Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Има огромна разлика да работиш като вол и да докарваш пари на работодателя.
Сметни колко му докарваш или спестяваш и си искай 10% от сумата. Е трябва да можеш само ТИ да го правиш това, иначе макс 2-3%
Стига да не те мързи, се разчети из форумите и ще се убедиш, че никой с акъл и възможности, не иска да работи за БГ работодател. Сигурно е случайност.
От друга страна, за квалифицирани кадри с добра заплата, за чий им е да поемат излишен риск, само и само да се барат независими?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Има огромна разлика да работиш като вол и да докарваш пари на работодателя.
Сметни колко му докарваш или спестяваш и си искай 10% от сумата. Е трябва да можеш само ТИ да го правиш това, иначе макс 2-3%
спокойно почва да го прави сам за себе си
на веринско гьола вече не се ли стопанисва?препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеНа мен изобщо не ми допада мъжът да е под чехъл и да слуша жена си, и всичко да се върти около нейния мързел, желание за парцали, почивки в чужбина по няколко пъти в годината и други комерсиални интереси.
По-скоро ролята на жената е да ражда, а мъжът да осигури семейството добре, ако трябва и като вол ще работи. Аз самият работя много,, макар и да не съм оценен до момента.
Показателен е фактът, че българите вече не канят много гости вкъщи. Имат възможност, но ги мързи и няма приятелство и хубави човешки отношения.
Сметни колко му докарваш или спестяваш и си искай 10% от сумата. Е трябва да можеш само ТИ да го правиш това, иначе макс 2-3%Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеНа мен изобщо не ми допада ....
По-скоро ролята на жената е да ражда, а мъжът да осигури семейството добре, ако трябва и като вол ще работи. Аз самият работя много,, макар и да не съм оценен до момента.
......
Защо чакаш някой друг да те оцени?
Искаш друг да поема риска, който ти отказваш да поемеш, а в същото време - казваш, че не те оценяват?
Какво ти пречи - щом не те оценяват - да смениш работодателя с друг, който да оцени работата ти "като вол"?
А защо изобщо не си се сетил до сега, че може да не зависиш от нечия оценка? Работиш "като вол", НО работиш ЕДИНСТВЕНО за себе си, със сигурност ще бъдеш много по-добре оценен, ако сам се оценяваш, нали, Евго? ... Пак стигаме до необходимостта някой да поеме отговорността заради Евго..., Евго да се скрие зад нечий гръб... А, ако сгафиш сериозно - същият, който "не те оценява" - ще ходи по съдилища и ще плати иска срещу компанията, допуснат от сгафилия служител (Евго)...
Изненадан съм от факта, че живееш в София, където пазарът на труда е огромен, хората са платежоспособни, а ти не си намерил "работа за вола, скрит в теб", Евго!
Биха те позлатили!
В заключение: Евго, в тоя форум няма канарчетата, братле!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
А ти колко често каниш гости? Щото при нас все се оказва, че 90% ние каним, повечето не им се занимава.
Готов съм да каня госпожици, но не идват и трудно се стига до среща в последно време. Поддържам перфектен ред, дори по-добре от семейна двойка,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеНа мен изобщо не ми допада мъжът да е под чехъл и да слуша жена си, и всичко да се върти около нейния мързел, желание за парцали, почивки в чужбина по няколко пъти в годината и други комерсиални интереси.
Показателен е фактът, че българите вече не канят много гости вкъщи. Имат възможност, но ги мързи и няма приятелство и хубави човешки отношения.
- 1 like
Коментар
-
На мен изобщо не ми допада мъжът да е под чехъл и да слуша жена си, и всичко да се върти около нейния мързел, желание за парцали, почивки в чужбина по няколко пъти в годината и други комерсиални интереси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениезащо децата стават джендерасти.
Last edited by RUBLA; 28.03.2024, 10:51.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
феномена е толкова широко разпространен,
че погрешно го приемат за национална черта
А точно те го позиционират като черта в народопсихологията.
Не е лошо да се четат все пак книжките, преди да се отхвърлят.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнениеМомци!
При запознанство в интернет казвайте, че сте като от реклама за фитнес, а на живо като ви питат, защо сте тюфлек, казвайте: На рекламите нали има снимки "преди" и "сега"? Е, аз съм от снимката "преди".
Колега, принцесите (от всички полове), с реален поглед върху живота - отдавна са разбрали, че метафората "принц на бял кон" се припокрива почти винаги с характеристиката "тюфлек", а не толкова с "фитнес-манЯк"..., а и самите принцеси често се утешават с абстракцията за вечната младост...
Които не разбират истината за живота - почти винаги остават разочаровани в своите очаквания, но и това не е нещо ново.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеХванал си тънкия момент от народопсихологията - как най-големите кръчмарски революционери са всъщност най-големите чехльовци.
(... отдавна описани от Ив. Хаджийски и Марко Семов.)
че погрешно го приемат за национална чертапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеЕх, а бяха славни времена, какви пиянски клетви съм слушал, какви закани - че лъвът не може да бъде укротен, че крепостта е непревземаема, че бунтовника дълбок сън не го лови, а само кратка дрямка и т.н. А, сега - памучец. Много жертви дадохме в тая безмилостна битка, а краят й се не види.
(... отдавна описани от Ив. Хаджийски и Марко Семов.)
- 1 like
Коментар
Коментар