Първоначално изпратено от rozova pantera
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Поредния агресивен простак дето си мисли че впечатлява...Първо прочети внимателно и бавно ако изобщо можеш да четеш каквото съм написал напъни и втората мозъчна гънка и дано разбереш за какво става дума.За Фарадей и Максуел нямаш капацитет да говориш изобщо с мен а и съм убеден че абер си нямаш какво е късо съединение колко вида са и как се изчисляват токовете на късо съединение...Налегни си задника и по големи простаци от теб съм поставял на мястото им.
Нима самото споменаване на Максуел ви извади така от "равновесие". !? хахаха
хахаха
- 6 Харесвания
Коментар
-
Венко моята не Стралджанска а Кайлъшка
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеИзгледа ли клипчето, Евгооо? : ))
Накратко - докато умните са наумуват, откачалките се размножават!
p.s.
Е тука вече не съм сигурен - дали IQ-то се води част от генотипа
но ако отговорът е 'да' - теорията на Дарвин директно отече у канала с тоя филм.
Сега светът умишлено се води към поглупяване. Съответно по-добре към насажданата всеобща глупост се приспособяват и размножават глупавите.
С това теорията на Дарвин е защитена.
Fool proof цивилизация:P
Тези умни способности на телефоните например повече ми пречат отколкото помагат. Това е така, защото аз съм умен, а те са направени умни поради липса на акъл в използващото ги мнозинство, матряла 90%. На тях им помагат.Last edited by chan_tura_naga; 21.06.2021, 11:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеКакво става тука, успокояваме се един друг, че не сме толко' неграмотни ли!?
Браво, браво, явно е имало нужда.
Изгледа ли клипчето, Евгооо? : ))
Накратко - докато умните са наумуват, откачалките се размножават!
p.s.
Е тука вече не съм сигурен - дали IQ-то се води част от генотипа
но ако отговорът е 'да' - теорията на Дарвин директно отече у канала с тоя филм.
тук си прав. При умните хора репродукцията е късно и малко, за съжаление.
От друга страна, знам няколко мъже българи, който на 40+ надуват коремчетата на жените си няколко пъти, като жените им са 30+.
Така че, няма място за безпокойство.
Поздрави
Евго
Коментар
-
Венко моята не Стралджанска а Кайлъшка
сигурен съм, че е убава.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
оти така сваляш нивото.
и освем това се буташ у чужда територия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
оти така сваляш нивото.
и освем това се буташ у чужда територия.. Не е по темата, но става интересно при металите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнениеОоо
Този за розов диамант, оти не го заместим с розов домат към него ще прибавим и ,,Стралджанска Мускатова,, с две бучки лед.
и освем това се буташ у чужда територия.препоръка е
Коментар
-
ОооПървоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Ба, много добре си знам аз какво искам. Искам Ратко да ми дари жълт или розов диамант ма той още се дърпа
Сега сериозно - искането и даването следва да са балансирани. И ако може взаимно да не се нараняват - това вече е висш пилотаж.Last edited by Майстора233; 20.06.2021, 15:08.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от rozova pantera Разгледай мнение
Искаш да кажеш че изгуби вярата в тока и късото съединение?! Хаха.
Така е, който не е схванал нищо от формулите на Максуел. Дивергенти Бе равно на нула ли беше хахаха Струвало му се безумие вярата в науката. Бе ти да не си от аборигените хъшове дето се ползват нашироко от благините на науката без да са разбрали ни най малко тяхната същност. Учили недоучили и изкретали теоретичната елтехника с четири на релси?!. ХахахаLast edited by national power; 20.06.2021, 15:33.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Тъни Мъни вчера заредих пръскачката и наръсих краставиците картофето пиперо и думатиту.Днеска вали дъжд.В отлично настроение съм предположението ти е грешно.Да не забравяме че науката е твърдяла и че Земята е плоска и куп други още заблуди..Така че сляпата вяра в науката ми се струва безумие
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Тъни Мъни вчера заредих пръскачката и наръсих краставиците картофето пиперо и думатиту.Днеска вали дъжд.В отлично настроение съм предположението ти е грешно.Да не забравяме че науката е твърдяла и че Земята е плоска и куп други още заблуди..Така че сляпата вяра в науката ми се струва безумие
Така е, който не е схванал нищо от формулите на Максуел. Дивергенти Бе равно на нула ли беше хахаха Струвало му се безумие вярата в науката. Бе ти да не си от аборигените хъшове дето се ползват нашироко от благините на науката без да са разбрали ни най малко тяхната същност. Учили недоучили и изкретали теоретичната елтехника с четири на релси?!. Хахаха
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Леле, Пеше! Напрегнат нещо ми се струваш. С това напрежение, което те тресе мое да заредиш акумулаторната батерия на гръбната пръскачка, с която пръскаш картофите с препарат против колорадски бръмбар
Наздраве и хубав ден!
Коментар
-
Науката е в голяма заблуда относно произхода на човека.Религията е по близо до истината..В Природата няма смърт има кръгови процеси...Дарвин си е един обикновен английски цървул.
Наздраве и хубав ден!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар