IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Казвам му, че това е грешка и прави лошо впечатление на жените. Ако приемем, че с номерата си тества мъжа, раздразнението е един от начините да не минеш теста

Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Именно, ама наш Евго се сърди, че му въртят “номера”.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
      Еми тя ако търси съпруг пък съвсем няма да скочи веднага в леглото. Разбира се, че ще играе номера и ще се прави на недостъпна. Дори да е убедена, че не си Джак
      Именно, ама наш Евго се сърди, че му въртят “номера”.

Коментар

• Еми тя ако търси съпруг пък съвсем няма да скочи веднага в леглото. Разбира се, че ще играе номера и ще се прави на недостъпна. Дори да е убедена, че не си Джак

Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Идиотки всякакви може да има, но дали са подходящи за съпруги? Ти нали съпруга търсеше? Ако е за друго - честито.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Има някой толкова загорели.....че още на първата среща идват, след като сме пуснали камера преди това,
          Идиотки всякакви може да има, но дали са подходящи за съпруги? Ти нали съпруга търсеше? Ако е за друго - честито.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Чатя си аз с някой във анонимен форум. Излизам с него на първа среща и ... ти сериозно ли чакаш да ти се квакне веднага в апартамента без да те познава? Ами ако си Джак Изкормвача?
            Има някой толкова загорели.....че още на първата среща идват, след като сме пуснали камера преди това,

Коментар

От друга страна аз съм се разбирал със съученичките ми и с колежките ми. И знам как мислят жените. Но са ме възпитавали в старите ценностти и от там идва противоречието.
              Чатя си аз с някой във анонимен форум. Излизам с него на първа среща и ... ти сериозно ли чакаш да ти се квакне веднага в апартамента без да те познава? Ами ако си Джак Изкормвача?

Коментар

Ти ако питаш една жена как мисли и какво иска, тя ще ти каже едно. Но в отношенията си с мъжете ще реагира на друго.

И това не е защото ще те излъже
                Наистина, има го и този момент.

Коментар

• Ти ако питаш една жена как мисли и какво иска, тя ще ти каже едно. Но в отношенията си с мъжете ще реагира на друго.

И това не е защото ще те излъже

Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

От друга страна аз съм се разбирал със съученичките ми и с колежките ми. И знам как мислят жените. Но са ме възпитавали в старите ценностти и от там идва противоречието.

Коментар

Би било много странно ако не правят номера и това, че женските номера те дразнят силно ти намалява шанса с жените

Тотално не разбираш женската психология. Както е при около 80% от мъжете

Коментар

• Би било много странно ако не правят номера и това, че женските номера те дразнят силно ти намалява шанса с жените

Тотално не разбираш женската психология. Както е при около 80% от мъжете

Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

И съм забелязал, че дори по-скормни жени и не много умни (без особени постижения) правят номера и не пускат лесно.

Много добре знаят за какво сме излезли на среща, колко дълго сме чатили преди това, но се правят на утрепани. Има и свестни, но те обикновено са семейни жени.

Поздрави

Коментар

Точно един активно спортуващ пич (с широк гръб, бицепс, маркови спортни дрехи, има си пари, умен е, има висше), мъжкар като от списание и харесван и от жени и от мъже (не сексуално) ........се оплака, че докато го нямало.......неговата започнала да му изневерява с дърт и просмърдян таксиметров шофьор.

И фитнес манякът казал: "Няма прошка за курвите".
                        Това,че спортува активно не означава,че знае как да задоволи една жена.Ако пък взема и анаболи това се отразява негативно на сексуалните му функции.
                        Иначе правилно я е отрязал.Една жена изневери ли веднъж,ще го прави и още.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Недей да ги слушаш тези мъже,които ти разправят,че едва ли не всички жени чакат сгоден момент,за да сложат рога на съпрузите или приятелите си.Това става единствено в случай,когато жената не е задоволена сексуално.Ама ти си здрав,прав,корав българин,така че няма причина да се притесняваш от подобни неща.Трябва да се притесняват разни диеговци и други мекопишковци,щото не си вършат работата и жените им са все нервни и озлобени.
                          Точно един активно спортуващ пич (с широк гръб, бицепс, маркови спортни дрехи, има си пари, умен е, има висше), мъжкар като от списание и харесван и от жени и от мъже (не сексуално) ........се оплака, че докато го нямало.......неговата започнала да му изневерява с дърт и просмърдян таксиметров шофьор.

И фитнес манякът казал: "Няма прошка за курвите".
                          Last edited by Evgo; 03.06.2020, 20:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

И друга математика ли учат сега децата. До преди 6-7 години бяха даже по лесни
                            Аз съм ходил незаконно на кандидат студентски изпит и изкарах само 5:50. Голям зор видях со формулите. Знам как става ама да си търсиш в некъф тефтер с формули ми се видя по трудно от това да си ги изведа. Това 6-7 години след моите изпити
                            Когато по-кльощавият учеше у ПМГ-то у хабитатя, никой от съучениците му не ползваше четиризначна таблица. По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието се беше направо фтрещил. Няколко пъти се пробва да обясни на отрочето как се ползва книжлето, но срещна яростен отпор. Щот в телефоня всичките формули ги има.

Сега за изпита ... През първата си сесия се бях прибрала в къщи да чета за изпит. В близост до жилището на родителите ми има училище и там се провеждаше кандидатстудентски изпит за местната Магнаурска школа. В дворът му имаше доста родители и някой беше успял да им изнесе задачите.

На шега взех един лист и набързо реших каквото можах - започнах със стереометрията, после тригонометрията и най-накрая алгебрата, щото тя не ми беше от любимите. Справих се по-добре, отколкото когато аз кандидатствах. Явно липсата на напрежение и желанието на всяка цена да изкарам добър резултат ми помогнаха да извадя на показ всичките си знания.
                            Наздраве!

Last edited by tnm; 03.06.2020, 20:10.
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение
                              Всички сме животни - удоволствието е двигателя, който стимулира размножаването в биологичния свят. Иначе за какво му е на песа да ч@ка, като може само да си дреме под сянката. Я някоя жена от темата да сподели за оргазмите, и за какво би го правила, ако не получава кеф.
                              Само една мацка, ми е казвала че е "за бройката", и то защото се съревноваваха със съученичките си. Не я огря де, защото предпочитам аз да гоня, а не мен да ме гонят.

Селена, латинска америка ми е в todo листа, но може би ще е след пенсия. Просто ми се иска да имам поне месец-два там, а със сегашния начин на живот - никакъв шанс за повече от седмица.
                              Разбира се, че никоя тук не е длъжна да ти дава отчет... , )), но ти, ..., ограничавайки

се само до два от вариантите - (нагон и "за спорта")...

пропускаш: междуличностни отношения, които се градят не само през време на един секс, но и не само, след първия и втория секс..., (мисля, че би се съгласил с мен)...

късно влизане в реалните взаимоотношения, което е вследствие много и различни фактори и случайни събития, които са част от живота и няма как да предвидим, за повече от един секс...

Ще спра до тук, защото има много фактори, които лежат в основата на взаимоотношенията, които имат за цел, единствено познанството за единичен секс.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Бих забранила със закон всички електроники, с които се зомбират съвременните ученици. Децата са изнервени и разсеяни. Математиката си е същата, но качеството на учебниците е лошо. За България дано поне там се е запазило нивото.
                                Нищо не се е запазило. По зле е, да не говорим че никой не учи с 1-2 изключения.
                                Трябва да впрегнат играчките (смартфоня) в обучението. Да го вкарат в полезност вместо разсейване.
                                Ама старата школа няма как да го направи
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X