Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Уф. Лекторът/ментор изглежда като след десет дневен запой. В същия ред на мисли и генерализациите му. Малко съм скептична към това експозе. Първо не всички сме еднакви. Второ аз поне не обичам обобщенията и за двата пола.
Как можеш да се появиш на екрана с тая пребозала физиономия, да заекваш, да пелтечиш и някой да те вземе на сериозно?
Не знам. Не ми е убедителен. Казва някои верни неща, но общото усещане поне за мен не е много внушаващо доверие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
Как можеш да се появиш на екрана с тая пребозала физиономия, да заекваш, да пелтечиш и някой да те вземе на сериозно?
Не знам. Не ми е убедителен. Казва някои верни неща, но общото усещане поне за мен не е много внушаващо доверие.Last edited by Selena; 20.10.2020, 15:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Още по-важен извод от нАучна гледна точка е изявената положителна корелация между активния полов живот на жените и добива на картофи от единица площ.
бих предложил за Нобелова награда, ама се чудя в кой раздел
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Още по-важен извод от нАучна гледна точка е изявената положителна корелация между активния полов живот на жените и добива на картофи от единица площ.
бих предложил за Нобелова награда, ама се чудя в кой раздел
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Просълзих се. Най-вече като прочетох за празника на картофа
Само ми е чудно как си се справил със свекърите и свекървите, които не са на гурбет и са бетер Цербер. Да не забравяме и младите девери, де изкъсо следят поведението на каките си.
Наздраве!
бих предложил за Нобелова награда, ама се чудя в кой разделНе се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
К"ъв бой, на ръце ни носят. Жените на които мъжете от години били на гурбет в чужбина, загубили желание и отказвали да излизат да работят. Не си виждала толкова съсипани хора, къде целият живот в производство на картофи се е сринал само заради едно нещо-липсата на полов живот при жените, основната работна сила в производството на картофи. За един сезон вдигнахме средните добиви до рекордни за страната и света добиви. Възродихме някакъв стар и забравен местен празник на картофа. Отвориха се три нови магазина в селото-два смесени от пирони до хляб, вафли, зеленчуци и мастика и един специализиран строителни материали. С голямо уважение сме приети от всички-здравей, здравей, сине, сине....всеки носи и ти слага в ръцете по нещо.........Има кво да разправям много от там, само време нямам тука, за да го напиша
Само ми е чудно как си се справил със свекърите и свекървите, които не са на гурбет и са бетер Цербер. Да не забравяме и младите девери, де изкъсо следят поведението на каките си.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
е, тогава нещо друго ги е зарадвало.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
К"ъв бой, на ръце ни носят. Жените на които мъжете от години били на гурбет в чужбина, загубили желание и отказвали да излизат да работят. Не си виждала толкова съсипани хора, къде целият живот в производство на картофи се е сринал само заради едно нещо-липсата на полов живот при жените, основната работна сила в производството на картофи. За един сезон вдигнахме средните добиви до рекордни за страната и света добиви. Възродихме някакъв стар и забравен местен празник на картофа. Отвориха се три нови магазина в селото-два смесени от пирони до хляб, вафли, зеленчуци и мастика и един специализиран строителни материали. С голямо уважение сме приети от всички-здравей, здравей, сине, сине....всеки носи и ти слага в ръцете по нещо.........Има кво да разправям много от там, само време нямам тука, за да го напиша
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Мотокаристо пак почна с турските сериали, тоя път ,,помашки сериали,,
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Дай Боже повече политици като теб да се насочат към бедстващите райони на страната с такъв плам и работоспособност на компетентните органи, да възродят села и паланки, та да живне малко нашата мила Родина! Хвала на такива родолюбци!
Батето веднъж беше казал на една пресконференция, че тръгва из страната да бори демографската криза... начи, следваш тоя светъл пример.
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Ми те робините се изчерпаха в големите градове.
Коментар
Коментар