Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Аман от претенции! Затова го уважавам Пешето - едва си с яденето и пиенето и се започва едно решаване на диференциални уравнения ...
Наздраве!
Решаването на неправилните интеграли беше голям трап за някои колежки в техническите.... Помагали сме, но там трябва да имаш и вътрешното убеждение, че може да се справиш... ..
Късаха ги на поразия - първи и втори семестър...
Сега - при липсата на студенти - едва ли биха скъсали някого на изпит..., а и всички минават онлайн - дистанционно "обучение", което пък означава, че всеки може да бъде висшист, стига да го желае...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Да ти каем колкото и алкохол да има на купона с деликатните девойки от техническият се нема да стигне за да се почустваш мъж.
А правистките са най бесните кучки, некак си власта и контрола ги влече .И това е начина да са близо нея.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнениеAхахаха, Груич, аз като също завършил там го потвърждавам. Добре че сред аверчетата от училище имаше и кандидат-юристи, че да захлебим
Поради тази причина не са имали курвенско излъчване и не са се гласили. Обаче после имат успешна кариера като за България.
Аз съм забелязъл, че срещу Съдебната палата, където има много кантори на адвокати, има доста адвокати, които попийват след работа и не печелят много, защото професията е "наводнена". Даже някой се появяват и в Съдебен спор,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
тнм, без лоши мисли, но един от първите ми купони, при които посетих едни авери в студентски град, беше с девойки от техническия - умря ми коня от гъдел и се зарекох повече на купон с жени от там да не стъпвамПосле се появиха симпатяги, особено с компютърните науки. Въобще, не е само до вуз, ми и до специалност - в СУ са бая некрасиви женските създания, но Право-то кърти мивки, а по някои ЧСИ-та в София си е направо като в агенция за модели
Веднъж бях с едни такива на тиймбилдинг, случайно се засякохме, и хем си имах доста отбрана дамска компания под ръка, дето специално за там си я бях завел, едва се удържах да не се прехвърля в съседния басейн/маса/стая
Наздраве, днес ми върви и обичам петък, 13
А правистките са най бесните кучки, некак си власта и контрола ги влече .И това е начина да са близо нея.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениетнм, без лоши мисли, но един от първите ми купони, при които посетих едни авери в студентски град, беше с девойки от техническия - умря ми коня от гъдел и се зарекох повече на купон с жени от там да не стъпвамПосле се появиха симпатяги, особено с компютърните науки. Въобще, не е само до вуз, ми и до специалност - в СУ са бая некрасиви женските създания, но Право-то кърти мивки
Коментар
-
тнм, без лоши мисли, но един от първите ми купони, при които посетих едни авери в студентски град, беше с девойки от техническия - умря ми коня от гъдел и се зарекох повече на купон с жени от там да не стъпвамПосле се появиха симпатяги, особено с компютърните науки. Въобще, не е само до вуз, ми и до специалност - в СУ са бая некрасиви женските създания, но Право-то кърти мивки, а по някои ЧСИ-та в София си е направо като в агенция за модели
Веднъж бях с едни такива на тиймбилдинг, случайно се засякохме, и хем си имах доста отбрана дамска компания под ръка, дето специално за там си я бях завел, едва се удържах да не се прехвърля в съседния басейн/маса/стая
Наздраве, днес ми върви и обичам петък, 13.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Пети курс на първото висше, ама ВУЗ-ът беше технически, което означава, че изборът беше голям, а конкуренцията - направо мижава
Наздраве!После се появиха симпатяги, особено с компютърните науки. Въобще, не е само до вуз, ми и до специалност - в СУ са бая некрасиви женските създания, но Право-то кърти мивки, а по някои ЧСИ-та в София си е направо като в агенция за модели
Наздраве, днес ми върви и обичам петък, 13Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от representjah
Това е наистина интересно, не го знаех. Явно и Закона прави разликата и знае кое е най-ценното в една жена - утробата! Едното води до бременност/наследник, другото не. Кое е по-тежкото - изнасилването ли?
Въобще, сегашните жени могат само да си хвърят капата във въздуха от възторг, че са се родили в настоящето и в цивилизацията, вместо това те основават митуу и почват издевателства над мъжете за един комплимент или намигване, щото било секшуъл харасмънт. Тук все още не е така де, но е въпрос на време - дано не го доживеяNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ко си се омъжила студентка си на едноцифрено число.
Според мен 50% са двуцифрени, поне 10 са 3 цифрени (вкарвам и лезбо/гей), има поне 10% девствени и си умират.
Които се разтропат по късно в студентските години много бързо наваксват и стават 3цифрени или се женят за първия и последен.
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ко си се омъжила студентка си на едноцифрено число.
Според мен 50% са двуцифрени, поне 10 са 3 цифрени (вкарвам и лезбо/гей), има поне 10% девствени и си умират.
Които се разтропат по късно в студентските години много бързо наваксват и стават 3цифрени или се женят за първия и последен.
Виж, днешното поколение е друго. Като им идват гостите от червен бряг на 11-12, па и с тая акселерация, може масово да се окажат двуцифрени още със завършването на средното.Last edited by Kildirim_Bei; 13.11.2020, 10:33.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 1 like
Коментар
-
Добро утро,
да ви споделя, че според мен и Груьо и Репрезентативния много разбират от жени.
И от начина им на писане личи, че са учили мъже, образовани, с професия. И спортуват и обичат секса.
Преди около месец Репрезентативния ми написа нещо, улучи в 10-ката и ме прободе като със самурайски меч. И това ме накара да се взема в ръце, успях да си хвана гадже, а се оглеждам и за нови завоевания,
Но е трудно заради тази пандемия.
Поздрави
- 2 Харесвания
Коментар
-
..... Личната хигиена на жената е изключително важна, и ако мирише отвън много вероятно да е скиснала и отвътре.
Със следващата част от твоя "опит" - СЪС СИГУРНОСТ - ще подведеш някои мъже!..
"Ако мирише" - е доста подвеждащо (мъжко) умозаключения НА ПЪРВО ЧЕТЕНЕ, поне защото не отчита действието на феромоните върху обонянието!
Това е строго специфично!
Това е сериозно! Изводът "ако мирише - е много вероятно..." - може да е погрешен!
Съвсем различно е, ако постоянно се сменят половите партньори (синдром на носната кърпичка) - точно тогава е голяма вероятността човек да загази, независимо от пола му!
Не налагам мнение! Успехи!
Коментар
-
ДОбре де, никаква ли сексуална култура нямате? Да сте чували за презервативи и профилактични прегледи? Който има желание да го бута гол, негова си работа, ама е хубаво човек да цени най-малкото своето собствено здраве.
И да, знам че не са 100% ефективни, лично съм късал два пъти. И най-важното, подбирайте си сексуалните партньори внимателно, и ако усетите неприятни миризми отдолу, изобщо не рискувайте. Личната хигиена на жената е изключително важна, и ако мирише отвън много вероятно да е скиснала и отвътре.
Коментар
-
То и аз така, пък и редовно се командировам наляво-надясно, ама
Затова една жена не трябва да е много учена като теб, щото иначе става като в онзи виц за Манго и Айшето -
Прибира се Манго вкъщи и вика на Ашето:
- Виж ся, мноу си тъпа, не мога вече да те гледам, камо ли секс да правя с теб!
Какво да прави Айшето, лкюбов е това, хванала се, учила, учила и завършила 4-ти клас, ма Манго непреклонен - тъпа си и това е. Завършила Айшето и 8-и клас - пак същото, тъпа си и това. Средно взела Айше - не и не, тъпа и си и това е. На второто виШУ, прибира се Манго дома, гледа Айшето извадило лаптопа от декадата на ромското включване и нещо цъка:
- Ай ма, Айше, мноу си учена, страшно съм ти навитак, давай да правим секс - рекъл Манго.
А, Манго, не - глей ся, виж какво научих - на средностатистическия ром му е 16 санта, на теб ти е 13 санта, турих данните у екселя и какво да видя - 13 километра съм недоебана. Не, Манго, ще се развеждаме.
та и много акъл не си е работа
Наздраве, тнм
Наздраве, хаджи!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
Коментар