IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение

още един логореев фройдист няма да направи от фройдизма панацея
    Ти даже си си измислил женско име. Мога да ти разкажа с два реда за "Как се каляваше стоманата".

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Ами - неща, стари като света. Спомням си, когато бях малък и се навъртах около дядо ми, при когото винаги идваха негови приятели. Естествено, първият въпрос винаги беше около това - как е със здравето, болежките, всичко наред ли е, така, както се питат хората, когато се срещнат където и да било, когато и да било. И неизменният отговор беше - "а, бе, още го мога, бе". Става въпрос за хора над 70-те. Тогава не разбирах смисъла на подобен диалог, но той си остана в детската ми памет и в по-късни години, когато се пердашехме в движение по входовете, защото нямаше къде другаде да се отиде в ония години, получи своето обяснение. Имах щастието да контактувам по-интензивно с такива възрастни хора покрай моите старци и съм се наслушал на невероятни житейски мъдрости. Не ги разбирах, не вниквах в тях, но останали в паметта и спомените ми, на по-късен етап те изплуваха и ми даваха безценен поглед върху живота - поглед основан върху емпиричния човешки опит. Нямаше нужда да минавам през съответните житейски изпитания, за да го добивам. Не, че не можеха да ме връхлетят подобни ситуации, в крайна сметка животът на всички ни минава през едни и същи етапи - и грозни, и хубави. Но имах усещането и интуицията да ги предугаждам, когато биваха неприятни, сякаш съм минавал през това и така да смекчавам или неутрализирам ефекта от тях. Та, "още го мога" беше апотеоз на вътрешното усещане за здраве и сила на тези стари хора. Те не бяха учили биология, за да знаят този факт, но вярата в него като плацебо даваше живот на умиращата им биофизична структура. В по-късните години се зачетох във Фройд и в неговите дълбоко аналитични писания намерих мост към простата и неотменна емпирика на онези дядовци. Оказва се, че сексуалното здраве е в основата на здравето изобщо, що се касае до психосоматизма на заболяванията. 90% от заболяванията са следствие на това - от някакво психично неравновесие, подхранено в най-началния си стадий от проблем на полето на сексуалността. Не става въпрос за това - да ръгаш като камерунски пръч и да мислиш, че ще изкараш до 100 години.
      още един логореев фройдист няма да направи от фройдизма панацея
      Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Точно това имах предвид Приказките кой къв го вади и други подобни ме навяват на вица за двамата пенсионери, дето си говорили в градинката:
        - Комшу, що си толкова удрямал?
        - Виж сега, съседа Ванчо е на 75 и разправя, че още оправял бабата.... Пък аз....
        - Ми разправяй и ти, бе!
        Ами - неща, стари като света. Спомням си, когато бях малък и се навъртах около дядо ми, при когото винаги идваха негови приятели. Естествено, първият въпрос винаги беше около това - как е със здравето, болежките, всичко наред ли е, така, както се питат хората, когато се срещнат където и да било, когато и да било. И неизменният отговор беше - "а, бе, още го мога, бе". Става въпрос за хора над 70-те. Тогава не разбирах смисъла на подобен диалог, но той си остана в детската ми памет и в по-късни години, когато се пердашехме в движение по входовете, защото нямаше къде другаде да се отиде в ония години, получи своето обяснение. Имах щастието да контактувам по-интензивно с такива възрастни хора покрай моите старци и съм се наслушал на невероятни житейски мъдрости. Не ги разбирах, не вниквах в тях, но останали в паметта и спомените ми, на по-късен етап те изплуваха и ми даваха безценен поглед върху живота - поглед основан върху емпиричния човешки опит. Нямаше нужда да минавам през съответните житейски изпитания, за да го добивам. Не, че не можеха да ме връхлетят подобни ситуации, в крайна сметка животът на всички ни минава през едни и същи етапи - и грозни, и хубави. Но имах усещането и интуицията да ги предугаждам, когато биваха неприятни, сякаш съм минавал през това и така да смекчавам или неутрализирам ефекта от тях. Та, "още го мога" беше апотеоз на вътрешното усещане за здраве и сила на тези стари хора. Те не бяха учили биология, за да знаят този факт, но вярата в него като плацебо даваше живот на умиращата им биофизична структура. В по-късните години се зачетох във Фройд и в неговите дълбоко аналитични писания намерих мост към простата и неотменна емпирика на онези дядовци. Оказва се, че сексуалното здраве е в основата на здравето изобщо, що се касае до психосоматизма на заболяванията. 90% от заболяванията са следствие на това - от някакво психично неравновесие, подхранено в най-началния си стадий от проблем на полето на сексуалността. Не става въпрос за това - да ръгаш като камерунски пръч и да мислиш, че ще изкараш до 100 години.

Коментар

Ти ме подсещаш за един стар виц - кога един хуй става легенда? Когато започне да се носи от уста на уста.
          Точно това имах предвид Приказките кой къв го вади и други подобни ме навяват на вица за двамата пенсионери, дето си говорили в градинката:
          - Комшу, що си толкова удрямал?
          - Виж сега, съседа Ванчо е на 75 и разправя, че още оправял бабата.... Пък аз....
          - Ми разправяй и ти, бе!
          Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
          ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
            Да - оплакване до администрацията, че те тормози.
            Може, но е излишно хабене на моето време и това на администрация. Прост игнор върши бърза работа. Когато няма обратна реакция накрая ще му стане скучно.

Идеята на нарцисиста нали няма нужда да ти я обяснявам. Гориво от мен няма да получи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
              Някой знае ли функция с която да не му получавам глупостите като лично съобщение?
              Да - оплакване до администрацията, че те тормози.

Коментар

А, бе, гледай сега - има хора, които ухажват, като бълват агресия и простотия. Това са атавистични, безусловни рефлекси за приковаване на вниманието и внушаване на респект. Има го при животните, а ние имаме дарбата да го изложим в писмен вид. Всичко опира до едното ебане, така да го кажем по фройдистки, няма друг природен механизъм, който да поддържа живота. Това е основната функция, всичко друго е един неин безкраен ред на Фурие, в който са разложени нашите сетивности.
                Хубу. Съобщенията ще почна да ги трия без да ги чета. И това е опция. Лека вечер.

Коментар

Наложи се пак да го игнорна нашия приятел. Има едно ниво надолу под което не ми се слиза. Ще го оставим и да ми праща съобщения.

Някой знае ли функция с която да не му получавам глупостите като лично съобщение? Утре ще разгледам.

Простотията му ми идва в повече.
                  А, бе, гледай сега - има хора, които ухажват, като бълват агресия и простотия. Това са атавистични, безусловни рефлекси за приковаване на вниманието и внушаване на респект. Има го при животните, а ние имаме дарбата да го изложим в писмен вид. Всичко опира до едното ебане, така да го кажем по фройдистки, няма друг природен механизъм, който да поддържа живота. Това е основната функция, всичко друго е един неин безкраен ред на Фурие, в който са разложени нашите сетивности.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

шанса е 1 на безкрай.
                    но ако случайно стане, ще се постарая да ми баннат и двата миши акаунта. форевър.
                    Наложи се пак да го игнорна нашия приятел. Има едно ниво надолу под което не ми се слиза. Ще го оставим и да ми праща съобщения.

Някой знае ли функция с която да не му получавам глупостите като лично съобщение? Утре ще разгледам.

Простотията му ми идва в повече.
                    Last edited by Selena; 15.01.2021, 22:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                      Тия, дето чупят кревати, не се хвалят наляво-надясно. Няма нужда. Те, добрите новини, пътуват бързо... носят се от уста на уста
                      Ти ме подсещаш за един стар виц - кога един хуй става легенда? Когато започне да се носи от уста на уста.

Коментар

Току що горкият ме заплашва на лична поща, че ще ми издейства бан. Сега му го казвам и тук. Бан и изтриване на личен профил, ако това се случи, ще е индикация, че нямам повече работа тук.

Всъщност ако го издейства ще ми направи услуга. Ценното може да се прочете. Дали ще участвам в коментарите няма кой знае какво значение. Даже ще ми спести време

Ако това се случи Ви пожелавам здраве и весела година .

Ако не се случи чат пат ще се радвам на компанията Ви.
                        шанса е 1 на безкрай.
                        но ако случайно стане, ще се постарая да ми баннат и двата миши акаунта. форевър.
                        Last edited by ratten; 15.01.2021, 20:51.
                        препоръка е

Коментар

• Тия, дето чупят кревати, не се хвалят наляво-надясно. Няма нужда. Те, добрите новини, пътуват бързо... носят се от уста на уста
                          Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                          ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Че на Селена кво и пречи да се фали на 70 жъне с комбайната
                            Оти, не живее на село и не хапва домашно овче кисело мляко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

хахахаха ..............

ако при тебе на 50 е пресъхнала реката при други не е тъй рабтата ..............
                              ей на 1 от мойте авери все се оплаква че майка му е на 55- 56 лазарника и яко вършее баща му и оня вече издиша завалията, .........
                              на 1 друг познат тъща му и тя на 50 + няколко ама яко и тя с тъста му трошат креватите ............

Че на Селена кво и пречи да се фали на 70 жъне с комбайната

Коментар

Сакън ... нали ма беше изтипосал на 50 + ... ква превръзка?

Отигнорих, че ми стана интересно колко секунди форумен живот ми остават .

Хора, оставям Ви - ако Асото не свърши работата ще се включа след известно време.

Аре чао.

хахахаха ..............

ако при тебе на 50 е пресъхнала реката при други не е тъй рабтата ..............
                                ей на 1 от мойте авери все се оплаква че майка му е на 55- 56 лазарника и яко вършее баща му и оня вече издиша завалията, .........
                                на 1 друг познат тъща му и тя на 50 + няколко ама яко и тя с тъста му трошат креватите ............

Коментар

Working...
                                X