Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Last edited by national power; 22.12.2020, 14:35.
- 5 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
От много мъже съм чувал, че след 30г не могат да се влюбят.
Иначе има харесване, страст,Аха !
Ми минал им е срока на годност !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
След навършване на 25 г. бизнес ли става всичко? Семейство/съжителство = джойнт венчър? Периодичен отчет дал-взел, и баланса ако не се върже, автоматично "чао Гергино"?
Иначе има харесване, страст,
Коментар
-
Не знам за каква любов говориш, като мъжете от предишните 2 поколения, нашите чичовци и дядовци (семейни мъже) обичаха да чукат на чужди врати по времето на соца.
Тези приказки за захаросаната любов, за вечната любов не ги възприемам.
Наистина има любов, но на по-млади години, на 18, 20 или 25 г.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Както очаквах получих обвинение че мразя.Не те мразя пич мъча се да ти помогна ама не става.То е казано насила можеш да вземеш но не можеш да дадеш...Аз на твое място бих се замислил много сериозно над такива думи....Кекса няма да ти помогне.То освен да свалиш една жена и да преспиш с нея трябва да можеш и да я задържиш...При тебе след няколко срещи жените бягат като Дявол от тамян...Така и така ще пропилееш парите и имотите пробвай по друг начин.Парите и имотитр са временни неща днес ги инаш утре не
Тези приказки за захаросаната любов, за вечната любов не ги възприемам.
Наистина има любов, но на по-млади години, на 18, 20 или 25 г.
Коментар
-
Много хейтиш,
В неделя правих кекс и ми се получи много успешно, при първи опит, сложих и малко кора от портокал настъргана (но без да се стига до бялото).
И го пратих на мадамата на снимка, да си знае......и да не изпуска птичето.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Можеш да приказваш каквото си искаш и да се самозаблуждаваш колкото си искаш.Писаниците ти потвърждават отчаянието ти.А онова по долу за едни пари и една жена дето го написа направо изби рибата...Ей ти си неспасяем случай и бавно вървиш по пътя към бунището.Не вярвам че си способен да се промениш и да обичаш да обичаш ей така безкористно без сметки и задни мисли просто да обичаш дори и да те изоставят да продължиш да обичаш..В тоя живот ще научиш че има неща които не се купуват с пари.Твърдиш че жените били лошо и не ставали че били меркантилни търсели парите .Еми ето ти имаш хубава работа отлични доходи имоти що никоя не иска да живее с теб и да ти роди дете?Никоя не Пенка или Мимето никоя.Проблема не са парите и имотите а душата ти скъперническа и страхлива.Егото ти това е проблема.Не се ли промениш бунището тер очаква.Знам че ще те ядосам и че ме мразиш но това е реалността..Замисли се сериозно.Са на Коледа като си сам сложи някоя пачка на мястот срещи тебе някой нотариален акт и им се кефи.После си легни с тях.И продължавак да се самозалъгваш че жените са лоши и неверни..
В неделя правих кекс и ми се получи много успешно, при първи опит, сложих и малко кора от портокал настъргана (но без да се стига до бялото).
И го пратих на мадамата на снимка, да си знае......и да не изпуска птичето.
- 1 like
Коментар
-
+1
Не съм отчаян, ама тази ми пише всяка вечер и дъвчем едно и също с нея.
Въпреки пандемията, тази година ми е успешна финансово, и в личен план станах чичо на прекрасно бебе.
И съм си сложил негови снимки в хола, но като имам гостенка ги прибирам.......
Благодаря ти за подкрепата, много те ценя (както и няколко други колеги от тук),Last edited by national power; 22.12.2020, 11:32.
- 6 Харесвания
Коментар
-
+1
Абсолютно съгласен. Това да не търсиш отчаяно женско внимание е по-важно от коки и всичко друго. Колкото и да си коки външно, ако вътрешно си отчаян работата едва ли ще стане. А ако излъчваш спокойна увереност без да си коки, това със сигурност работи в много случаи
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЕвго, брат, сори, ама изглеждаш мега отчаяно, а това всяка жена го надушва, да знаеш! Коки-то е важно, да, ама дори и да не си коки, трябва да си знаеш цената. Без обаче да я изтъкваш като дърт счетоводител!!! И най-тъпата селянка ще схване, че си пич, имаш кинти, търсиш си нещо - това са неща, които всяка ще схване. Обаче твоето основно излъчване трябва да е - не го търся на всяка цена, не съм изпаднал в паника, не ми пука, мога да правя деца и след 10 години, биологичният ми часовник тиктака различно от твоя, обаче ме кефиш, дай да видим как сме в секса и дали можем да съжителстваме, пък ако стане нещо, стане. Ако не стане - ми мерси за секса и довиждане без лоши чувства
- 3 Харесвания
Коментар
-
+1
Въпреки пандемията, тази година ми е успешна финансово, и в личен план станах чичо на прекрасно бебе.
Благодаря ти за подкрепата, много те ценя (както и няколко други колеги от тук),
Нистина, това, че "дъвчете" едно и също - не е повод за гордост...
- 3 Харесвания
Коментар
-
+1
Благодаря ти за подкрепата, много те ценя (както и няколко други колеги от тук),Last edited by Kildirim_Bei; 22.12.2020, 12:16.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЕвго, брат, сори, ама изглеждаш мега отчаяно, а това всяка жена го надушва, да знаеш! Коки-то е важно, да, ама дори и да не си коки, трябва да си знаеш цената. Без обаче да я изтъкваш като дърт счетоводител!!! И най-тъпата селянка ще схване, че си пич, имаш кинти, търсиш си нещо - това са неща, които всяка ще схване. Обаче твоето основно излъчване трябва да е - не го търся на всяка цена, не съм изпаднал в паника, не ми пука, мога да правя деца и след 10 години, биологичният ми часовник тиктака различно от твоя, обаче ме кефиш, дай да видим как сме в секса и дали можем да съжителстваме, пък ако стане нещо, стане. Ако не стане - ми мерси за секса и довиждане без лоши чувства
Съвет - иди на някоя кака, няма какво да се стряскаш от пр грипчето, направи си кефа, ще ти се вдигне и адреналина, и самочувствието нищо че е платено и без "либоФ" (то пък една лщбов, заеби). А с вдигнатото самочувствие нещата ще си дойдат на мястото, че иначе с тази отчаяност си за никъде! И не, не се хвърляй на първата срещната, не си чак толкова отчаян!!! Айде със здраве и наздраве за празниците
Благодаря ти за подкрепата, много те ценя (както и няколко други колеги от тук),Last edited by Evgo; 22.12.2020, 15:44.
Коментар
-
Евго, брат, сори, ама изглеждаш мега отчаяно, а това всяка жена го надушва, да знаеш! Коки-то е важно, да, ама дори и да не си коки, трябва да си знаеш цената. Без обаче да я изтъкваш като дърт счетоводител!!! И най-тъпата селянка ще схване, че си пич, имаш кинти, търсиш си нещо - това са неща, които всяка ще схване. Обаче твоето основно излъчване трябва да е - не го търся на всяка цена, не съм изпаднал в паника, не ми пука, мога да правя деца и след 10 години, биологичният ми часовник тиктака различно от твоя, обаче ме кефиш, дай да видим как сме в секса и дали можем да съжителстваме, пък ако стане нещо, стане. Ако не стане - ми мерси за секса и довиждане без лоши чувства
Съвет - иди на някоя кака, няма какво да се стряскаш от пр грипчето, направи си кефа, ще ти се вдигне и адреналина, и самочувствието нищо че е платено и без "либоФ" (то пък една лщбов, заеби). А с вдигнатото самочувствие нещата ще си дойдат на мястото, че иначе с тази отчаяност си за никъде! И не, не се хвърляй на първата срещната, не си чак толкова отчаян!!! Айде със здраве и наздраве за празницитеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
То хубаво, ама тая ако себе си не мое да гледа, кво остава за бебе и семейство. Ама ти си знаеш. Успех!
Най-евтиното беше 25 000 евро (пакетна цена) и всичко е законно.
Коментар
-
Привет,
Да ти кажа, че не смятам да се подписвам и да правя тържества. Не вярвам в това,
То ми е ясно, че не я бива много, но пък може да си изпълни ролята като майка (да забременее бързо и да имаме хубаво бебе), което е ОК за мен.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар