If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кво лошо има в чичак и лелка? Да не би да си тинейджър (още един етикет), сигурно и жена е етикет. Да вземам "оу", "ей", "шии", "чиии" да си викаме като маймуните
И аз не разбрах Но имаше един виц скоро:
''Какво би правило 50 годишно момиче, с 50 годишен дядо, като теб?''
Ми то и при мъжете е комично. Даже не заслужава коментар.
Времената се измениха и това, което едно време правеха само мъжете го правят и жените.
Предполагам шокира и не е приятно за мъжете. От другата страна е същото.
После, в 21ви век сме. Едно от нещата, които ми се иска българинът да прихване от Европа е да престане да лепи етикети. Хората на 50, 60 и 70 просто се забавляват и си живеят живота. Тук им се лепят някакви етикети чичак бил, лелка била, а най-комичното е, че поставящи те тези етикети са на същата възраст.
Та ето ти комични коментари.
Кво лошо има в чичак и лелка? Да не би да си тинейджър (още един етикет), сигурно и жена е етикет. Да вземам "оу", "ей", "шии", "чиии" да си викаме като маймуните
Ми то и при мъжете е комично. Даже не заслужава коментар. Времената се измениха и това, което едно време правеха само мъжете го правят и жените. Предполагам шокира и не е приятно за мъжете. От другата страна е същото. После, в 21ви век сме. Едно от нещата, които ми се иска българинът да прихване от Европа е да престане да лепи етикети. Хората на 50, 60 и 70 просто се забавляват и си живеят живота. Тук им се лепят някакви етикети чичак бил, лелка била, а най-комичното е, че поставящи те тези етикети са на същата възраст. Та ето ти комични коментари.
Ми то и при мъжете е комично. Даже не заслужава коментар.
Времената се измениха и това, което едно време правеха само мъжете го правят и жените.
Предполагам шокира и не е приятно за мъжете. От другата страна е същото.
После, в 21ви век сме. Едно от нещата, които ми се иска българинът да прихване от Европа е да престане да лепи етикети. Хората на 50, 60 и 70 просто се забавляват и си живеят живота. Тук им се лепят някакви етикети чичак бил, лелка била, а най-комичното е, че поставящи те тези етикети са на същата възраст.
Който има такива нужди, да си ги задоволява, не ми влиза в работата. При мен има мисия зимнина. Катерим се по черешите, вадим компир- общо взето скучни неща
Яко! Нещо средно между Фройд, Хорхе Букай и Сексът и града сред черешова градина Не обичам череши, но ако копате ягоди ти ставам фен, веднага.
Флиртуваш ли им с гаджетата или да обясняваш как гаджето на някоя те заглеждал, за да си почесваш егото, че още си вървежна? Защото и това съм виждал сред жените на вашите години
Че това си е класика при мъжете. Какво точно те дразни? Всеки живее живота както му харесва.
Флиртуваш ли им с гаджетата или да обясняваш как гаджето на някоя те заглеждал, за да си почесваш егото, че още си вървежна? Защото и това съм виждал сред жените на вашите години
Който има такива нужди, да си ги задоволява, не ми влиза в работата. При мен има мисия зимнина. Катерим се по черешите, вадим компир- общо взето скучни неща
Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Нямам тайни, имам две дъщери с 14 години разлика. Какво мисля аз не е от такова значение, а какво виждам като поведение и еволюция в тях е същественото.
Някоя дъртофела няма ли да се сети и за Куелю, да стане шоуто пълно?
Тоя бе актуален сред Мифките преди 10 години, после Хорхе Букай, но сега от няколко години току някоя лелка не издържи и тресне мъдър цитат от Чарлз Буковски малко преди да почне да се бара по някое момченце с татуси
...ммм, това от Зеланд ли е, или си е твое виждане?
Не можем непрекъснато да се оправдаваме с липсата на достатъчно любов от родителите си, когато сме били малки...
Интересно ми е имаш ли деца, и ако отговора е "да", колко са и мислиш ли, че им даваш достатъчно любов...
(в никакъв случай не се чувствай длъжна да ми отговориш, само ако искаш)
Не е Зеланд, уча по Неорайхианската психотелесна терапия.
Учудвам се, че ти го възприемаш като оправдание. Това, което се казва, не цели да ставаме жертви поради липса на любов, а да осиновим детето в себе си и да го заобичаме самите ние.
Нямам тайни, имам две дъщери с 14 години разлика. Какво мисля аз не е от такова значение, а какво виждам като поведение и еволюция в тях е същественото.
Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар