If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тцъ! По-консервативни са дори от турците. От години работя с тях и промяна не съм усетила.
Наздраве!
К"ъв бой, на ръце ни носят. Жените на които мъжете от години били на гурбет в чужбина, загубили желание и отказвали да излизат да работят. Не си виждала толкова съсипани хора, къде целият живот в производство на картофи се е сринал само заради едно нещо-липсата на полов живот при жените, основната работна сила в производството на картофи. За един сезон вдигнахме средните добиви до рекордни за страната и света добиви. Възродихме някакъв стар и забравен местен празник на картофа. Отвориха се три нови магазина в селото-два смесени от пирони до хляб, вафли, зеленчуци и мастика и един специализиран строителни материали. С голямо уважение сме приети от всички-здравей, здравей, сине, сине....всеки носи и ти слага в ръцете по нещо.........Има кво да разправям много от там, само време нямам тука, за да го напиша
Чувала съм, че там навлезете ядат бой. Не се знае как е завършил набега.
Наздраве!
Мои приятели ядоха бая бой на вилната зона около язовир Батак преди години в едно заведение. Цялото заведение скочило да ги бие, нашите групичка 10тина човека (5-6 пича и 3-4 мадами), щото некой от тях казал нещо на неква местна звезда на дансинга, или я закачил нещо. Добре, че поне приятелките им не са отнесли по некой......
Дали съм уцелил, времето ще покаже. Ние сме още в "началото на учебната година".
Обаче, намирането на подходяща жена е трудно. Уикенда си чатих с един приятел от провинцията, от областен град, на 40 г. Спортува, учил е, хубав като мъж, но ми се оплака, че не е "помирисвал" жена от доста време.
Уикенда хората си имат задачи и за това не са писали тук,
Поздрави
Нема кво да чакаш времето да покаже, пратия за бира след еб..нето.
Ама да не я пратиш за пастички у некоя сладкарница.
Абе трудно е наистина! Забързан стана живота, и от към това да не изпуснем професионално нещо, нямаме време да се поогледаме и да си обърнем един друг по-голямо внимание. От там става за някой и това с "непомирисването" на жена или "помирисване" от време на време. Един приятел и той така, обаче насочи се към картофините пояси, демек към помашките райони, да си търси там нещо да удари. Покрай него и аз намазах, оказаха се много ракрепостени момичета, нищо общо с това къде се говори-затворени общности, свенливи и тем подобни. Та, тоя приятел добре се насочи, покрай него и аз! Няма кой да дойде у вас да те хване.....и да каже ти си! Предрасъдаци към цвят и етнос нямам, само с черни и мургави до сега не съм бил, иначе не си поплювам-падне ли ми.
щом специално сте се дигнали по картофените пояси за кадъни, на зор ще е била работата.
Щом е кошче, значи често се празниш! Ако е кофа тогава говорим за закъсация. Иначе и аз съм съгласен, че вече се минава границата на общоприетите термини.
А ти на колко си години? Ерген ли си?
Аз също знам за помашките села как е положението (за Български извор и Кирчево, конкретно)
Дали съм уцелил, времето ще покаже. Ние сме още в "началото на учебната година".
Обаче, намирането на подходяща жена е трудно. Уикенда си чатих с един приятел от провинцията, от областен град, на 40 г. Спортува, учил е, хубав като мъж, но ми се оплака, че не е "помирисвал" жена от доста време.
Поздрави
Абе трудно е наистина! Забързан стана живота, и от към това да не изпуснем професионално нещо, нямаме време да се поогледаме и да си обърнем един друг по-голямо внимание. От там става за някой и това с "непомирисването" на жена или "помирисване" от време на време. Един приятел и той така, обаче насочи се към картофините пояси, демек към помашките райони, да си търси там нещо да удари. Покрай него и аз намазах, оказаха се много ракрепостени момичета, нищо общо с това къде се говори-затворени общности, свенливи и тем подобни. Та, тоя приятел добре се насочи, покрай него и аз! Няма кой да дойде у вас да те хване.....и да каже ти си! Предрасъдаци към цвят и етнос нямам, само с черни и мургави до сега не съм бил, иначе не си поплювам-падне ли ми.
Поздрави
Евго, брат, темата отиде на майната си, щом не пишеш нищо
Но това мисля е добра новина, начи времето е отишло за по-хубави и смислени неща
Май тоя път си уцелил, ако е така, честито и попътен вятър ти желая в новото пътешествие
Евго, брат, темата отиде на майната си, щом не пишеш нищо
Но това мисля е добра новина, начи времето е отишло за по-хубави и смислени неща
Май тоя път си уцелил, ако е така, честито и попътен вятър ти желая в новото пътешествие
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Може и да има по някой огнен знак у хороскопа или у пещерата А покрай таз мълчана вода и някой воден може да й се намира Човек е изтъкан от "пепелта" на звездите дет се вика.
Ще й кажа наздраве, че да не се сърди
Баш! Същински феникс съм.
Наздраве!
П.П. Няма начин да ти се разсърдя, ама ти все пак почерпи .
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар