Първоначално изпратено от безимeн
Разгледай мнение
Няма да досаждам много на уважаваните съфорумКИ и съфорумци.
/използваните от мен шрифтове са показателни за моето уважение към „КИ“-общността!/
Ще опитам да не съм обширен, въпреки, че „КИ“ /съфорумКИте имат интерес да бъдат омайвани, а не се натискам да омайвам „ЦИ“-те – по никакъв начин!/
...............................................
По същността на темата: има /поне/ два типа дами. Какво искат те? /готино е човек да се забавлява в търсене на истината, но не разполагам с много време и ще бъда кратък/:
Какво искат /основно/ двата типа дами, които ще коментирамЕ:
Уточнение: тя живее на другия край на България, но поводът е сериозен – вниманието, което търси една дама на връх своя празник от един обикновен човек като мен! Разбира се, че това е голяма оценка за моята скромна личност…
Разбира се – искам да уточня някои от параметрите…, но тя ме контрира, че имала всичко и не искаЛА нищо, „освен теб“! Брех да му се невидеше…Почвам да гадая... Сега – таА – толкова ли пък да няма необходимост от нищо – и да се задоволи с толкова малко – „освен теб!“…
))
Това, жените – са ми толкова неясни! Мъгла, казвам ви!
В това е хубавото на подобна ситуация - развихряме фантазията си... 
До тук съм в описанията! Отивам да взема подаръка /нищо не искаЛА…, добре де – ако към "нищото", което съм аз, прибавим и едно подаръче…, със сигурност ще стане нещо/то/ … , но не съм искал да се получават двусмислици…
После ще кача подаръчето /но няма да е нещо…, да видим какво ще избере фантазията ми…/
...................................
Нали общо-взето станаха ясни двата типа дами, за които говоря тук – все нови за мен открития…

1. Дами, за които основен девиз е: "Да живее кефещата ни /публична/ дискусия!" /поддържам този тип дами, защото публичната дискусия е елемент във взаимоотношенията между половете/...
2. Други типове дами, които залагат на различни видове дискусия /освен публичната/...
....................................
Айде - и дискусията да тече! Сигурно сте съгласни с мен, че днес си струваше да не съм на Черни връх! Поводът е сериозен!
/използваните от мен шрифтове са показателни за моето уважение към „КИ“-общността!/

Ще опитам да не съм обширен, въпреки, че „КИ“ /съфорумКИте имат интерес да бъдат омайвани, а не се натискам да омайвам „ЦИ“-те – по никакъв начин!/
...............................................
По същността на темата: има /поне/ два типа дами. Какво искат те? /готино е човек да се забавлява в търсене на истината, но не разполагам с много време и ще бъда кратък/:
Какво искат /основно/ двата типа дами, които ще коментирамЕ:
- Първи тип дами: в сюблимния момент на една връзка /за този тип дами – това е връзката в нета!/... Та – в сюблимния – ТЕ искат от теб /мъжа/ - най-милото му! Директни са и искат почти невъзможното! „Гадни максималистки!“ /процеждам тихо през зъби, за да не ме чуят…/ Какво искат ТЕ в този сюблимен момент и кое е най-ценното за един мъж? Не е ли очевидно: искат да знаят…, не, не мога да го кажа…, максималистките искат да знаят…, нееее!... Искат да знаят какво е... тренирал мъжът и това – публично! Дискусията /публично!/ е нещо много, много ценно за тях! /затова ги определяме и като първи по значение тип – дами!/
- Втори тип дами: в сюблимният момент на една връзка – някак ИНКОГНИТО те канят…, например на Рожден ден… Как така те канят, че не става ясно? Как – как? ПОЗНАТИ са ти и са решили, че могат да те поканят /на няколко очи – няма да уточняваме броят им/, именно – на Рождения си ден… Много сме гадни – това, мъжете: канят те тайно, ПОЗНАТИТЕ, а ние говорим за това в публичен форум! Ееее, ама – ако ще ми се правят подобни забележки – ще спра до тук! Как предлагате да направя съпоставката между двата типа дами, без някак да ги опиша? Зная, че ми липсва дар – слово, но аз толкова си мога!
- - Имам - казва тя - РД, заповядай, ще те чакам в толкова часа…!
- - Браво – отговарям ѝ – за твоите 26, вероятно ставаш все по-хубава… /зная, че приблизителната ѝ възраст е над тая – айде сега, пък подробности!/
- - Позна! – щастливо потвърди тя за своите "26", след което много досетливо продължи: - Нали се сещаш къде живея?

Уточнение: тя живее на другия край на България, но поводът е сериозен – вниманието, което търси една дама на връх своя празник от един обикновен човек като мен! Разбира се, че това е голяма оценка за моята скромна личност…
Разбира се – искам да уточня някои от параметрите…, но тя ме контрира, че имала всичко и не искаЛА нищо, „освен теб“! Брех да му се невидеше…Почвам да гадая... Сега – таА – толкова ли пък да няма необходимост от нищо – и да се задоволи с толкова малко – „освен теб!“…

Това, жените – са ми толкова неясни! Мъгла, казвам ви!

До тук съм в описанията! Отивам да взема подаръка /нищо не искаЛА…, добре де – ако към "нищото", което съм аз, прибавим и едно подаръче…, със сигурност ще стане нещо/то/ … , но не съм искал да се получават двусмислици…
После ще кача подаръчето /но няма да е нещо…, да видим какво ще избере фантазията ми…/
...................................
Нали общо-взето станаха ясни двата типа дами, за които говоря тук – все нови за мен открития…

1. Дами, за които основен девиз е: "Да живее кефещата ни /публична/ дискусия!" /поддържам този тип дами, защото публичната дискусия е елемент във взаимоотношенията между половете/...
2. Други типове дами, които залагат на различни видове дискусия /освен публичната/...

....................................
Айде - и дискусията да тече! Сигурно сте съгласни с мен, че днес си струваше да не съм на Черни връх! Поводът е сериозен!

Коментар