Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Малко да отклоня темата от злободневието към красотата и грациозността... Това са афганистански момичета. Имаше теория, че по тюркска и прабългарска линия имаме и тамошен произход. Бактрия ...
https://youtu.be/_EO6x68gu8c
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
+100
Сега жените се вълнуват повече от опаковката, а не от съдържанието.
И обикновено подаряват нещо в хубава опаковка, но безполезно, аксесоар , от който няма полза, т.е. боклук.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Сега бродирали, шили и плели, ами са предели и такали са заменени с клюки у фацето, тик-ток, инстаграм, тагват, влогват, блогват, инфлуенсват най-вече от банята. Дан мислиш че им е лесна, все да са с 1 тон грим
Сега жените се вълнуват повече от опаковката, а не от съдържанието.
И обикновено подаряват нещо в хубава опаковка, но безполезно, аксесоар , от който няма полза, т.е. боклук.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
Щом са прИтенции, да си купят батка, да им ходи по нервите
Е и в антрактите, да жули жистачката на съседката разбира се
При нормалните хора не се налага някой да купува или продава. Общо взето така функционира планетата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Факт. Само дето има жени дето не им трябва дядка щото си изкарват сами парите.
Е и в антрактите, да жули жистачката на съседката разбира сеЯ всегда буду твоим поводом напиться.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jade Разгледай мнение
Това ми е любимо клише..))
Всичко е много просто -каквото е нивото на жената (човека), такива са й и потребностите..
Коментар
-
За жената сексът не е толкова важен, готова е да вземе дедик с пари,
Всичко е много просто -каквото е нивото на жената (човека), такива са й и потребностите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Добре поне, че на ергените не се налагат тези ужаси.
С новата приятелка опитвам нови стратегии, да сменя модела и да се разчупя малко. И търся други.
- 1 like
Коментар
-
Да ви кажа нещо интересно:
Наши приятелки на семейството (лели) разказват, че по времето на социализма гледали мъжа си като султан (това важи и за майка ми,). Цялата домакинска работа и грижите за децата се поемаше от жената. И намираха време да шият, бродират и плетат.
Днес обаче не е така и много мъже с деца поемат женските задачи, готвят, чистят, пазаруват и т.н.
А относно това дали са корави, тези от фитнесите ми се виждат корави, като от списание. Има и поддържани, стегнати мъже, които също са корави.
какво са си говорили лелките или дали са корави пичовете от фитнеса.
ми не ме грабва нито единия сюжет.
аз, честно казано, след такъв увод очаквах да чуя нещо за нова приятелка с нови номера и т.н.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Малшанс, дето се вика. Но, преди социализма май е било още по-добре. Жените не само са бродирали, шили и плели, ами са предели и такали. Никакво време за мислене и правене на глупости.
Наздраве!Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Да ви кажа нещо интересно:
Наши приятелки на семейството (лели) разказват, че по времето на социализма гледали мъжа си като султан (това важи и за майка ми,). Цялата домакинска работа и грижите за децата се поемаше от жената. И намираха време да шият, бродират и плетат.
Днес обаче не е така и много мъже с деца поемат женските задачи, готвят, чистят, пазаруват и т.н.
А относно това дали са корави, тези от фитнесите ми се виждат корави, като от списание. Има и поддържани, стегнати мъже, които също са корави.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 5 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Напълно съгласен ,същото е и при другия пол. "да мирише на жена" го няма вече ,всичко е сметки,хватки,задоволявания на това и онова, ма баш жена на мЕсто, трудно да видиш ! И ако някои попита ,що тъй . Аз ще отговоря, мъже за тая работи вина имат ,вина разпростираща се върху двата пола .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от grisow Разгледай мнениеКато се сетих за ваклите им оченца: осъзнавам, че вече не виждам твърд мъжки поглед, от който леко да те лъхне хлад по тила. Няма го.
Такова нещо вече е "токсично" нещо...
Сега се мръщят, стараят да изглеждат страшни, пъчат се нещооо... но децката градина си е в тях и до край ще е.
Коментар
Коментар