IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Кой туй? Наш Евго
    Точно. Имате доста сходни разбирания, стари софиянци сте и се гордеете с това.
    Има match, както се пише в Тиндър.
    Не знам само със зодиите дали си допадате.
    Last edited by Vergil1975; 07.06.2024, 14:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

То и тука е жега.Другата седмица и тук ще е толкова топло.
      И аз се прекланям пред твоя аристократизъм,затова ти предлагам също такъв аристократ. И той има сходни на твоите разбирания за хората, които не са от София.
      Един за друг сте.
      Кой туй? Наш Евго

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Споко, Мире синкава кръв имам само аз

И сме на 40 градуса пък гледам вие прегрявате.
        То и тука е жега.Другата седмица и тук ще е толкова топло.
        И аз се прекланям пред твоя аристократизъм,затова ти предлагам също такъв аристократ. И той има сходни на твоите разбирания за хората, които не са от София.
        Един за друг сте.
        Last edited by Vergil1975; 07.06.2024, 14:19.

Коментар

Когато почнат да вият като линейки като ги лашкаш,значи си разбрал напълно какво им е нужно .
          Мисля, че ако креватът заскърца като бетоновоз по паянтов мост, е по-добро описание. Воят на линейка е стряскащ и тревожен също като този на гражданска отбрана.

Коментар

Тук са само софийски аристократи.Слава Богу нямам синя кръв,та скоро ще им тегля по една здрава псувня.
            Споко, Мире синкава кръв имам само аз

И сме на 40 градуса пък гледам вие прегрявате.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

не помня, дали съм го казвал тук, но е класика
              един приятел се ожени и за да няма кавги, винаги отстъпваше на жена си
              която била зодия лъв и много и се искало тя да каже, кой да кара влака
              и той един път и вика;
              знаеш, че аз избягвам скандали и всеки път се съглазявам
              и тя снощи ми вика;
              - абе, ти какъв мъж си! та един път да не си кажеш мнението!??

грях, негрях направо умрях от смях, както си седехме на масата
              Ами това е самата истина. Жените къде тайно,къде явно презират такива мъже.Те търсят водача,лидера със собствено мнение, а не льольо,който да им.угажда на капризите.
              Ей я и Аранка-аристократка,жителка на две столици, ама и тя си мечтае да се гушне в прегръдките на силен мъж.Силен психически имам предвид.
              Last edited by Vergil1975; 07.06.2024, 14:18.

Коментар

Напротив-доста търпеливо понасяш обидите. Аз все още не съм достигнал такова ниво на развитие, та да съм над нещата като теб.
                иначе трябваше да се скараме, като ме пращаше на круизи
                препоръка е

Коментар

Дреме ми какво харесват и какво не.За жените е важно мъжа да поставя неговите желания на първо място.Иначе ако много им угаждаш уж ти се радват,ама в действителност те смятат за мухльо.
                  не помня, дали съм го казвал тук, но е класика
                  един приятел се ожени и за да няма кавги, винаги отстъпваше на жена си
                  която била зодия лъв и много и се искало тя да каже, кой да кара влака
                  и той един път и вика;
                  знаеш, че аз избягвам скандали и всеки път се съглазявам
                  и тя снощи ми вика;
                  - абе, ти какъв мъж си! та един път да не си кажеш мнението!??

грях, негрях направо умрях от смях, както си седехме на масата
                  препоръка е

Коментар

няма такова нещо
                    язе съм от врачанските села, къде културата не е стигнала още
                    Напротив-доста търпеливо понасяш обидите. Аз все още не съм достигнал такова ниво на развитие, та да съм над нещата като теб.
                    Между другото тая моя разпаленост ми създаде за врагове много опасни хора заради работата ми. Но пък каквото такова-ако са мераклии да заповядат.
                    Last edited by Vergil1975; 07.06.2024, 14:09.

Коментар

Водим си с теб хубава дискусия, в която непоканен влиза друт и почва да обижда.Ти си по-културен,ама мен като ми ударят шамар не си давам и другата буза,а отвръщам подобаващо.
                      На зло куче,зъл прът.
                      няма такова нещо
                      язе съм от врачанските села, къде културата не е стигнала още

препоръка е

Коментар

абе, много лесно палиш.
                        това жените не го харесват
                        Дреме ми какво харесват и какво не.За жените е важно мъжа да поставя неговите желания на първо място.Иначе ако много им угаждаш уж ти се радват,ама в действителност те смятат за мухльо.

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

ми не може да се владее изглежда...
                          темпераментен е
                          иначе е добро момче и ги разбира жените
                          препоръка е

Коментар

владей се.
                            Водим си с теб хубава дискусия, в която непоканен влиза друт и почва да обижда.Ти си по-културен,ама мен като ми ударят шамар не си давам и другата буза,а отвръщам подобаващо.
                            На зло куче,зъл прът.

Коментар

Значи ти ще ме обиждаш,а аз да ти мълча. Без изобщо да съм те предизвикал.
                              Я си...
                              Отсега нататък нямам никакво желание да комуникирам с теб.
                              А терминът "избиване на комплекси"се ползва основно от жени.
                              Ако имаш някакви проблеми в тая област,аз нямам никаква вина за това, та така да ме обиждаш.
                              Но пък каквото такова-като искаш война,ще я получиш.
                              абе, много лесно палиш.
                              това жените не го харесват
                              препоръка е

Коментар

владей се.
                                ми не може да се владее изглежда...
                                Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Working...
                                X