If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Но да ти кажа, че на всички спортуващи им е интересно как е положението при конкуренцията.
Все се сравняват, все си ги мерят. Щура работа,
тая специалност също трябва да се застъпи в техническите вузове
'мерене на пи***шки"
забелязвам, че сега много любители се опитват да го правят, без необходимата академична подготовка.
В отговор на този, толкова серЬОзен и наболЕл въпрос, бих допълнил предложението на Евго - с поне още две магистърски програми, а именно:
Какви качества трябва да притежават дамите (мачовците!), за да могат успешно да свалят чичаци (около 40-годишни)!
Как могат успешно да се свалят "мачовци"!
А един от колегите тук би бил безценен преподавател (няма да кажа кой е той, защото вие се досещате за неговите впечатления за мъжките "пакети" във фитнеса!)...
Трябва и такава програма да има.
Но да ти кажа, че на всички спортуващи им е интересно как е положението при конкуренцията.
преди малко ми хрумна една идея и бързам да ви я споделя:
според мен във вузовете трябва да има магистърска програма "Как успешно да сваляме мадами", но с друго име.
Има много неженени българи и неомъжени българки и програмата има своето приложение.
А двама от колегите тук могат и да преподават там, няма да ги изброявам, вие се досещате.
Какво мислите?
Поздрави
В отговор на този, толкова серЬОзен и наболЕл въпрос, бих допълнил предложението на Евго - с поне още две магистърски програми, а именно:
Какви качества трябва да притежават дамите (мачовците!), за да могат успешно да свалят чичаци (около 40-годишни)!
Как могат успешно да се свалят "мачовци"!
А един от колегите тук би бил безценен преподавател (няма да кажа кой е той, защото вие се досещате за неговите впечатления за мъжките "пакети" във фитнеса!)...
Добре, разбирам, че нито си женена, нито сериозен приятел имаш, виждам и много книжки четеш, което е добре.
Кажи нещо повече за себе си де, да те опознаем.
Пътят ми преминава както от тук, така и навсякъде. Иначе всички сме свободни и не принадлежим никому.....
Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
пак не съм съгласен,
тук е анонимен форум, могат да се разширят доста границите,
да не мислиш, че седейки до някоя дама у самолета ще ти каже и 0.01% от тези неща които четеш у тази тема ??
Добре е да ми напомняш по-често, че форумът е анонимен. Това го писах два поста по-долу и вече съм забравил тази подробност.
Да се върнем на фактите.
Когато въпросната дама почне да разказва пред всички подробности от своята история - моля да ми обърнеш внимание, за да не пропусна да ти изкажа благодарността си за твоята "прозорливост" (на човек от 21 век..., представям си Комуната, в която живееш...)
Това, че сме 21 век не може да е мотив, за да накараш някого да мисли като теб.
Това, че сте се опознали взаимно - каквото и да означава това - са ваши виждания.
Не си ме разбрал до край: не всички желаят да говорят за себе си ПРЕД ВСИЧКИ. Схващаш ли? Това е акцентът.
И другият акцент: ако говорят - те САМИ ПОСТАВЯТ СВОИТЕ ГРАНИЦИ /щом твоите изисквания за "опознаване" са по-различни - ан блок, взаимно, майтап да става.../
пак не съм съгласен,
тук е анонимен форум, могат да се разширят доста границите,
да не мислиш, че седейки до някоя дама у самолета ще ти каже и 0.01% от тези неща които четеш у тази тема ??
Напротив, сега сме 21 век, говори се свободно, аз не познавам съседа си и не знам какво мисли за мене, което е добре, не че имам скрупули.
Защо, Селена и ТНМ си говорят по всички теми, опознали сме се всички взаимно, няма лощо.
Просто МИА11 пише много малко тук, да се добие някакъв образ.
Това, че сме 21 век не може да е мотив, за да накараш някого да мисли като теб.
Това, че сте се опознали взаимно - каквото и да означава това - са ваши виждания.
Не си ме разбрал до край: не всички желаят да говорят за себе си ПРЕД ВСИЧКИ. Схващаш ли? Това е акцентът.
И другият акцент: ако говорят - те САМИ ПОСТАВЯТ СВОИТЕ ГРАНИЦИ /щом твоите изисквания за "опознаване" са по-различни - ан блок, взаимно, майтап да става.../
Коментар