IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Днес е вторият уикенд, в който ни пуснаха от клетките . А природата е красива.
    Не знаех, че природата е красива!

Изненадан съм от факта, колко нови неща може да научи човек в... нета! ))

​​​​​
    ​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Има и чувствителни мъже както и жени,, говеда,,
      Като е чувствителен мъжа и семейството му се разваля.В някои случаи си струва,в други не.Лично аз не бих си изоставил семейството заради жена.Имам отговорност към тези деца.За мен децата са много по-важни от някоя жена.
      Last edited by mirodes; 07.06.2020, 00:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

"Мъжете" - е, да - сигурно, повече от тия, които правят секс, без чувства и обвързаност - да са най-честите купувачи на виагра в аптеките...

(нямам предвид теб, самият)
        Какво общо пък има виаграта с това,че мъж прави секс с повече от една жена?
        То е ясно,че искаш да ме жегнеш,ама в случая удари на камък.Ако ми се наложи ще вземам виагра,ще ги тъпча като коледни пуйки и изобщо няма да се срамувам от това.
        Изобщо няма да ми дреме какво мислят дървени философи по въпроса вземам ли виагра и защо.
        ​​​​​​

Коментар

Какъв коректив си имаме. Благодаря!

Мислех, че отдавна вече сте в нечии прегръдки... , или поне в тия - на съня...
          Днес е вторият уикенд, в който ни пуснаха от клетките . А природата е красива.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Проекция: https://bg.wikipedia.org/wiki/Проекция_(психология)

Карбовски има изключително деформирана гледна точка по много теми. На моменти минава в откровен натурализъм.

Какъв коректив си имаме. Благодаря!

Мислех, че отдавна вече сте в нечии прегръдки... , или поне в тия - на съня...

Коментар

Тъй като пишеш от името на мъж, не мога да подлагам на съмнение подобен факт. Ти си 100 %-ов мъж.

Хайде - нека разберем от теб, самият - коя е причината, щом получаваш качествен секс от жената до теб - сам да се отбиваш при жени, които предлагат платена любов?

Ще почакам за - ако е възможно - един по-обширен отговор. Приемаш подобно предложение, нали!
              Няма да ти отговори

Коментар

Не разбираш ли, че ако имаш някакъв проблем, ти търсиш причините за това, че нещо ти пречи?

За теб това може да не е грешка, разбира се.

​​​​​​Е, самият ти - би ли си направил извод за ВСИЧКИ българки от предаване на Карбовски?

Защо, самият ти харесваш съпругата си? Вероятно си пропуснал случайно предаването "за всички българки"...
                Проекция: https://bg.wikipedia.org/wiki/Проекция_(психология)

Карбовски има изключително деформирана гледна точка по много теми. На моменти минава в откровен натурализъм.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Много съм се впечатлил от репродукцията на Николай Бареков и Владо Николов, имат по 4 деца.

И е имало яко секс, според мен,

Относно коментара на Ендер, семейният мъж много често е като оскубан петел. То не е много за хвалба.
                  "Яко секс"....

Я да помислим и дали освен "яко секс", за да направиш тия деца - не следват и ЕЖЕМИНУТНИ грижи, за да се превърнат тия деца в ХОРА?

Коментар

• Първоначално изпратено от kev4o Разгледай мнение

Е що пък да е грешка!?
                    Не разбираш ли, че ако имаш някакъв проблем, ти търсиш причините за това, че нещо ти пречи?

За теб това може да не е грешка, разбира се.

​​​​​​Е, самият ти - би ли си направил извод за ВСИЧКИ българки от предаване на Карбовски?

Защо, самият ти харесваш съпругата си? Вероятно си пропуснал случайно предаването "за всички българки"...

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Нали знаеш, че не е задължително да си търсиш половинка сред участничките в предаванията му?
                      Много съм се впечатлил от репродукцията на Николай Бареков и Владо Николов, имат по 4 деца.

И е имало яко секс, според мен,

Относно коментара на Ендер, семейният мъж много често е като оскубан петел. То не е много за хвалба.

Коментар

основната ти грешка идва от там, че обобщаваш, след като си получил инфо за нетипични и рядко проявяващи се събития, които фиксираш в медиите, а те търсят големи тиражи, с акцент върху сензацията...

Българката НЕ е това, което виждаш в различни предавания. Самият ти си мъж, който може САМ да търси информацията си "от извора"..., т.е. - от директните срещи с дамите.
                        Е що пък да е грешка!?

Коментар

Нищо не ми изяжда главата.

Не знаеш какъв е случая ми, не си ме чела от началото. Не си наясно с какво съм се преботил до момента и какво съм надживял, И какви са успехите ми.

Гледай предаванията на Мартин Карбовски за съвременните българки и тогава ще си отговориш на въпроса, защо не мога да си намеря половинка.

И въпреки това, не се отказвам.

основната ти грешка идва от там, че обобщаваш, след като си получил инфо за нетипични и рядко проявяващи се събития, които фиксираш в медиите, а те търсят големи тиражи, с акцент върху сензацията...

Българката НЕ е това, което виждаш в различни предавания. Самият ти си мъж, който може САМ да търси информацията си "от извора"..., т.е. - от директните срещи с дамите.

Коментар

Не знаеш какъв е случая ми, не си ме чела от началото. Не си наясно с какво съм се преботил до момента и какво съм надживял, И какви са успехите ми.

Гледай предаванията на Мартин Карбовски за съвременните българки и тогава ще си отговориш на въпроса, защо не мога да си намеря половинка.

Следя темата от началото и въпреки това не разбирам какво те прави толкова уникален сред 2000000 българи, които са си намерили жени в родината.

Коментар

Нали знаеш, че не е задължително да си търсиш половинка сред участничките в предаванията му?

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                                Евго, прагматиката ти изяжда главата. Е, не изключвам възможността да срещнеш и "сродна душа" - също така делова в личните отношения, с която да изградиш стабилна и не много емоционална връзка.

Коментар

Working...
                                X