Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Last edited by zapalkata; 26.10.2020, 15:30.
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Съветите на мъжете от темата бяха полези, дори и на Репрезентативния, който беше разбрал на 90% какъв е случая ми.
Явно е умен и добър психолог.
Никой с нищо не е помогнал , а ти си караш по старият начин и със същите приказки . Просто некои ,,кокошки,, са станали по ,,сговорчиви,, покрай ковид истерията, рецесията , безработицата и са си направили преоценка на приоритетите.
Все пак успех.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Пак обиди жените и ще го отнесешслушай ги, брат, не мое 100% от лявото ухо през дясното... ако не искаш друг да сваля прашките, дето си купил
Докато жените говорят общо и коментарите им не са с практическа насоченост, имам чувството, че живеят като във филм на Даниел Стийл, или немски романтичен филм от края на 80-те години, а за някой като в "Секса и града".
- 1 like
Коментар
-
Съветите на мъжете от темата бяха полези, дори и на Репрезентативния, който беше разбрал на 90% какъв е случая ми.
Явно е умен и добър психолог.слушай ги, брат, поне малко.... не може всичко от лявото ухо през дясното... ако не искаш друг да сваля прашките, дето си купил
Last edited by Kildirim_Bei; 26.10.2020, 15:25.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеСпоред някои източници, Ерос е демон, а не бог.И не е нито смъртен, нито безсмъртен.
Той цъфти и живее, докато не намери това, което търси. А после умира
П.С. Впрочем, работата на демоните е да запълват празнините във вселената
Да си беше казал, че за това се бориш. Щеше да предпазиш наивниците от напъни да ти помагат.
Явно е умен и добър психолог.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Рядко във форумите съм виждал толкова откровен човек като Евго. И издържа на всички коментари, доста от които откровено недоброжелателни или подигравателни. Евго, успех ти желая човек, вярвай в себе си! Забрави за едно време кво е било и кво ти разказват, учи се постоянно, времената се менят, но истинските хора остават истински. Още веднъж, успех!
И по-малко сметки... Тия, дето правят най-много сметки по тънката част, живота най ги шамаросва накрая....Last edited by Kildirim_Bei; 27.10.2020, 04:52.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнениеАналогия можем да направим с колата. в началото като я купиш, е пазиш и излизаш с нея, за да се покажеш, докато не започнеш да ходиш със същата кола до село, за да я товариш с щайги със зимнина на обратноИ не е нито смъртен, нито безсмъртен.
Той цъфти и живее, докато не намери това, което търси. А после умира
П.С. Впрочем, работата на демоните е да запълват празнините във вселената
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение"Men have a special mission: to conquer one woman and move to the next"Last edited by Ender; 26.10.2020, 14:59.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Последната мадама си ме харесва и има интерес към мен.
Аз също ще я приема при 2 условия, тя ги знае.
Има и някой проблеми, но не са за форума.
Естествено, че знам каква е разликата между бик и вол. Но използвах вол, защото той влачи хомота, както го влачи женения мъж.
Аз ви бях писал как 4 мадами от София и една от морето, една след друга ми бяха правила поредица от номера преди да се появи това момиче.
Та покрай тия 5 кокошки са ми били проблемите, но това е вече минало. Готин пич съм и бъдещето е пред мен,
1.Чистене всяка седмица
2 Пране всеки ден
3 Готвене минимум три пъти на седмица
4 Раждане на две деца момче и момиче
5 Пазаруване в събота
6 В събота на вилата
7 Давам 1000 лева всеки месец
8 Ако те изгоня получаваш 10000 лева и малкия апартамент
9 Ако напуснеш гориш
10 Секс един път седмично
11 Никакви въпроси ако закъснея
12 Заплата минимум две хиляди лева и всичко даваш на мене
13 Не говориш когато не те питам.
14 В неделя следобяд може да виждащ майка си за шплпвин час и то ако е приготвила поне една торба за нас.В къщи да не идваLast edited by national power; 26.10.2020, 14:57.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
Пичага, според мен не си много за сериозна връзка, любовчия ми се виждаш, сиреч-шарат ти очите(4-5-ет от провинцията, от столицата и няква друга под условие). Вол или бик? Аналогия можем да направим с колата. в началото като я купиш, е пазиш и излизаш с нея, за да се покажеш, докато не започнеш да ходиш със същата кола до село, за да я товариш с щайги със зимнина на обратно
Ако не можеш да си го преведеш, изпозлвай "гугъл транслейт".
Преди 20г имахме стар дядо в провинцията (и съм го гледал), аз съм първи внук и бях любимец на бабите и дядовците ми.
Обичах да ходя на село да го виждам, да му помагам и да си донеса нещо. Тогава бях към 20г. и дори съм си пренасял по автобуса цяло агне и пресни картофи,Малко тежеше, но го пренесох. И други неща също съм си пренасял. След като почина, ми стана ясно, че дистанционно не може нищо да се произвежда.
Поздрави
Коментар
-
Естествено, че знам каква е разликата между бик и вол. Но използвах вол, защото той влачи хомота, както го влачи женения мъж.
Аз ви бях писал как 4 мадами от София и една от морето, една след друга ми бяха правила поредица от номера преди да се появи това момиче.
Та покрай тия 5 кокошки са ми били проблемите, но това е вече минало. Готин пич съм и бъдещето е пред мен,
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin
Ти като ги пишеш тия работки, нали се сещаш че точно теб е описал неволно нашичкия?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Кажи какво стана сега с последната мадама?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Оставете го Evgo на мира малко, има и жени с абсолютно същите проблеми като него. Явно някакви нереалистични претенции и очаквания прецакват нещата и при двата пола.
Има едно заведение в махалата, дето обичам да си сядам, нищо особено, но музиката, персонала и един отбор постоянни клиенти са свестни. Та има една мадама, дето идва сравнително често там. Винаги е сама, интелигентна, става приказка с нея. Симпатично момиче, има си всичко като Евго, ама все нещо й криво. Е, преди 4-5 години беше по-симпатична, отколкото сега, когато отива на 35. Няква трагична връзка 6-7 години (+развален годеж) й е разказала играта, и сега е корава като камък в некви изисквания. Евго е 1:1 с тази. Не знам дали и той не е дал жертва на неква такава сравнително дългосрочна история.
Казват, че щастливите хора са тия, дето бързо забравят.Last edited by Kildirim_Bei; 26.10.2020, 14:24.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Момчето не знае на кой бряг е, ти искаш да да прави разлика м/у добитъчетата....
Между другото и аз се дразня за "срока на годност"......Звучи тъпо....
Наздраве !
Наздраве !Last edited by Lelq; 26.10.2020, 12:21.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар