Първоначално изпратено от shokova terapia
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Ами - неща, стари като света. Спомням си, когато бях малък и се навъртах около дядо ми, при когото винаги идваха негови приятели. Естествено, първият въпрос винаги беше около това - как е със здравето, болежките, всичко наред ли е, така, както се питат хората, когато се срещнат където и да било, когато и да било. И неизменният отговор беше - "а, бе, още го мога, бе". Става въпрос за хора над 70-те. Тогава не разбирах смисъла на подобен диалог, но той си остана в детската ми памет и в по-късни години, когато се пердашехме в движение по входовете, защото нямаше къде другаде да се отиде в ония години, получи своето обяснение. Имах щастието да контактувам по-интензивно с такива възрастни хора покрай моите старци и съм се наслушал на невероятни житейски мъдрости. Не ги разбирах, не вниквах в тях, но останали в паметта и спомените ми, на по-късен етап те изплуваха и ми даваха безценен поглед върху живота - поглед основан върху емпиричния човешки опит. Нямаше нужда да минавам през съответните житейски изпитания, за да го добивам. Не, че не можеха да ме връхлетят подобни ситуации, в крайна сметка животът на всички ни минава през едни и същи етапи - и грозни, и хубави. Но имах усещането и интуицията да ги предугаждам, когато биваха неприятни, сякаш съм минавал през това и така да смекчавам или неутрализирам ефекта от тях. Та, "още го мога" беше апотеоз на вътрешното усещане за здраве и сила на тези стари хора. Те не бяха учили биология, за да знаят този факт, но вярата в него като плацебо даваше живот на умиращата им биофизична структура. В по-късните години се зачетох във Фройд и в неговите дълбоко аналитични писания намерих мост към простата и неотменна емпирика на онези дядовци. Оказва се, че сексуалното здраве е в основата на здравето изобщо, що се касае до психосоматизма на заболяванията. 90% от заболяванията са следствие на това - от някакво психично неравновесие, подхранено в най-началния си стадий от проблем на полето на сексуалността. Не става въпрос за това - да ръгаш като камерунски пръч и да мислиш, че ще изкараш до 100 години.Не е препоръка
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Точно това имах предвидПриказките кой къв го вади и други подобни ме навяват на вица за двамата пенсионери, дето си говорили в градинката:
- Комшу, що си толкова удрямал?
- Виж сега, съседа Ванчо е на 75 и разправя, че още оправял бабата.... Пък аз....
- Ми разправяй и ти, бе!
Коментар
-
Ти ме подсещаш за един стар виц - кога един хуй става легенда? Когато започне да се носи от уста на уста.Приказките кой къв го вади и други подобни ме навяват на вица за двамата пенсионери, дето си говорили в градинката:
- Комшу, що си толкова удрямал?
- Виж сега, съседа Ванчо е на 75 и разправя, че още оправял бабата.... Пък аз....
- Ми разправяй и ти, бе!
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеДа - оплакване до администрацията, че те тормози.
Идеята на нарцисиста нали няма нужда да ти я обяснявам. Гориво от мен няма да получи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеНякой знае ли функция с която да не му получавам глупостите като лично съобщение?
Коментар
-
А, бе, гледай сега - има хора, които ухажват, като бълват агресия и простотия. Това са атавистични, безусловни рефлекси за приковаване на вниманието и внушаване на респект. Има го при животните, а ние имаме дарбата да го изложим в писмен вид. Всичко опира до едното ебане, така да го кажем по фройдистки, няма друг природен механизъм, който да поддържа живота. Това е основната функция, всичко друго е един неин безкраен ред на Фурие, в който са разложени нашите сетивности.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Наложи се пак да го игнорна нашия приятел. Има едно ниво надолу под което не ми се слиза. Ще го оставим и да ми праща съобщения.
Някой знае ли функция с която да не му получавам глупостите като лично съобщение? Утре ще разгледам.
Простотията му ми идва в повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
шанса е 1 на безкрай.
но ако случайно стане, ще се постарая да ми баннат и двата миши акаунта. форевър.
Някой знае ли функция с която да не му получавам глупостите като лично съобщение? Утре ще разгледам.
Простотията му ми идва в повече.Last edited by Selena; 15.01.2021, 22:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнениеТия, дето чупят кревати, не се хвалят наляво-надясно. Няма нужда. Те, добрите новини, пътуват бързо... носят се от уста на уста
- 2 Харесвания
Коментар
-
Току що горкият ме заплашва на лична поща, че ще ми издейства бан. Сега му го казвам и тук. Бан и изтриване на личен профил, ако това се случи, ще е индикация, че нямам повече работа тук.
Всъщност ако го издейства ще ми направи услуга. Ценното може да се прочете. Дали ще участвам в коментарите няма кой знае какво значение. Даже ще ми спести време
Ако това се случи Ви пожелавам здраве и весела година.
Ако не се случи чат пат ще се радвам на компанията Ви.
но ако случайно стане, ще се постарая да ми баннат и двата миши акаунта. форевър.Last edited by ratten; 15.01.2021, 20:51.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Че на Селена кво и пречи да се фали на 70 жъне с комбайната
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
хахахаха ..............
ако при тебе на 50 е пресъхнала реката при други не е тъй рабтата ..............
ей на 1 от мойте авери все се оплаква че майка му е на 55- 56 лазарника и яко вършее баща му и оня вече издиша завалията, .........
на 1 друг познат тъща му и тя на 50 + няколко ама яко и тя с тъста му трошат креватите ............
- 3 Харесвания
Коментар
-
Сакън ... нали ма беше изтипосал на 50 + ... ква превръзка?
Отигнорих, че ми стана интересно колко секунди форумен живот ми остават.
Хора, оставям Ви - ако Асото не свърши работата ще се включа след известно време.
Аре чао.
хахахаха ..............
ако при тебе на 50 е пресъхнала реката при други не е тъй рабтата ..............
ей на 1 от мойте авери все се оплаква че майка му е на 55- 56 лазарника и яко вършее баща му и оня вече издиша завалията, .........
на 1 друг познат тъща му и тя на 50 + няколко ама яко и тя с тъста му трошат креватите ............
- 1 like
Коментар
Коментар