществителното /търговия/, но и прилагателното /борсова/ - са в женски род... Еврика: в правилната тема сМЕ...
Персоналните мотиви, значи - те интересуват, ама - имам ли право на доуточняващ въпрос, защото не разбирам за кои мотиви става дума? Разбрах, че са персоналните, но - от мотивите на всички, представени на борсата - борсови субекти ли се интересуваш? Или се интересуваш от мотивите , само на някой/някои от тях?
Чакай сега да видя, кои са /според мен/ борсовите субекти: физическите лица, юридическите лица, банките, търговските дружества, инвестиционните посредници, ... /доста станаха/ ... и за капак - Държавата... Ами външните субекти - те също имат персонални мотиви... Регулаторът...
Като сме почнали, казваш, че те вълнуват... Как те вълнуват? Като страничен наблюдател, или като участник? Това са различни "вълнения" и НЕправилното позициониране на наблюдателя - според мен може да изкриви крайните резултати...
Аз така си философствам по вечерня..., ама пиенето го прескочих /да не помислите, че говоря "на ангро"/, т.е. - с трезв разсъдък съм...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеСпоред мене цялата тема е едно голямо избиване на комплекси от някой, който има сексуални проблеми. (Матеев)
Казано простичко, кратко и най-вече вярно.
Пректикъл го изясни това още миналата седмица и мислех, че поне малко разум му е останал, но ......
Интересно как съфорумци, от чието писане се вижда, че са достатъчно интелигентни (дори не е нужно да сме завършили психология) доста дълго време сякаш разговаряха нормално с БСтТр и Кр Д.
Помня го отдавна, даже някъде мернах като че ли някой го познава, но не се сещам, а и не си заслужава усилието да търся. Вероятно познаващият го му спестява цялата простотия, в която се вкара.
Та освен КрД още два новоизлюпени ника има в Кръчмата и Златото.
Смятам, че може би е добре да се опитаме да му помогнем, вместо да го вкарваме в още по-злъчна гавра. На мен не поиска да ми се обади, много съм стар и изкуфял за него....
Толкова.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеВсичките си ни закарфичил като пеперудки в хербарий . Знам аз знам ... Каква е темата на доктората, ако не е тайна? Ако е - пиши на лични. Професионално любопитство ме гризе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеЖените искат секс и пътувания.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеДори си нямаш идея, колко си права! Таман дисертация пиша.
Не ще ти кажа "наздраве", че сме се почнали от сабахлентаLast edited by Selena; 01.06.2020, 22:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеНо за теб си е тема за дисертация . 24 карата антропологична практика.
Не ще ти кажа "наздраве", че сме се почнали от сабахлента
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеС хората с делюзии трябва да се разговаря нормално. Просто атмосферата се изнерви, когато се минаха известни граници и аудиторията се почувства силно подценена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеС хората с делюзии трябва да се разговаря нормално. Просто атмнсферата се изнерви, когато се минаха известни граници и аудиторията се почувства силно подценена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеИнтересно как съфорумци, от чието писане се вижда, че са достатъчно интелигентни (дори не е нужно да сме завършили психология) доста дълго време сякаш разговаряха нормално с БСтТр и Кр Д.Last edited by Ender; 01.06.2020, 22:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Последното нещо, което би направил един мъж, е да тръгне в интернет да разправя за любовните си приключения. Трябва да е голям комплексар, с много сбъркана психика, за да тръгне да се хвали за това в инвестиционен форум. За изчукани курви може, но за любов от пръв поглед - никога. Според мене цялата тема е едно голямо избиване на комплекси от някой, който има сексуални проблеми.
За Кристина също, ако наистина е друг профил и наистина е жена - ами също голямо избиване на комплекси от някоя грозотия, която не е виждала секс през живота си.
А това, че двамата уж се намериха в този форум, и се влюбиха само с думи, че и дори се чифтосаха - това пък е събитие с вероятност едно на милиард. По-лесно може да се спечели шестица от тотото, отколкото двама комплексари да се намерят един-друг в инвестиционен форум, че и да се харесат, да се чифтосат, и да се побъркат от хвалби.
мм Матейчо, вероятността за шестица от тотото от едининичен фиш беше едно към 14 милион. Но знаем, че спечелилите обикновено не са щастливи в последсввие ))) Без препоръкаLast edited by precakanoto; 01.06.2020, 22:14.
Коментар
-
Според мене цялата тема е едно голямо избиване на комплекси от някой, който има сексуални проблеми. (Матеев)
Казано простичко, кратко и най-вече вярно.
Пректикъл го изясни това още миналата седмица и мислех, че поне малко разум му е останал, но ......
Интересно как съфорумци, от чието писане се вижда, че са достатъчно интелигентни (дори не е нужно да сме завършили психология) доста дълго време сякаш разговаряха нормално с БСтТр и Кр Д.
Помня го отдавна, даже някъде мернах като че ли някой го познава, но не се сещам, а и не си заслужава усилието да търся. Вероятно познаващият го му спестява цялата простотия, в която се вкара.
Та освен КрД още два новоизлюпени ника има в Кръчмата и Златото.
Смятам, че може би е добре да се опитаме да му помогнем, вместо да го вкарваме в още по-злъчна гавра. На мен не поиска да ми се обади, много съм стар и изкуфял за него....
Толкова.Last edited by Вълчо-34; 01.06.2020, 22:10.И това ще мине ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
По-рано каза,че искаш деца.Дали той на тази възраст може да има деца,още повече при неговите сексуални успехи има само едно дете.Или има някакъв проблем,или е човек,който не иска деца.
Страшни кюфтенца си приготвих, не съм яла от вчера, днес спах почти през целия ден събудих се чак в 17 часа.
Много искам дете, много, давам всичко да си имам бебенце
А той има три деца, разказвал ви е за това тук в темата, още в самото начало някъде бях чела за това негово потомство. С жена си в момента имат само едно дете. Има едно от бившата си жена и едно извънбрачно от някоя си
А аз сега трябва да осмислям и преосмислям много неща, защото изживявам един много труден момент от живота и съдбата си.
Лека вечер на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение
От вас наистина не мога да си тръгна
Последен коментар, че кой знае кога пак ще пиша.
За градовете е вярно, засега се виждаме във Велико Търново събота и неделя. По 24-ти май дори останахме и в понеделник. Тази седмица ще идва при мен в София, в моя апартамент
Да, женен е, и само жена му е все още конкуренция за мен. Ония другите разните му там тъпачки приятелки вече не съществуват. Той ви го е обяснил някъде назад във времето. За моята работа имам съдружник и няколко служители екип. Неговата не е зависима от времето, хората и мястото. Така ги съвместяваме нещата
А за другото, да, наистина, много бързо и неочаквано се случиха нещата, бързо и неочаквано и за мен , и за него
Любов от пръв поглед
Любов от първо усещане
Няма никаква история, животът е много, много, много странен. Лично аз в момента изживявам и то доста трудно тези "странности" на живота
За Кристина също, ако наистина е друг профил и наистина е жена - ами също голямо избиване на комплекси от някоя грозотия, която не е виждала секс през живота си.
А това, че двамата уж се намериха в този форум, и се влюбиха само с думи, че и дори се чифтосаха - това пък е събитие с вероятност едно на милиард. По-лесно може да се спечели шестица от тотото, отколкото двама комплексари да се намерят един-друг в инвестиционен форум, че и да се харесат, да се чифтосат, и да се побъркат от хвалби.
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар